Keresés

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - limitált, fémdobozos változat (BD3D+2 BD steelbook) (BLU-RAY)

2020. július 14., kedd 13:50
Értem én.

Megtévesztő volt, hogy a főoldal "Hamarosan kapható" (így helyes, megnéztem közben) részén felbukkant a fotója a terméknek ~2 hete.

Ezek szerint azokat a termékeket valami automatizmus helyezi el ott?

Mindenesetre kár, hogy mégsem lesz megvásárolható!
0
2020. július 14., kedd 0:27
A 155-ös hsz-ban benne a válasz, de annak az előzménye is árulkodó.
Szóval már újév óta dec. 31 a megjelenés, ami eleve a dátum miatt sem vehető komolynak.
most posts by TM
0
2020. július 13., hétfő 22:57
NEM!

NEM!

NEM!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. július 13., hétfő 21:03
Korábban "Nem rendelhető" státuszba került itt az Xpress-en (ahogyan azt lentebb beszéltük is), ám ~2 hete a főoldalon (én is onnan találtam meg, csak a kérdésemet most tettem fel) a "Várható megjelenések" között azonnal felfigyeltem rá.

Tehát akkor megjelenik, vagy sem?
0
2020. július 13., hétfő 14:49
:D Ez jó vicc volt, már tényleg azt hittem kiadják újra. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. július 13., hétfő 13:52
Oda van írva. 2020 december 31. Akkor ezek szerint csak kiadják :D
0
2020. július 13., hétfő 10:32
Ki mondta?
0
2020. július 12., vasárnap 22:02
Ezt tényleg kiadják ismét?
0
2020. január 3., péntek 17:21
Technikai tisztogatás, hogy ne tologassanak minden PV által visszatartott megjelenést automatikusan napról-napra, mivel világos, hogy ez minden alapot nélkülöző napi adatfrissülés. Azért még így is maradtak ilyen naptári araszolók, de már tisztábban lehet látni, hogy mi a valóban várható megjelenés.
most posts by TM
0
2020. január 3., péntek 16:44
Eléggé biztosra ment most az xpress a beszerzési határidővel. Ha addigra se szállít a forgalmazó, én tuti elfekejtem egy év alatt :D
0
2019. november 3., vasárnap 12:18
Igen... azért az tényleg probléma, amikor a kereslet nem találja meg a maga kínálatát. Ott a piac rosszul működik.
0
2019. október 29., kedd 19:50
Tiszta szégyen már ez a magyar piac, még pénzért sem tudunk filmeket venni.
0
2019. október 26., szombat 14:27
Akkor vegyék le az oldalról mint rendelési lehetőség..más terméknél megtudják tenni.
0
2019. október 25., péntek 22:48
NEM lesz belőle több! Hiába vársz rá. Előbb találsz aukciós oldalakon belőle 1 példányt 15 ezerért, mint itt valaha. 50 darab volt, elfogyott, PV nem gyártott többet!
0
2019. október 25., péntek 20:16
Most tényleg...kinek kell könyörögni hogy legyen végre elérhető ez a kiadás? Olyat tudnék írni, hogy tiltanának innen az fix...
0
2019. szeptember 27., péntek 20:58
Most inkább le se írom mit gondolok erről az egészről.. Nevetségesek.
0
2019. szeptember 14., szombat 16:07
Mert a PV szarik a vásárlókra. Ennyi tellett tőlük, szerintem nem volt pénzük többre.
0
2019. szeptember 13., péntek 18:33
Ha ennyire ritka, és keresett, miért csak kis példányszámban jelentette meg a ProVideo? :/

Amúgy mikor akarják átadni az összes általuk birtokolt kiadási jogot mondjuk a BontonFilm-nek?
0
2019. szeptember 13., péntek 14:06
Gyűrűk Ura
0
2019. szeptember 13., péntek 14:05
Nincs, csak ha valaki eladja másodkézből. Annyira kevés példányban jelent meg, hogy 1-2 nap alatt elvitték mindet.
Talán most, hogy kijöttek újra a Gyűrűj Ura bővítettek, lát benne fantáziát újra a PV, hogy ezt is kiadja. Sajnos sehol nincs jelenleg ebből a kiadásból.
0
2019. szeptember 13., péntek 13:41
Úgy értettem, hogy kapni lehessen ismét...

Vagy erre esély sincsen?
0
2019. szeptember 13., péntek 13:19
Megjelent már jó ideje, de csak nagyon limitált példányszámban, cserébe más artworkel. Viszont tartalmazta mind a három lemezt, a filmet 2D-ben, 3D-ben és az Extended Cutot.
0
2019. szeptember 13., péntek 13:10
Vajon van rá esély, hogy ez a kiadás is megjelenjen még nálunk?

Az első részt is a fémdobozos változatban vásároltam meg, ezért örülnék, ha ez a kiadás is a gyűjteményem része lehetne!

Mi hír van a megjelenésével kapcsolatban? Lehet tudni?
0
2019. augusztus 2., péntek 14:23
Nem aggódom emiatt. A harmadik résznél most jobban odafigyel Rowling, hogy ne csak egy epizód legyen, hanem önállóan is megállja a helyét - ez volt a gondja a másodikkal egyeseknek - és mindenki örülni fog. Egyébként sincs olyan lejtmenet, hogy a Warner ezért levágja az aranytojást tojó tyúkját.
most posts by TM
0
2019. augusztus 2., péntek 14:18
Moziban tuti lesz.
most posts by TM
0