Keresés

Ponyvaregény

2006. április 10., hétfő 23:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 10., hétfő 15:21
azoknak nem, akik még nem vették meg, azoknak vicc, akik duplaennyiért vették meg a lemezt... :D (nyugi, én is jártam így... és nagyon jót nevettem rajta... (na persze...))
0
2006. április 10., hétfő 15:19
Ez az ár valami vicc?
0
2005. december 12., hétfő 17:13
Ezúton csatlakoznék én is az "újságos" sztorikhoz, ugyanis 1990 forintért vettem jelen filmet újságosnál (igaz nem a nagyokra gondolok), eredeti, becsomagolt, a lemezen ott az SPI beleégetve tehát nem gagyiról van szó.
0
2005. december 10., szombat 12:30
Köszi!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 10., szombat 12:25
Művész
ODEON-LLOYD Mozi
Palace MOM Park
Vörösmarty
0
2005. december 10., szombat 11:52
Melyik mozikban nyomják? Kossuth?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 10., szombat 11:44
megnéztem moziban és nagyon nagyot csalódtam. :( a SPI egy trehány cég. a filmet dvd-ről adták, mondanom se kell, hogy szinte élvezhetetlen volt: a hang egy kalap szar, a kép szetesett stb. szerintem simán vissza lehetne kérni a jegy árát, sőt, jobb helyeken milliókra bűntetnék a forgalmazót.
0
2005. december 9., péntek 9:45
Az a bizonyos 2.0 valójában 1.0. Olyan egy csatornás DD, mint ide Hawaii... Szóval ne tessék csodálkozni, ha csak a center szól. Ahhoz, hogy a két frontból jöjjön a hang, az kell, hogy ne monóban legyen lekódolva, hanem kétcsatornás monóban! Ez lenne a DD 2.0, dual mono, de ezen a lemezen nem az van.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. december 8., csütörtök 23:21
Egyszerű: az SPI elcseszte. Nem ez az első eset. A hang csak 1 csatornát kódol, biztos elrontották a keverésnél. Más hiba is van a korongon: az extrák között az Így készült... csak egy rövidke interjút takar a díszlettervezőkkel (!). Kár érte, ez a nagyszerű mű többet érdemelne :(
0
2005. december 8., csütörtök 23:13
- Csak azért volt meglepő, mert van pár monó lemzem, és ott is a bal meg a jobb front szól (persze monóban) és nem pedig a center.

- De akkor miért 2.0 van a menüben kiírva?

0
2005. december 8., csütörtök 23:07
Látom, figyelsz. Már válaszoltam neked. A 2.0 igazából csak MONO, megnéztem a gépen.
0
2005. december 8., csütörtök 22:30
Ezt kérdezgetem már napok óta, de senki sem válaszol, még az Xpress-től sem. Akkor ezek szerint tényleg lehetséges, hogy a magyar 2.0-ás hangsávnál csak a center szól?
0
2005. december 4., vasárnap 9:47
Tegnap sikerült 5.1-es hangrendszeren is belehallgatnom a saját példányomba. Mind a magyar, mind az angol 5.1-es hangsávnál szól az összes hangszóró.
0
2005. december 2., péntek 21:20
Tehat a 2.0 valojaban mono es nem az en dvd jatekosom irt ki valotlant :-)
0
2005. december 2., péntek 21:10
Az egyik magyar hangsáv DD5.1-es, a másikra DD1.0-t ír vissza a DVD-játékos. Ha jól emlékszem, akkor a magyar DD5.1 384kbps, az angol 448kbps, a magyar monó 192kbps, a kommentár (szintén 1.0) 96kbps.

A hangképet bármelyik hangszerkesztő programmal meg lehet nézni, amelyik képes hullámformát rajzolni (pl. a Windows hangrögzítője is!), csak előtte dekódolni kell az AC3-as stream-et PCM WAV-ba.
0
2005. december 2., péntek 20:32
En egyebkent azt sem ertem, hogy miert mono a magyar hang. Elvileg stereo-nak kene lennie.
tovabbra is kivancsi vagyok milyen progival nezed meg a hangsavokat. Oszd meg velunk az infot plz.
0
2005. december 2., péntek 20:26
Hallás alapján, Hi-Fi-re kötött sztereó rendszeren visszahallgatva 9 23"-nél (Samuel Jackson magyarázza, mi a Pilot epizód lényege) a következő vehető észre:
magyar DD5.1-es hangsávnál balról, a forgalom felől hallatszik egy dudaszó
magyar monónál semmi (itt még a forgalmi alapzaj is teljesen eltűnik)
angol DD5.1-nél semmi (forgalmi alapzaj azért van)

Hogy ebből le lehet-e vonni bármiféle következtetést, azt nem tudom...
0
2005. december 2., péntek 20:11
Ha esetleg valakinek nem lenne egyértelmű, akkor a csatornakiosztás:

Front Left
Center
Front Right
Rear Left
Rear Right
Sub
0
2005. december 2., péntek 20:10
Milyen progival tudod megnezni a hangsavokat?
0
2005. december 2., péntek 20:05
Nem tudtam megállni, és az imént én is megvettem. PC-re átnyomtam egy részét. A 13-as fejezet hangképét megnézhetitek ti is:
angol DD5.1
magyar DD5.1

Vélemények?
0
2005. december 2., péntek 12:15
already!

Az idézet szerint angol hangsávnál "síri csend a frontokból". Egy 5.1-es hangsáv esetében ez szerintem azt jelenti, hogy igenis észrevenni a hiányt, hiszen a két front-ba van bekódolva a hangok jelentős része. Tehát szerintem ha hibás a lemez, rögtön észrevenni, hogy szinte csak a dialógusok hallatszanak.
0
2005. december 2., péntek 9:10
Télleg. Bocs. Már ragadtak le a szemeim, aztán meg a dühtől nem láttam. :-)
0
2005. december 2., péntek 1:09
Sehol nem vette, olvass figyelmesen. Venni akar - es ha jol ertem - nincs 5.1 rendszere. Igy attol fel, hogy hibas lemezt vesz es mire eszreveszi mar nem cserelik neki.
0
2005. december 2., péntek 1:08
Az enyem meg ugrik egyet 1:16-nal egy masodpercre (vagy inkabb annak toredeke) valahova 0:24 kornyekere. Aztan megy tovabb szepen. Ha nem hallgatok bele az audiokommentarba, sosem veszem eszre, ott ugrik a beszedben is. A filmben pont nema csend van akkor. Holnap viszem is vissza csereltetni.

Egyebkent a fanyalgoknak uzenem, hogy erdemes belehallgatni ebbe a kommentarba is. Ha nem is Tarantino gondolatait halljuk, azert eleg sok informacio hangzik el.
0