Keresés

Jurassic World: Bukott birodalom (3DBD+BD) - limitált, fémdobozos változat ( T-Rex steelbook) (BLU-RAY)

2021. január 10., vasárnap 0:26
Legújabb szerzeményem nem film, de valami egészen csodálatos dolog:

A blogomon hamarosan részletesen bemutatom a figurát, egyszerűen nem tudok betelni vele, gyönyörű!

0
2020. október 10., szombat 2:13
Sajnos :(

De, épp ma jelent meg a Krétakori tábor 2. évadának az első előzetese, bár csak lenne majd harmadik évad is, azzal már kihúznám 2022. júniusáig.

https://jphungary.blog.hu/2020/10/09/jurassic_world_kretakori_tabor_hivatalos_elozetes_2_evad_2021-ben
0
2020. október 8., csütörtök 12:49
Az se mostanában lesz akkor. :(
0
2020. október 8., csütörtök 1:03
És az is az első évad, szeptember 18-án debütált, azonnal meg is néztem, írtam is róla a blogon ^^

Ahogyan arról is, hogy sajnos elhalasztották a Világuralom premierjét is, egy teljes évvel, 2022. június 10-e az új premierdátum. Erről és egy új Jurassic-jövevényről írtam ma.

https://jphungary.blog.hu/2020/10/07/jurassic_world_vilaguralom_egy_evvel_csuszik_a_premier
0
2020. szeptember 2., szerda 21:05
Király! :)
most posts by TM
0
2020. szeptember 1., kedd 22:59
Újabb előzetes érkezett a Netflix új animációs sorozatához, a Jurassic World: Krétakori táborhoz! Nagyon izgalmas kalandnak ígérkezik!

https://jphungary.blog.hu/2020/09/01/jurassic_world_kretakori_tabor_ujabb_elozetes_plakat
0
2020. július 29., szerda 1:31
Íme a Jurassic World: Krétakori tábor címet viselő, 8 részes Netflix animációs sorozat első, teljes értékű előzetese, rögtön magyarul, elég jónak ígérkezik. A sorozat maga a Jurassic World cselekménye alatt és közvetlenül utána játszódik.

https://jphungary.blog.hu/2020/07/28/jurassic_world_camp_cretaceous_elozetes_es_plakat

0
2020. február 26., szerda 12:46
Van rá esély, hogy visszatér mert pár napja azt tweetelte, hogy ideje ismét munkába állnia :D

Én bízok az alkotókban, Colin eddig is sok ötletet vett át a könyvekből amelyeket eddig még nem, szóval hű maradt Michael Crichton szellemiségéhez.
0
2020. február 26., szerda 8:23
Remélem, sikerül Joseph Mazzellot is berakni a klasszikus gárdába. Nagyon tetszik hogy összetrombitálták az eredeti csapatot, persze remélem,nem valami JP 3 minőség sül ki belőle. Mondjuk nekem mindegy, ősállatos csaták legyenek, az már bőven elég :)
0
2020. február 26., szerda 0:33
Köszi :) Én is kíváncsi vagyok, most lenne jó a birodalom szót használni, de a bukás után már furcsa lenne...
0
2020. február 26., szerda 0:19
Jó kis összefoglaló. Kíváncsi vagyok mi lesz a magyar cím és várom a filmet!
0
2020. február 25., kedd 23:46
Tegnap hivatalosan is kezdetét vette a Jurassic World 3. részének forgatása, és Colin Trevorrow tweetje nyomán már megvan a címünk is: Jurassic World: Dominion! A csapó alapján készült logóm:

Részletek a blogomon: https://jphungary.blog.hu/2020/02/25/jurassic_newsworld_jurassic_world_3_elso_nap
0
2019. szeptember 25., szerda 23:04
Ez jó hír! Én örülök neki!
0
2019. szeptember 25., szerda 21:26
Ma bejelentették, amit régóta rebesgettek, oda-vissza ment a színészek között a pingpong, hogy szeretnének együtt játszani:

Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatérnek régi szerepeikbe a Jurassic World 3-ban, ráadásul nem csak egy-egy cameo erejéig, a bejelentés szerint annál fontosabb szerepet kapnak! Nálam már megkezdődött a barátkozás:

0
2019. szeptember 25., szerda 21:19
Hehe :))
0
2019. szeptember 21., szombat 11:08
Igen, és aközben a jelek szerint nem kellett annyit szaladgálnia:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. szeptember 21., szombat 0:44
Bizony, apja nyomdokaiba lépett! :) Eddig nagyon ígéretes az a széria, ha hozza a Zsivány Egyes szintjét, sokan fognak örülni (én elvagyok a 7-8. részekkel is).
0
2019. szeptember 21., szombat 0:06
Ő rendezte a The Mandalorian egyik epizódját.
0
2019. szeptember 20., péntek 23:23
Írtam volna hosszabban, de egy vagy két szót nem enged át a rendszer, és a hibaüzenetnél nem mutatja, mi nem tetszik neki...

A Disney nem kell, ellenben már megy egy Lego-sorozat, az Isla Nublar legendája (talán az eredeti cím nem tetszik a rendszernek) és jövőre jön a Krétakori tábor (itt se írom most direkt az eredeti címet) c. animációs sorozat. 2021 után pedig akár jöhetne is egy élőszereplős sorozat.

Bryce nekem mindegy, hogy vékony vagy teltebb, így is módfelett szimpatikus, szeleburdi egy nőszemély, szeretem.
0
2019. szeptember 19., csütörtök 8:55
Szép dolog a szerelem... ;)
0
2019. szeptember 18., szerda 18:32
Pont olyan mint egy egészséges nő, meg lehetne rágcsálni.
0
2019. szeptember 18., szerda 12:29
Nos, én amúgy imádom. Kissé keskenyebb formában persze, ahogy írtad, de nem túl keskenyben. Pont a zsánerem. Már a JW 2-ben is sikerült észrevennem, hogy kerülik az egész alakos snitteket vele, de amikor mégis látszott, feltűnt, hogy megnőtt a kuffer. De ez legyen más gondja! ;)
0
2019. szeptember 18., szerda 10:42
Ja, és ha a JW3-at jövőre kezdik forgatni, akkor addig Bryce Dallas Howardnak is lesz egy kis ideje, hogy (keskenyebb) formába kerüljön:)

0
2019. szeptember 18., szerda 10:38
Majd ha a Disney megveszi a Universalt, akkor biztos lesz sorozat is:)
0
2019. szeptember 18., szerda 1:09
Nincs hír arról, hogy készülne újabb, de viszonylag ezt is nagy csendben forgatták le, ha februárban egy játékkiállításon egy Mattel munkatárs nem szólja el magát, sokáig ki sem derült volna, hogy készül. Akkor azonban elkotyogták, hogy a két dinó a rövidfilmből kiadásra kerül (és azóta meg is jelentek).

A hírek szerint több, mint 10 millió dollárba került ez a "szösszenet", nem biztos, hogy a Universal egy hamar ennyit megint áldozta egy rövidfilmre, de én abban bízok, hogy ha jövőre elkezdik forgatni a Jurassic World 3-at, akkor talán csak lesz egy hetük még egy ilyen rövidet forgatni (ez is egy hét alatt lett leforgatva). Most már igazán jöhetne egy sorozat is :)
0