Sziasztok!
Előkészítettem az idei filmes szavazást is. Szokás szerint összeállítottam a választéklistát, amit első körben itt osztanék meg. Töltsétek le, nézzétek át, keressetek benne hibákat: valami esetleg kétszer szerepel, valami hiányzik róla, valaminek nem jól írtam a címét, stb...
Idén először kettő helyett három kategóriába soroltam a jelölt filmeket, a következő kritériumok alapján:
1.) Magyar moziforgalmazásban megjelent egész estés filmek a 2019-es évben, a klasszikusok újrabemutatása természetesen nem számít ide!
2.) A Netflix magyar kínálatában megjelent filmek. Ez volna az új kategória, hisz a Netflix már komoly mennyiségű filmet produkál éves szinten, és mindez legálisan, magyarított formában is elérhető.
3.) Csak DVD-n, vagy BD-n megjelent filmek, amik gyártási éve nem régebbi mint 2016.
Az első két kategória összeállításánál a mozipermierek.hu oldalt vettem alapul, úgy látom ez elég megbízható forrás. A harmadik kategóriánál pedig az xpress adatbázisát vettem alapul, merem reméleni hogy még mindig az xpress a legnagyobb magyar DVD-BD áruház, ahol majdnem minden megjelenés megtalálható.
Ha az xpress-nél lesz idén is nyitnak nekünk egy új topicot, akkor a szavazás majd valamikor karácsony után indulhat!
Addigis itt van a választék lista:
http://gofile.me/27MKC/5v7UrNCVZ