Keresés

Batman: Kezdődik! (2 DVD)

2007. április 15., vasárnap 14:09
A 80%-ot Liam furcsa gonosz szerepe miatt és a női főszereplő semlegessége okán adtad?
0
2007. április 15., vasárnap 13:52
batman kezdődik sztem :)
0
2007. február 1., csütörtök 12:00
De hol?? Itt magyarországon? Én is olvastam a Cinemában,d eén ilyen változatot sehol nem láttam...
0
2007. január 14., vasárnap 22:09
Nekem a legvégén nagy kedvenc mondásom, mert nagyon megdobogtatja a szívemet:

-You ve finally learned to do what is necessary!
-I won t kill you! But I don t have to save you!

Bocs hogy angolul írom, de én csak angolul nézem :)
0
2007. január 14., vasárnap 19:15
Egy idő után azért minden filmet meglehet unni.
Nos nekem a Batman Kezdődikből az tetszett a legjobban:
Kiképzési rész:

- Nem hagyhatsz nyomot magad után!
- Nem hagytam!
Tudom ez most így sokat nem mond, de aki látta a filmet, az tudja mire gondolok.
0
2007. január 14., vasárnap 19:07
Nekem gonoszként Liam Neeson karaktere maradt meg totálisan!
Lehet engem leszólni, de számomra a Batman Begins A FILM, amit nem tudok megunni és bármelyik nap akárhányszor meg tudom nézni! Miért? MERT TÖKÉLETES! :)
Imádom minden mozzanatát! :)
0
2007. január 14., vasárnap 18:27
Ami még eszembe jutott, mindig detektívnek hívta Batmant, persze ez német nyelvü csatornán volt anno.
0
2007. január 14., vasárnap 18:23

Na ő az az öreg ember Ra s Al Ghul a neve ha jól sejtem. Ő csak a 3ik évadban jön majd.
0
2007. január 14., vasárnap 18:17
Helyes beszélgessünk a Batmanről, ezért van a topic.
Nos, ha az animated seriest nézem (13 évvel ezelőtt nagyon tetszett) akkor:
1. gyurma szerű vagy milyen lény.
2. az öreg pasi aki mindig vmi zöld lébe ugrott bele és így nagy ereje lett ( meg volt vmi betegsége)
A filmekből:
Talán Kétarc és Rébusz, ők maradt meg leginkább amikor először láttam a filmet.
0
2007. január 14., vasárnap 14:51
Kiváncsi vagyok kinek kik a kedvenc Batman gonoszai,(igen,unatkozom és Batmanröl akarok beszélgetni :P).Az én kedvenceim(a képregény,a animated series és a filmek alapján):
1.Kétarcú (a képregény és a rajzfilmsorozat miatt lett az első számu Harvey Dent vagyis a Kétarcú,tragikus történet,sokoldalú gonosz)
2.Joker (alap!sok oldalú,vicces és velejéig gonosz!)
3.Macskanő (ő nem igazán gonosz de birom azokat a részeket amik Bat és az Macska kapcsolatárol szolnak)
4.Mr.Fagy (szintén szomorú a storyja,az ő tetteit talán még meg is tudom érteni)
kivi vok kinek kik a kedvenc gonoszai és miért.ugyhogy ha van kedvetek irjátok le.
0
2006. december 31., vasárnap 16:00
Újévi fogadalom:
megpróbálom mégegyszer végignézni ezt a filmet, és bízom benne, hogy végre  jobb véleménnyel leszek iránta! :-)
most posts by TM
0
2006. december 30., szombat 18:38
Most olvastam a Vox.hu-n:

Batman visszatér

Batman visszatér! A Warner Bros. bejelentette, hogy megkezdődtek az új Batman-film forgatásának előkészületei. A The Dark Knight című film minden tekintetben a Batman: kezdődik! folytatása lesz: a rendezői székbe ismét Christopher Nolan ül, a csuklyás jelmezt Chrsitian Bale veszi újra magára. Ellenfelét, Jokert (akit egy korábbi változatban Jack Nicholson formált meg) Heath Ledger játssza majd.

A stúdió igen hálás lehet a rendezőnek, amiért tavaly új életet lehelt Batmanbe, és sikerre vitte a filmváltozatot: ezért várták meg míg befejezi egy kisebb költségvetésű, de igen érdekesnek ígérkező misztikus thriller, a Presztízs – Tökéletes illúzió (The Prestige, hazai bemutató: 2007 eleje) forgatását. A rendező viszont a főszereplőnek, Bale-nek köszönhet sokat: nyilván ezért osztott rá főszerepet a Presztízs-ben is.

Egy a kérdésem: a Batmobile marad az ami volt a Kezdődikben?

0
2006. december 27., szerda 22:35
Ha bejön a film vedd meg, olcsó és az extrák is jók.
A magyar hang keverése nagyon jó lett, bár én a szinkronhangokkal nem vagyok kibékülve.
De esetleg olvashatnál róla pár kritikát, a film ADATLAPJÁN.
0
2006. december 27., szerda 22:19
Az Antológia megvan és január első hetében szeretném ezt is megvenni.
Akinek megvan ( a magyar kiadás), monjda meg érdemes megvenni?
Mennyire jó a magyar hang? Az extrák közül engem a batmobil film érdekel főként.
Szóval bátran megvehetem?
0
2006. december 19., kedd 15:23
Faszájos kiadás lehet. DTS van rajta?
0
2006. december 19., kedd 14:58
Íme az én példányom képe:

Az említett mini képregény egyik fele Batman legelső története, a Detective Comics 27-es száma, címe The Man Who Falls, a másik egy nagyszerű Batman mini sorozat, a The Long Halloween 48 oldalas részlete.
0
2006. december 19., kedd 14:50
Igen, azzal a különbséggel, hogy afém helyett papírtokkal, de valóban az első Batman-képregény lekicsinyített változatával együtt látott napvilágot. Szerény személyem birtokolja.
0
2006. december 19., kedd 13:36
Mindkettőt nagybetűvel írtad, mi a különbség?
most posts by TM
0
2006. december 18., hétfő 21:45
De jó is lenne ez a kiadás, de ez MAGYARORSZÁG nem az USA!
0
2006. december 18., hétfő 21:34
Annak idején, mielőtt megjelent, a Cinemaban olvastam egy cikkben, hogy lesz belőle egy fémdobozos, limitált kiadás képregénnyel. Ti hallottatok erről valamit, vagy ez is csak egy kacsa volt?
0
2006. december 18., hétfő 19:04
OK. Köszi.
0
2006. december 18., hétfő 18:52
biztos hogy nincs, én megjelenéskor vettem meg és akkor sem volt
0
2006. december 18., hétfő 18:52
persze, hogy nem adnak senkinek.
0
2006. december 18., hétfő 18:42
Na a mai nap folyamán sikerült beszereznem a DVD-t 2500 Ft-ért. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez adtak valami kis jelenetválasztós füzetet régebben (az enyémben nincs)?
0
2006. november 30., csütörtök 12:55
nyugi, lesz ez még akcióban... :)
0