Keresés

Jurassic World: Bukott birodalom (3DBD+BD) - limitált, fémdobozos változat ( T-Rex steelbook) (BLU-RAY)

2018. október 28., vasárnap 19:49
Köszönöm! :) Igaz, le is maradt az a kép, pedig csekély, 289 fotót csináltam, elvacakoltam vele :D

0
2018. október 28., vasárnap 9:18
Köszi, az oldalon is jó lett a bemutató grat. A lemezekről hiányolok csak képet :) Azok feketék vagy kaptak valami szép covert?
0
2018. október 27., szombat 23:35
Továbbra sem vagyok filmkritikus, sem tesztíró, de azért megpróbálkoztam vele :) Nagggggyon tetszik ez a steelbook, jobban, mint kellene, mert amúgy igyekszem kerülni a fémeket, de ez nagyon jól sikerült, nem kevésbé pedig maga a kiadvány, a film is :)

Bővebben pedig itt: https://jphungary.blog.hu/2018/10/27/jurassic_world_bukott_birodalom_limitalt_t-rex_steelbook_bd_3dbd
0
2018. október 27., szombat 16:37
"Ha lesz egy ütős befejező harmadik rész, bevállalom ezt is BD-n, hogy ne hiányozzon a középső rész, de addig tuti nem megyek a közelébe..."

Én pedig kifejezetten örülök, hogy nem kell megvásárolnom egyik részt sem a gyűjteményembe.

Az előző rész is borzalmas volt, de ez aztán végképp annyira gyalázatosan rossz alkotás, hogy fizikai fájdalmat okozott még végignézni is.

Most már csak azt várom, hogy esetleg lesz-e újabb kiadása az eredeti trilógiának. Mert annak (a folyamatosan romló minőség ellenére is) a polcon a helye.
0
2018. október 27., szombat 0:57
Holnapra egy kimerítő termékbemutatót rittyentek fotókkal :)) Hála égnek, sérülésmentes a példányom, és nagyon szép maga a steel :)
0
2018. október 26., péntek 20:23
Akinek megérkezett tudna pár fotót feldobni a kiadványról és a lemezről is?
Előre is köszönöm.
0
2018. október 26., péntek 16:04
Teljesen elbizonytalanodtam. :)
0
2018. október 26., péntek 11:43
Ezt jelenti, hogy bizonytalan.
0
2018. október 25., csütörtök 22:53
Miért lett bizonytalan?Elfogyott vagy nem is lesz?
0
2018. október 11., csütörtök 11:20
Vagy a természet egyik alapvetése alapján: ivartalan szaporodással
0
2018. október 11., csütörtök 11:17
Emlékszel a (klasszikus) második részre? A kétéltű DNS miatt képesek lesznek nemet váltani
0
2018. október 3., szerda 13:14
Kár, hogy mindegyikben ugyanaz a "vicces" film lesz. Amúgy untig elég lenne ezzel a dizájnnal kiadni, de a kockákat le kell húzni még kétszer. :)
most posts by TM
0
2018. október 3., szerda 12:38
Nekem ez a változat van meg.
0
2018. október 2., kedd 20:50
Létezik az 1. részből ilyen steel is

0
2018. október 2., kedd 20:46
Szerintem nem. Nincs semmi hasonlóság. Hiába lesz 3 féle steel, nem sikerült ehhez passzolót tervezni. Azok jártak jól, akik JW-ből is a feketét vették meg.
0
2018. október 2., kedd 20:24
egyébként ez a indoraptor verzió steel sztem pont passzol ehhez

0
2018. október 2., kedd 20:16
Köszi az infót :)
0
2018. október 2., kedd 20:07
Amit amúgy felleltem itthon is, "mert hülye azért nem vagyok"! ;)
0
2018. október 2., kedd 12:31
Belseje így néz majd ki egyébként az kék + indoraptor steelnek
0
2018. október 2., kedd 10:45
Hiába rebesgették, hogy ebbe lesz majd a legtöbb dinoszaurusz, nem így lett.
Ráadásul telepakolták bugyuta jelenetekkel az egészet, köztük a lávásat, ami lehet, hogy baromi jól néz ki, de olyan szinten marhaság, hogy már fáj.

A mosasauros-os jelenet is egy jó nagy átverés volt a trailerben.
0
2018. október 2., kedd 10:43
Kb az Elveszett Világ lebutított verziója, a forgatókönyvet valószínűleg egy darab budipapírra írták. Nem értem, hogy voltak képesek az előző roppant szórakoztató rész után egy ilyen primitív semmit összeizzadni. Indoraptor meg dínó-árverés... sok ész kellett hozzá, az biztos. Azért érdekelne, abból a pár elszabadult dinoszauruszból, amiknek nincs is kivel szaporodniuk, hogy lesz Jurassic World a harmadik részre...
0
2018. október 2., kedd 10:35
Nekem sem tetszett. Elnézegettem, de baromi gyenge amúgy. Tudom, hogy sokan szeretik ezt a franchise-t, de ahhoz képest, hogy mennyit hoz részről részre és mekkora a bázisa, nagyon nem erőltetik meg magukat az alkotók.
0
2018. október 2., kedd 9:49
Az előző Jurassic World-öt nagyon szeretem, bármikor képes lennék újranézni, de ez a második rész szerintem borzasztó gyengére sikeredett.

Ha lesz egy ütős befejező harmadik rész, bevállalom ezt is BD-n, hogy ne hiányozzon a középső rész, de addig tuti nem megyek a közelébe...
0
2018. október 2., kedd 7:14
Kis odafigyeléssel sokkal szebb is lehetett volna ez a steelbook. Kinyitva, ha az eleje és a hátulja egy képet adna ki egészbe akkor lett volna ütős. De így hogy teljesen más a hátulsó rész és a Rex-nek hiányzik a farka és a vulkán oldala, elég sután fest. Sajnálom, hogy nem jött az előző részhez(2D + 3D) passzoló steelbook. :(
0
2018. október 2., kedd 0:55
Engem most a film mellett (amely véleményem szerint nagyszerű lett) a lemezen lévő hangsávok hoztak lázba! Végre egy film amelyen meghallgathatom mire is képes a DTS:X hangsáv, a Fifty Shades Freed Blu-ray erre nem adott nagy lehetőséget, ott a stáblista alatti Rita Ora betétdal ütött a legnagyobbat ahogy a hangok körbefutottak a hangfalakon. Már azon hallottam, hogy ez a formátum jobb mint az Atmos.
Azért a magyar DTS-HD-HR 7.1 sem elhanyagolható dolog. Köszi Universal!
0