Várható, további ilyen short, vagy csak egyszer volt Budán..?
0
2019. szeptember 17., kedd 14:08
6697
Örömmel tettem :) Remélem majd később a Jurassic World 3 Blu-ray kiadására is felkerül a rövidfilm.
És igen, egy felnőtt Allosaurus a ragadozó (a Bukott Birodalomban fiatal példányok szerepelnek), és a növényevő Nasutoceratops pedig Jurassic debütáns.
0
2019. szeptember 17., kedd 11:38
669
Egy egyik főszereplő allosaurus, vagy mi? Amúgy tetszett!
0
2019. szeptember 17., kedd 11:01
669
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!
0
2019. szeptember 17., kedd 1:11
6697
És ma reggelre meg is jelent az első Jurassic World rövidfilm, a Battle at Big Rock, Colin Trevorrow rendezésében! Ha nem tudom, hogy ezt most forgatták, tavaly télen, azt mondom, hogy valamelyik részhez készült, az effektek, a fényképezés, első osztályú! És eléggé izgalmas is maga a rövidfilm!
Ugyan, én csak hódolok a szenvedélyemnek, de öröm, ha azt megoszthatom másokkal is :) Köszönöm :)
0
2019. szeptember 12., csütörtök 1:30
52684
Köszi, Pic, nagy vagy! :)
most posts by TM
0
2019. szeptember 11., szerda 23:23
6697
Én nem látom így, de ez a szép, nem lehet mindenkinek egyszerre elégedettséget okozni, manapság egyre több a megosztó film. Azért azt látni kell, a PG-13-as korhatár határokat szab (de azért lazán széttéphettek a dinók egy embert, vagy épp ahogy elintézte Ted Levine tenyérbemászó karakterét az Indoraptor, az eléggé menő volt), és szerintem rendesen feszegették is azokat, plusz ez a várkastélyos horror sztori klisé is érdekes volt ilyen formában, számomra.
És amerikai idő szerint vasárnap este érkezik a Bukott birodalom és a Jurassic World 3 között játszódó rövidfilm, a Battle at Big Rock, amelyet maga Colin Trevorrow rendezett! Az oldalamon pedig egy Collider-es Trevorrow interjú fordítását közöltem most:
Véleményem szerint az egyetlen ami megkülönbözteti ezt az a-kategóriásnak álcázott zs-filmet -itt azért megjegyzem: az első Jurassic World-mozi mondjuk még nekem is tetszett- a gány Asylum-studió (sajna, jó filmmániásként volt "szerencsém" látni egy-két film-szemetüket régebben, és tán valamikor írok is úgy két sornyit az egyikről...) hasonlóan dínós témájú, "ultra-alacsony" költségvetésű hulladékaitól, az a rengeteg pénz, amit ebbe a filmbe annak készítői viszont beleöltek, ennyi. Mégis, pl. néhány szintén filmrajongó "haverom" a Jurassic Park 3-ra köpköd inkább, már csak azért is, "mer hát, jaj, aztat nem is a Szpílberg csináta"... hagyjuk már. "ezzel a sötétebb tónussal..." -Én nem éreztem a JW 2-ben semmilyen sötétebb tónust, hangulatot; ez a filmecske is sajnos egy buta, pg13-as vicc lett csupán (ahogy pl. az Őscápa, bár én azt a hülye filmet, Statham miatt, próbálom mégis... "szeretni").
0
2019. szeptember 9., hétfő 20:44
6697
Én nagyon élveztem a filmet, persze, elfogult is vagyok, kétségtelen, de örülök, hogy elkészült a film, ezzel a sötétebb tónussal, kellett egy ilyen is.
0
2019. szeptember 7., szombat 14:30
1492
Köszi. Nekem nem volt sűrgős beszerezni (mert a film némileg csalódás volt), így első körben le is maradtam róla. Már azon voltam, hogy a raptoros steel-t veszem meg inkább, mint a feketét, de teljesen véletlen belefutottam ebbe T-Rex-es verzióba egy másik webshop-ban. Egy hetes beszerzést írtak, de két nap után küldték. Nem akartam elhinni míg kézhez nem kaptam. Gondoltam tévedés és a másik steelbook-ot küldik majd.
0
2019. szeptember 6., péntek 22:07
6697
Gratulálok! Én még megjelenéskor beszereztem, de örültem is neki, remek kiadás! A Bukott birodalomból ezek vannak meg (az osztrák slipcase-s dvd-hez volt egy olyan booklet, amit külföldön is a fullosabb kiadásokhoz adtak!):
0
2019. szeptember 3., kedd 22:00
669
Nekem ez a sori feketében kellett 1-5-ig. Jól néznek ki együtt azok is!
0
2019. szeptember 3., kedd 19:31
1492
Közel egy évvel a megjelenés után sikerült szereznem egy példányt, ami szinte hihetetlen, mert már előrendelésben elfogyott. Nem magánszemélytől és nem felárasan. De most rákeresve már nem elérhető, szóval ez tényleg ilyen utolsó utáni darab lehetett. Mindenesetre nagy az öröm! :)
Valaki visszamondta/nem vette át, így felszabadult egy példány.
most posts by TM
0
2018. november 9., péntek 19:09
1
Köszönöm Xpress, ma kaptam meg és nagyon szép kiadás. Érdemes volt megrendelni a bizonytalan státusz ellenére és lám meglepetésként mégis kaphatóvá vált.
0
2018. november 7., szerda 23:54
8
Amennyi ízlés pont annyi pofon ezekben a kommentekben.Hiába nem vagyunk egyformák.
0
2018. november 7., szerda 21:39
8851
Semmi sem biztos. De ha rohangálok utána, és valahol megtalálom 9eFt alatt, akkor is benne lett volna annyiban. Plusz így már nem fő miatta a fejem. Szóval, ha így nézem, inkább így volt ez jó. Persze jobb lett volna, ha van belőle rendesen készlet, de hát ez ugye nem opció.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. november 7., szerda 18:24
2464
Én is hasonlóan jártam,bár én 4 ropival drágábbért tudtam beszerezni.
0
2018. november 7., szerda 15:37
1492
Biztos megért annyit Gyulus? Én is lemaradtam erről, de van még másik 3 változat, valamelyik csak megél egy akciót. :D Nekem sajnos csalódás volt ez a film, nem rohanok megvenni.
0
2018. november 7., szerda 8:45
8851
Végül közel 50% felárral sikerült beszereznem belőle egy példányt. Gratulálok a kiadónak, hogy sikerült így méretezni a készletet, s már a megjelenés napján is a kufárokat kényszerül az ember gazdagítani, ha neki tetsző formában szeretné megvenni a filmet. Csak az vigasztal, hogy legalább korrekt módon csomagolták, s így makulátlan példányt kaptam belőle. Nameg az, hogy a rendelést követő napon nálam is volt, és egy lépést se kellett tennem érte. A rohangálással is sok időt és pénzt el lehet verni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. november 6., kedd 9:51
52684
Ez a T-Rex borító szimbolizálja legjobban a Bukott birodalom filmet, a másik két verzió fantáziátlan.
most posts by TM
0
2018. november 6., kedd 9:45
52684
Ráadásul amennyire minimalista, annyira maximálisan ronda.