Most néztem meg tegnapelőtt óta mióta megvan kétszer a filmet! :)
Nagyon jó a film, egyszerűen mesterműnek kell, hogy mondjam, mert számomra az is!
Ez az igazi sötét Batman világ! Nagyon jól játsza Batman szerepét Christian Bale. Ami nagyon tetszik a filmben, az Batman hangja, végre nem olyan hangja van mint Bruce Wayne-ként, hanem sokkal komolyabb, eltorzított hangja. Ami még nagyon tetszett, hogy nincs tele a film olyan faszságokkal mint a Batman és Robin pl, itt azt értem, hogy nincsenek ultrahipermodern cuccai. Egyszerűen mestermű ez a film! Remélem, hogy a folytatása is lesz ilyen jó!
Pár szó még a kiadásról:
Egyértelműen a 2 lemezes kiadás nagyon jó, tele érdekes extrákkal, természetesen magyar felirattal. Nagyon tetszik, hogy az első lemezen csak a film van (meg egy előzetes) és nem paokltak arra is extrákat, így sokkal jobb a kép és a hang is!
A kép nagyon szép tiszta a sötét részeknél is nagyon szép a kép.
Az angol 5.1 nagyon jól szól, de kár, hogy az FHe nem szok rá a DTS-ek rárakására, mert külföldön azért ott figyel az angol DTS is. A magyar 5.1 is szépen szól, de egy hangyányit hallkabban szól, de alig észrevehető. Az extrákat még nem néztem meg, de szerintem ennyi elég is extraként, a lényegesebb, fontos dolgok itt vannak.
KIHAGYHATATLAN! Többszörnézős, nem megunós film!