Keresés

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - limitált, fémdobozos változat (BD3D+2 BD steelbook) (BLU-RAY)

2019. március 25., hétfő 16:19
No és, te meg Salzburgban éled. :P
0
2019. március 25., hétfő 14:58
Kedves a cinizmusod, de nem érint meg. Igen, vettem, de nem ezért írtam. Kicsit megint a magyar piaccal szembeni üzletpolitikát akartam "méltatni". Látom azonban, hogy itt (a fórumon) mindegy, mit írsz, rögtön lesz, aki ellenvéleményt fogalmaz meg. Ez sem baj, csak általában nem a lényegre reagál, hanem - a komplexusai miatt - személyes támadásnak éli meg. Sajnos, itt is többségben vannak az életüket a hálón élő, egyébként életképtelen véglények. Tisztelet a kivételeknek!!!
0
2019. március 25., hétfő 11:54
Csak többed magammal gratulálni szerettem volna, hogy megvetted külföldön. Le a kalappal. Vettél esetleg mást is? Mesélj még.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 25., hétfő 11:45
Szia, nem látszik a válaszod. Kíváncsi vagyok, így megismételnéd? Köszönöm!
0
2019. március 23., szombat 0:46
Nem, az egyik srác, akit rábeszéltünk, hogy kóstolja meg. Sokáig szidott, az biztos... :)
0
2019. március 22., péntek 21:46
:D
most posts by TM
0
2019. március 22., péntek 10:30
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. március 22., péntek 10:12
A) nem volt szándékomban fikázni az Xpress-t, mert szeretek itt vásárolni.
B) köszönöm a felvetést, igen, megvettem külföldön
0
2019. március 22., péntek 10:03
Ja az Aquaman UHD-n van szinkron. Félreolvastam, sorry.
0
2019. március 22., péntek 9:57
Egyébként valóban megjelent vagy tényleg vetített a kedves fórumozó?
0
2019. március 22., péntek 9:42
Ezt Bolyhoska mondta neked? :)
0
2019. március 22., péntek 9:40
Moderátor kéne.
most posts by TM
0
2019. március 22., péntek 9:39
Gáz preparál. :)
0
2019. március 22., péntek 9:39
Itt a lényeg.
Csak hát a szabad vélemény nyilvánítást mindig sikerül összekeverni a logikussal, és ez bizony már nem fog változni, csak a rossz irányba.
0
2019. március 22., péntek 9:37
Legalább olyan idegesítő a sok meg nem jelent kiadás ténye, mint az ennek okát részletesen, minden részletre, és emberre kiterjedő odafigyeléssel megfogalmazott indoklások, és a mindezeket teljes mértékben mellőző, vagy épp meg nem értő emberek ismétlődő megnyilvánulásai...
0
2019. március 22., péntek 9:37
A 4k kiadáson is van szinkron? A kiadó cáfolta.
0
2019. március 22., péntek 9:28
Számtalanszor leírták már, hogy erről nem az Xpress tehet. Nem az ő hibája, hogy bizonyos filmek a mai napig nem kaphatóak, vagy nem jelentek meg. Hosszas csaták a forgalmazókkal, egyéb problémák, szerinted neki nem érdeke, hogy eladhassa ő is a sikerfilmeket? Már kicsit kezd unalmas lenni az Xpress fikázása, nem kötelező itt vásárolni, sem fórumozni. Menj és vedd meg a filmeket máshol.
0
2019. március 22., péntek 9:23
A környező országokban már be is előzte. Ráadásul vakólamennyi verzión helyet kapott a magyar szinkron is. A 3D pazar lett, a 4K is minden igényt kielégít. Sajnos itt, az Xpress oldalán még hírmorzsa sincs minderről. Hónapok, vagy évek óta tologatott kamu megjelenések minden pillanatban a szemünk szúrják. Gondolom, ki kell tölteni a szövegtömböt a portálon, de ez inkább már ciki, mint hír értékű.
0
2019. március 22., péntek 9:15
fék nyúz
most posts by TM
0
2019. március 22., péntek 7:30
Már kapható a termék
0
2019. március 21., csütörtök 22:49
Minimális mennyiséget hoznak be belőle, úgyhogy nem bíznék a turkálóban.

0
2019. március 21., csütörtök 22:32
Csak hol?
Amúgy meg előbb-utóbb az is 2e-ért lesz egy turkálóban...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. március 21., csütörtök 22:17
Remélem is, hogy beelőzi😊
0
2019. március 21., csütörtök 21:42
Tök jó látni, hogy elvidámkodik mindenki és nem arról szólnak a bejegyzések, hogy már megint csúszás van. Talán jövő héten már film is lesz, ha nem, akkor majd Aquaman beelőzi. :D
most posts by TM
0
2019. március 21., csütörtök 19:08
A négy egyfoma ízű: tutti frutti, vajas popcorn, vanília és körte. Vagy valami ilyesmi

Állítólag a kutyakajás bűnrossz. :)
0