Keresés

Legyetek jók, ha tudtok

2005. október 29., szombat 20:52
Ezek szerint akkor nem csak nekem tünt fel , hogy bibi van a lemezzel?
Már jeleztem az XPRESSNEK de még nem igazán jött válasz, sajna.
Remélem létezik jül sikerült példány is, mert ez igy hogy olcsó volt azért nem kellene , hogy silány is legyen, a film szuper amúgy a szinkron is az eredeti, a kép nem lényeg mert olyan mint a tvben volt, de hát tv filmtől nem tudom más miért várna többet.
Csak nézték volna végig ők is a filmet , masterelés elött, szegyen , ez magyarország, kiadunk valamit sok pénzért, és tök mindegy jó-e vagy sem, mehet a boltokba.
0
2005. október 29., szombat 16:52
Más is észrevette, hogy a filmből hiányzik az a rész, mikor a szép mór nő elhívja magával a kissrácot, és arról mesél neki, hogy milyenek a méhek Mór földön? Egyből azt látjuk, mikor a tengerpartra lovagolnak... Kár...
0
2005. október 26., szerda 11:13
Na, ezt jól körüljártátok! De nem véletlenül Fülöp Tamás szinkronizálja Végvári atyát? :-)))
most posts by TM
0
2005. október 25., kedd 17:18
Ja, igen. Ugyanaz a Végvári Tamás. :-)))
0
2005. október 24., hétfő 14:40
Az a kérdés, hogy az a Végvári Tamás, aki Fülöp atyát szinkronizálja a filmben, ugyanaz a Végvári Tamás e, aki egyben Al Pacino állandó szinkronhangja is? ;)
0
2005. október 24., hétfő 14:08
allard véleményével messze nem értek egyet
szvsz nincs baj a képminőséggel
akkor ő még nem látott szart
0
2005. október 24., hétfő 9:27
belenéztem a filmbe, kikerestem a címadó dalt.

volt olyan kritika, hogy vhs-minőségű a kép. nos, szerintem ahhoz képest, hogy 1983-ban készült, szinte tökéletes (némi túlzással persze) a kép. ha belegondolok, hogy 2005-ben a "Legyetek jók, ha tudtok" című filmhez hasonló képpel magyar filmek kerülnek a mozikba... (arcpirulás) :)
0
2005. október 23., vasárnap 23:11
A filmben igen, remélem, a DVD-n is! :-)))
0
2005. október 22., szombat 21:44
Egyébként Végvári Tamás a magyar hangja!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 22., szombat 21:19
Hétfőn jön a film Xpresstől! :)
Már nagyon várom!
0
2005. október 22., szombat 20:42
Az a kérdés, hogy Végvári Tamás Al PAcino állandó szinkronhangja-e vagy az, hogy Végvári Tamás, aki Al Pacino állandó szinkronhangja, szinkronizálja-e Fülöp atyát a filmben? :-)
0
2005. október 21., péntek 20:19
Végvári Tamás -Al Pacino állandó szinkronhangja?
0