Keresés

Batman: Kezdődik! (2 DVD)

2008. július 8., kedd 17:31
Azt nem tudja valaki, hogy ebből az új Batman-szériából hány részt terveznek előre?

Mert ha lesz 5 film, akkor érdemesebb megvárni esetleg a gyűjtődobozt - persze ez meg sok idő lenne.
0
2008. július 8., kedd 16:03
T.Xpress!

Mikor "majd" megjelenik a folytatás DVD-n a többféle különleges verziókban, akkor ebből a kiadásból nem lesz véletlenül valamiféle Xpress Exkluzív? Jól mutatna majd valami speckó kiadás ebből is a polcomon...

Üdv!
0
2008. július 8., kedd 10:03
:-)
Hát nem a Batmobile kulcsát keresi?
0
2008. július 7., hétfő 20:15
Én most kaptam meg és nekem az a borító jött amelyiken Batman a földet bámulva keresi az aprót hogy tudjon inni egy sört. :)
0
2008. július 7., hétfő 14:58
Ebből még mindig van kétféle borító? Ha van, akkor Xpressnél, hogy lehet választani?
0
2007. október 10., szerda 12:48
csodálatos. :-))))))))
0
2007. október 10., szerda 0:06
0
2007. július 25., szerda 13:56
Most néztem meg tegnapelőtt óta mióta megvan kétszer a filmet! :)
Nagyon jó a film, egyszerűen mesterműnek kell, hogy mondjam, mert számomra az is!
Ez az igazi sötét Batman világ! Nagyon jól játsza Batman szerepét Christian Bale. Ami nagyon tetszik a filmben, az Batman hangja, végre nem olyan hangja van mint Bruce Wayne-ként, hanem sokkal komolyabb, eltorzított hangja. Ami még nagyon tetszett, hogy nincs tele a film olyan faszságokkal mint a Batman és Robin pl, itt azt értem, hogy nincsenek ultrahipermodern cuccai. Egyszerűen mestermű ez a film! Remélem, hogy a folytatása is lesz ilyen jó!

Pár szó még a kiadásról:
Egyértelműen a 2 lemezes kiadás nagyon jó, tele érdekes extrákkal, természetesen magyar felirattal. Nagyon tetszik, hogy az első lemezen csak a film van (meg egy előzetes) és nem paokltak arra is extrákat, így sokkal jobb a kép és a hang is!
A kép nagyon szép tiszta a sötét részeknél is nagyon szép a kép.
Az angol 5.1 nagyon jól szól, de kár, hogy az FHe nem szok rá a DTS-ek rárakására, mert külföldön azért ott figyel az angol DTS is. A magyar 5.1 is szépen szól, de egy hangyányit hallkabban szól, de alig észrevehető. Az extrákat még nem néztem meg, de szerintem ennyi elég is extraként, a lényegesebb, fontos dolgok itt vannak.

KIHAGYHATATLAN! Többszörnézős, nem megunós film!
0
2007. július 25., szerda 1:28
Nem vagyok egyedül. :))))
Nekem is ez a véleményem dióhéjban. :)
0
2007. július 25., szerda 1:24
"Nálam a Batman Kezdődik 100%!

Nálad csak 100% haver, nálam sajnos 1000%! Nagyon jó film, nekem nagyon tetszett, sokkal jobban mint a másik 4 egybe! Ez az igazi Batman hangulat, nem az ultramodern Batman és Robin! Azért jó a többi is, de ez a Kezdődik viszi nálam a pálmát!
0
2007. július 25., szerda 1:19
Nekem a filmmel sincs semmi bajom, sokaknak nem tetszik annyira mint a Tim Burton féle Batman.
Szerintem sokkal jobb, valahogy a világa is jobban bejön, és a régiba nekem Jack Nicholson játéka sem jött be annyira (lehet hogy azért mert alapból nem bírom).
Nálam a Batman Kezdődik 100%
0
2007. július 25., szerda 1:18
A másik nekem se tetszett!
0
2007. július 25., szerda 1:07
Ez a borító tényleg jó. Ellenben a másik, az valami förtelmesen gyatra.
0
2007. július 25., szerda 0:50
Nekem tetszik a boritó nem tudom mi a gond vele.
0
2007. július 25., szerda 0:26
Amúgy leesett amit írtál, csak gondoltam neked jobban tetszenek a BuFi akcióklasszikusok! :D
0
2007. július 25., szerda 0:24
Csúnya? Akkor mi a szép? A BuFi akcióklasszikus kiadásai?
0
2007. július 24., kedd 21:14
az összes csúnya kiadványról teszel ma fel képet? :)
0
2007. július 24., kedd 20:23

0
2007. április 16., hétfő 0:41
A DVD-hez még nem volt szerencsém, ezért ide írok. Az eddigi Batman filmek közül ezt csupán a Burton filmek után helyezném, a kedvencem egyértelműen a 2. rész. Ott sikerült legjobban megteremteni azt az érzést, hogy egy különálló világba lépek, melynek saját szabályai vannak, melyben nem tűnik furcsának/nevetségesnek egy jelmezes figura. Sötét lovag, sötét város... Elválaszthatatlanok egymástól, Nolan pedig a Kezdődik!-ben túlságosan valószerű világvárost alkotott. Itt ügyetlen ötletként hat a "mikrohullámú sütő
", az ideggáz, stb. Ugyanez a helyzet Bale-lel. Azt gondoltam, remek Batman lesz, de számomra valahogy túlságosan józannak, túlontúl normálisnak tűnik, nem hiszem el neki, hogy egy megszállott, hasadt személyiség: kimondja a gondolatait, nem befeléforduló. Sok-sok apróság... Örültem volna neki, ha ebből a moziból ki merik hagyni azt a szerelmi szálat, mely a legkínosabb perceket okozza. Gordon egy puha kisember, nem pedig kemény zsaru. Caine nem bántó, de a karaktere teljesen eltér az eredetiétől. Ötlettelenek az akciójelenetek (a hős előszöri felbukkanásakor használt eszközöket a 80as években csépelték el a Rambo filmek és követőik)  Áhhh... Talán csak annyi a baj, azért nem éreztem a mesét, a varázslatot, mert ismerem a Magyarországon is kiadott Alan Grant, Norman Breyfogle- féle míves képregényeket.
0
2007. április 16., hétfő 0:04
Nem szoktam százalékban mérni filmeket de erre azt mondanám 90%.
A zenében nagyon megszoktam az első és második filmhez komponált anyagot.

Viszont ami nagyon nem tetszett az inkább a DVD kiadásban rejlik.
A film korongjának menüje az valami borzasztó szerintem.
0
2007. április 15., vasárnap 23:08
pont ezért szeretnivaló... a rajzfilmet is szerettem, amit a Fox kidsen nyomtak még anno. egyébként ez a 3. pókember elég darkosnak ígérkezik :) egy kis előjáték Venom számára :) ami viszont a pókember 2-ben nagyon nem tetszett az az, hogy mj túl hamar megtudja, hogy ki is pókember... szóval ezt egy picit elbaxták...
képregényfilmből ami még tetszik: A holló, Pokolfajzat, A megtorló, Sin City... ezek mind olyan vidám képregényfilmek :D
0
2007. április 15., vasárnap 20:39
pedig a pókemberben és a batman 3-4-ben sok közös van. mindkét esetben jó nagy büdzséből gazdálkodhattak, ennek ellenére a végeredmény nagyon gyatra lett. most láttam az s3 legújabb traileret. hát... szókás szerint jó nagy műanyag. ugrándozik egy habkönnyű pixel-bábú a felhőkarcolók között, és menekül a homokember ellen. mindig elmosolyodom, amikor a pókember filmeket állítják be komoly-komor képregényfilmként. persze alapvetően kevés képregénymozit kell komolyan venni, de peter parker kalandjait még a helyén kezelni is marha nehéz. meg is értem, hogy raimi nem nagyon akarta már elkészíteni ezt a részt. valszeg a végeredményen is meglátszik majd ez a szarok-bele hozzáállás. ellenben bárki bármit mond, nolan dark nightja a jövő év legszínvonalasabb nyári gigamozija lehet, ha szeretjük batmant, ha nem. elég csak egy pillantást venni a stáblistára.
0
2007. április 15., vasárnap 20:05
Nálam a filmek, csak a viszonyításhoz képest:
Batman 40% (csak Jack Nicholson miatt)
Batman visszatér 15%
Mindörökké Batman 0%
Batman és Robin 0%
Batman: Kezdődik! 15% (láttam a filmet, de nem hiszek egy döglött téma felélesztésében...)
0
2007. április 15., vasárnap 20:03
Gerike és ez mennyiben a Te saját véleményed? Csak azért kérdem, mert erről a filmről eddig csak ilyen kritikát hallottam, szinte mindenki ugyenezeket a szavakat használja... Főleg az az érdekes, hogy már mindenki szájából az fröcsög, hogy a 3-4. Batman filmek mekkora trágyák voltak (szerintem az összes Batman témájú médium az), de annak idején sok-sok ember rohant megnézni a moziba és jött is belőle rendesen bevétel... ezért lett megcsinálva a 4. rész, mert a 3.-ra elegen mentek el...

Pókember rulez, nyáron úgyis jön Venom :D
0
2007. április 15., vasárnap 19:04
miért? sokat vontam le?
amugy nem csak azért. zene is még sokat tenne hozzá a filmhez, de 1-2 jó dallamon kívül nekem annyira nem jött be pl még ez is levont. de akadnak még dolgok...
nálad hány százalék a film?
0