El nem tudom képzelni,hogy hogy lehet erre a filmre azt mondani,hogy unalmas,nyálas szar????
Ha valaki hát én utálom a csöpögős filmeket de a Titanic közel sem az.
0
2011. november 17., csütörtök 0:45
52684
Ó, igazán köszönöm az előzetest! Ha belegondolok, utoljára moziban láttam a Titanicot nagyjából 13 évvel ezelőtt. Hiába vettem meg a tízezres első DVD-t, majd premierkor a 4 lemezes kiadást, soha nem játszottam le őket. Az az 5-6 alkalom moziban, nagy vásznon, hangkavalkáddal olyannyira mélyen belém égette a filmet, hogy ahhoz az elraktározódott tökélyhez ezidáig semmit nem engedtem közel. Jövő árilisig már fél lábbal is kibírom, s akkor olyan lesz, mintha megállt volna az idő, és még mindig 1998-ban lennék. Remek illúziófröccsnek nézek elébe, aminek a tetején a 3D a hab.
most posts by TM
0
2011. november 16., szerda 21:37
6697
Lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek ez a négylemezes változat van meg. Most találtam youtube-on néhány videót, új jelenetként lettek feltöltve, de nem tudom, hogy ezek azokból a kimaradt jelenetekből lettek-e kirakva, ami rajta volt ezen kiadás harmadik lemezén, vagy tényleg vadonatúj jelenetek? És úgy tűnik, úgy töltötték fel őket, hogy a 3D-s filmben benne lesznek, nem bánnám, még plusz két óra játékidő is kevés lenne nekem ebből a filmből :)
És bónuszként az első, hivatalos előzetes a Titanic 3D-s verziójából:
Első, új jelenet Második, új jelenet
Húzós év lesz 2012 Titanic szempontjából a 100 éves évforduló miatt, remélem megjelenik pár dokumentumfilm dvd-n, esetleg a Ghosts of the Abyss is (itthon), vagy jó könyvek. A National Geographic-on futó, Építsük újra a Titanic-ot is jó kis sorozat, ezt is kiadhatnák dvd-n :)
Ui.: Aki vodás mobilinternetben gondolkodik, ne tegye! Szinte most lett lenullázva az ehavi számláló, de 10 perc alatt se töltött be egyik jelenet se, az előzetes is még jó ideig el fog tartani. Ennél még az is jobb lenne, ha egyáltalán nem lenne internetem.
0
2008. április 7., hétfő 0:11
52684
Nekem elég a fekni is! ;-)
most posts by TM
0
2008. április 6., vasárnap 21:31
7252
Nézegetem a kinti kiadást, az 5.1 EX és a 2.0 SURROUND mellett 6.1 DTS-ES angol hang is van rajta. Lehet, hogy mégsem cserélem ki az első két korongot, hanem megtartom a kétlemezes feknis kiadásomat is? Főleg, hogy a kettő együtt sem került annyiba, mint az itthoni digi. :-DEz a Cleopatra digi is meseszép... ;-)
0
2007. október 9., kedd 2:09
8260
:-))))
Kb 5500-ban van neki, zsír újonnan az angol amazonról. Ráadásul most még jobban levitték az árát ott..
0
2007. október 9., kedd 1:09
16089
Akit esetleg a nem magyar kiadású 4 lemezes is érdekel, akkor az itt keresgéljen! KATT IDE
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 8., hétfő 10:09
866
Na,erről (is) lemaradtam. :P
0
2007. szeptember 26., szerda 22:43
838
Milyen pofátlanság ez már megint? Régóta nem kapható ez a változat, erre most meg joglejárat miatt már nem beszerezhető. Ha régóta bizonytalan akkor már eddig is lejárhatott volna a jog vagy nem, úgy is mindegy volt. Eddig is olyan volt, mintha joglejáratos lett volna ez a kiadvány.
0
2007. március 24., szombat 0:50
2232
Vakvilágba, hát ha valaki meghallja odaát!
0
2007. március 24., szombat 0:39
7252
Azt hittem, hogy címezted valakinek, nemcsak úgy beírtad a vakvilágba!
Hiszen ez még csak a második volt! De úgy látom, hogy több nem is lesz! ;-)
0
2007. március 24., szombat 0:27
2232
Bocsi, de nem akartam senkiére sem válaszolni! amúgy már használom:) Köszönöm többszöri figyelmeztetésedet, már oda figyelek erre!
0
2007. március 24., szombat 0:13
7252
Yakuza kérlek, használd már azt a nyamvadt "Válsz erre" ikont! Olyan nagy kérés ez?!?
A tíz évvel ezelőtti Titanic után először dolgozik együtt Leonardo DiCaprio és Kate Winslet. A Variety híre szerint az új film címe Revolutionary Road lesz és Richard Yates 1961-es regényén alapul. A történet az ötvenes évek jómódú amerikai kisvárosában játszódik és egy fiatal, kétgyermekes házaspár csendes kompromisszumait és frusztrált hétköznapjait mutatja be. A regény az anyagi biztonság és a látszólag tökéletes családi élet képe mögött meghúzódó kiábrándult, tompa lelkek vergődését írja le. A mélyben lázongó indulatok persze előbb-utóbb kirobbannak és a felszínre törnek. Ha valakinek erről az Amerikai szépség jut eszébe, jó nyomon jár: a Revolutionary Road rendezője Sam Mendes lesz. Mendes, aki egyébként civilben Winslet férje, sosem rendezte még se Leonardo DiCapriót, se Kate Winsletet. A gyártó a DreamWorks, akikkel Sam Mendes régóta dolgozik együtt: az Amerikai szépség mellett A kárhozat útjá-t is velük forgatta, és két 2007-es DreamWorks-filmnek is a producere (Things We Lost in the Fire, The Kite Runner). A Revolutionary Road 2009-ben kerül a mozikba.
Az idei Golden Globe-on készült közös kép:
most posts by TM
0
2007. január 11., csütörtök 23:02
16089
Meggyőztél! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. január 11., csütörtök 22:58
52684
Van kilencezres Titanic-szimplám is, ha annak volt értelme, ennek is lesz. :-)
most posts by TM
0
2007. január 11., csütörtök 22:45
16089
De azt minek? :)
0
2007. január 11., csütörtök 22:25
52684
Én meg azon gondolkodom, hogy beszerzem a kétlemezes verziót is. Elvégre egy rajongó legyen alapos! :-))
most posts by TM
0
2007. január 11., csütörtök 22:05
5042
Huh... Hol lehetne még szerezni ilyen szép digipackos 4 lemezes Titanicot? Akár még 10.000 forintot is megadnék érte!
0
2007. január 11., csütörtök 21:53
16089
:)))))))))))))
0
2007. január 11., csütörtök 21:22
52684
Miért, szerinted mikor néztem volna bele a te dvd-dbe? :-)
most posts by TM
0
2007. január 11., csütörtök 20:44
16089
Na ez az amit nem hiszünk el! :)
0
2007. január 11., csütörtök 20:43
52684
Nem tudom, én még nem néztem bele ebbe a kiadványba. :-)