Keresés

Ponyvaregény

2005. december 2., péntek 0:35
Hol vetted?
0
2005. december 2., péntek 0:35
Hát ez kurvajó hír!!!! :-(((((
Vajon ha a vásárlás helyszínén nem lehet belehallgatni a lemezbe, akkor annyiszor rohangászhatok a lakás és a bolt között, míg találok egy jót? Vagy egyből a kiadóhoz menjek reklamálni????

Nem is olyan régen itt volt egy Vissza a jövőbe fiaskó. Fél év alatt sikerült kicseréltetni a hibás lemezt. Igaz, az Universal volt. Vajon az SPI mennyire hatékony???
0
2005. december 1., csütörtök 22:53
az szívás, mondjuk később jövök rá, h rossz, és akkor már nem tudom visszacserélni. :/
0
2005. december 1., csütörtök 22:21
Nem veszi eszre.
0
2005. december 1., csütörtök 22:08
DVDextrán írja vki:

"Ma megvettem.Itthon érdekes meglepetés ért...Az angol hangsávban EGYÁLTALÁN NEM SZÓLNAK a front hangszórók...Csak a center,és a surround-ok!!A magyar rendben van,ahogy átteszem angolra,azonnal síri csend a frontokból.A poén az,hogy kollegám is megvette,gyorsan áthoztuk az ő példányát,és el se hiszitek,de azon SZÓL AZ ANGOL!!!cserélgettük a lemezeket,ugyanaz,övé szól,enyém nem..Még másik lejátszóban,másik erősítőn is megnéztük,eredmény ugyanaz...Holnap vihetem vissza.Kíváncsi lennék,mennyi ilyen példányt sikerült gyártani...esz a méreg!!"

Ha vkinek nincs erősítője, meg 5.1-es hangszórói, észreveszi a hibát?
0
2005. december 1., csütörtök 21:33
Miért, mi a gond a reklámommal?
0
2005. december 1., csütörtök 21:16
Shop Stop medimarkt-ban pedig 3951-re van irva, de valojaban a penztarnal 3831Ft-ert vettem meg ma. Egyebkent szerintem nem kellene a reklam temat folytatni.

A kiadvany pedig allati jo lett. Magyar menu es felirat minden extran. Eredeti 2.0 magyar szinkron es eredeti 5.1-re jatszva + az angol 5.1-ben szinten. Kulturalt menu, alatta a filmbol zenek, stb. Szerintem ez egy jo kiadvany ennyiert. Orulok, hogy vegre a polcomon van. Es ket het mulva melle kerul a meg hianyzo Alkonyattol Pirkadatig is. Koszonjuk SPI.
0
2005. december 1., csütörtök 21:02
Sok okos fórumtárs szkott néha reklámozni különféle multikat, vajon most miért nem teszik? Megteszem én: a Mammut Saturnban a Ponyvaregény DVD 20% ÁFA matricával 4884 forint...
0
2005. december 1., csütörtök 14:53
teljesen igazad van! minek nézzem meg moziban, amikor otthon is megnézhetem nyugiban egyedül. főleg, ha amúgy sem drága a dvd. nem kell mások csámcsogását hallgatnom, miközben zabálják a popcorn-t vagy rosszabb esetben végigpofázzák a filmet. mondjuk, azért tarantino-fan nem vagyok, sőt! :]
0
2005. december 1., csütörtök 11:10
REszemrol nem megyek moziba, mert nem vagyok kivancsi masokra es utalok moziba jarni. Es reszemrol magasan le** (nem erdekel), hogy mennyibe kerul a film. Elmegyek es megveszem. A Tarantino illetve csak siman ponyvaregeny fanok nem mozijegy kedvezmeny alapjan mukodnek.
0
2005. december 1., csütörtök 10:07
És miért nem?
Ha Pesten laksz, nem éri meg hogy esetleg 2400 Ft-tal olcsóbban vedd meg a filmet?
0
2005. november 30., szerda 22:22
Mi igaz abból, hogy gáz az angol hang? A DVDCenteren említi valaki, hogy az angol hang a frontokból nem szól.
0
2005. november 30., szerda 20:58
"Az akció így néz ki: elmész, veszel jegyet és megnézed a filmet. Utána a mozijegyeddel bemész a XIII. kerbe, Szt. László út 60-64-be, a Select 86 Kft-hez. Ott a mozijegyed árának kétszeresét levonják a 3990 Ft-ból és kifizeted a különbözetet.
Szerintem elég korrekt."

Szerintem senki sem fog oda elmenni, és ezt ők is tudják! :D
0
2005. november 29., kedd 21:29
Butch: You okay?
Marsellus: No man. I m pretty fuckin  far from okay!
Butch: What now?
Marsellus: What now? Let me tell you what now. I m gonna call a couple of hard, pipe-hittin  niggers to go to work on homes here, with a pair of pliers and a blowtorch. You hear me talkin  hillbilly boy? I ain t through with you by a damn sight. I m gonna get medieval on your ass.
Butch: I meant what now, between me and you?
Marsellus: Oh, that what now? I tell ya what now between me and you. There is no me and you. Not no more...
Butch: So we cool?
Marsellus: Yeah, we cool. Two things. Don t tell nobody about this. This is between me, you and mister "soon to be living the rest of his short-ass life in agonizing pain" rapist here. It ain t nobody else s business. Two, you leave town tonight, right now and when you re gone, you STAY gone or you ll BE gone. You lost all your L.A. privileges. Deal?
Butch: Deal.
0
2005. november 29., kedd 19:32
Most néztem az aktív rendeléseket és látom hogy elindult a csomagom a Ponyvaregénnyel együtt. Holnap már nézni fogom remélem.
0
2005. november 29., kedd 12:33
Most Neked válaszolok. :)

Szóval 4 pösti mozi (MOM, Művész, Odeon-Lloyd, Vörösmarty), valamint a pécsi Uránia.
0
2005. november 29., kedd 12:30
Ja, most látom hogy Gyulusnak válaszoltál... Mindegy... :-)
0
2005. november 29., kedd 12:28
...és emlékszel rá hogy Pécsre járok fősulira! :-))))

Azt hittem csak néhány Pesti mozi vetíti, akkor mégis meg tudom nézni! :-) Tanx!
0
2005. november 29., kedd 12:04
Pécs nem marad ki.
0
2005. november 29., kedd 11:51
Kár, hogy a vidékiek ebből a buliból kimaradnak... :-(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. november 29., kedd 11:50
Ez elég komoly!
Én vidéki vagyok, így valszeg nem fogom látni moziban, de milyen helyken játszák? Ha a multikaban is megy, akkor akár 1100 forintos mozijegyet is lehet venni, ami azt jelenti hogy 2200 ft lejön a DVD árából? Vagy csak ART mozikban megy?
0
2005. november 29., kedd 10:51
Az akció így néz ki: elmész, veszel jegyet és megnézed a filmet. Utána a mozijegyeddel bemész a XIII. kerbe, Szt. László út 60-64-be, a Select 86 Kft-hez. Ott a mozijegyed árának kétszeresét levonják a 3990 Ft-ból és kifizeted a különbözetet.
Szerintem elég korrekt.
0
2005. november 28., hétfő 16:09
tudja vki, melyik boltokban lesz ez az akció? (mozijegyes)
0
2005. november 23., szerda 9:18
Végre vmelyik kiadó rászánta magát, hogy javítson ezen a  tarthatatlan helyzeten!
Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig... Már csak a 4 szoba hiányzik!
0
2005. november 23., szerda 7:05
Azt írták az SPI honlapján, hogy 4 BP-i és 1 vidéki moziban fogják vetíteni.

de ez az össz infó eddig az egészről.
0