Angol DTS+5.1, magyar 2.0, magyar es angol felirat. 2 DVD (film + extralemez) + filmzene CD
Ez hogy tetszik?
0
2005. október 22., szombat 3:16
5042
Szinte biztos hogy előbb utóbb lesz belőle nem is akármilyen extra változa! Én azt már kivárom, addig jó lesz a kalóz verzió... :-)
0
2005. október 21., péntek 23:13
2178
ha megnézed a Kutyaszorítóban kiadását, akkor ez annyira nem is vicces...
0
2005. október 21., péntek 22:53
16089
Basszus!
Nem 3 lemezes EXTRA-DELUX-LUXUS változat??? Nincs rajta DTS-ES 6.1-es hang??? PICS@BA! ÍGY NEM IS KELL!!!
:DDDDDD
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 21., péntek 21:51
16
Végre! Ez az a DVD, amin mindegy - egyenlőre -, hogy lesz, vagy nem lesz rajta extra! Személy szerint örülök, hogy végre maradandó minőségben élvezhetem a filmet. Már az HBO-ról felvett feliratosom is sz..rá lett nézve. Az Spi-ban hihetetlenül kellemeset csalódtam. Ha én lennék a film kiadója, már régen reklámoznám mindenhol a filmet, hogy ÉN leszek az, aki kiadja. Az Spi elég szolídan teszi ezt, de szerintem máris eladott annyit, hogy akár még a Star Wars III. is elbújhat mellette. Kíváncsi lennék, hogy sikerült megkaparintaniuk a jogot. Bár, ha jól tudom, a cseheknél is ők adták ki. Ha a Best Hollywoodnak "nyóccáz" verzióban megéri kiadni az Ötödik elemet például, akkor kíváncsi leszek, mi lesz ezzel a filmmel. Nem baj, mindenféle verzió kell! Mostantól az igazi Best az "ESSZPÍÁJ"!!!