Keresés

EPIISODE

2002. május 17., péntek 23:05
rengeteg mindennel meg lehet magyarázni..:

- yoda energiáját felemésztette a csata dooku-val..
- az erő nem mindig azonos erősséggel van jelen bennük...

és persze mese...

ez olyan mint ha azt mondanád, hogy azért nem tetszett a film, mert amidala ruhája jobb lett volna, ha 2 centivel hosszabb...:)
0
2002. május 17., péntek 16:32
Aha. Oké, ezzel megmagyaráztad! A lendület. :-(((
0
2002. május 17., péntek 15:51
annak az oszlopnak van lendülete, miután dől, a lendületét is meg kell állítania!
0
2002. május 17., péntek 12:15
De ha már mese akkor legyen következetes. Yoda simán kiemeli az űrhajót a mocsárból a TESB -ben közölve, hogy a súlynak nincs jelentősége. Ugyanakkora dolog felemelni egy hajót, mint egy követ. Most meg vért izzad, hogy megtartson egy oszlopot. Ezekkel sokkal nagyobb baj van. AOTC 10/8
0
2002. május 17., péntek 10:39
Na nézzük csak...
Hogyan képes valaki pusztán az "erő" segítségével kiemelni egy űrhajót a mocsárból? (pedig bottal jár!!)
Hogyan képes valaki az "erő" segítségével majdnem megfojtani valakit?
Hogyan képes valaki villámokat szórni a kezével?
stb.stb....
Zoli!
Az egész egy nagy mese!!! Ezzel az erővel a korábbi trilógia is nevetséges!!!
Túl modern....na ne már.....Szerinted az EP IV. mi volt mikor megcsinálták 77-ben? Művészfilm?
0
2002. május 16., csütörtök 21:46
egyépként nekem is Ő a kedvenc figurám a filmben! de ha mondhatom nem az uj részekben hanem a régiben!
0
2002. május 16., csütörtök 21:44
itt nem arrol van szo hogy mindig ugráljon hanem arrol hogy hogyan képes egy 900 éves Jedi lovag aki bottal jár egyátalán ugrani. nézd meg a filmet és utánna mond hogy nem meseszerü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2002. május 16., csütörtök 21:40
én nem az EPIIISODE tükrében ítélem meg ezt a filmet.. ha ez ennyire jó akkor 10/10
0
2002. május 16., csütörtök 21:04
az aki az EP1-ben volt
0
2002. május 16., csütörtök 20:47
Meg különben is, mi a f*sznak ugráljon, ha nem muszáj? Ahol kell, ugrál, ahol nem, ott nem ugrál... Nagyon cool figura, néha olyan, mintha be lenn tépve :)
Viszont szörnyű belegondolni, hogy a felújított trilógiában milyen a magyar hangja... Tényleg, most milyen a szinkronja?
T
0
2002. május 16., csütörtök 20:11
Yoda majd kilencszáz éves Jedi lovag, a legjobb vívónak tartják!
Biztos azért nem szökell mindig mert túl sok energiát emészt fel, ezért ját bottal.
0
2002. május 16., csütörtök 19:35
Hello.

Én láttam a filmet még a bemutato elött. majd megnéztem ma is. A véleményem az hogy a régi filmhez képest nem nagy szám! Szerintem a probléma ugyan az mint az episode 1 esetében. nagyon modern a régi filmhez képest. És szerintem a film végén Yoda fénykardos jelenete nagyon nagy tulzás és röhelyes! Az egész film alatt a kis Yoda bottal botorkál majd a végén ugrik két hátraszaltott és gyöz! Lényegében ha a filmet nem a régi trilogiához mérjük és a Yoda-s jelenetett leszámitjuk akkor egészen jo a film. 10/8 Egyépként tud valaki arrol hogy mikor lesz a 6 rész egyben diszdoboszban? Vagy mikor lesz a régi 3 rész DVD-N??
0
2002. május 16., csütörtök 16:47
kíváncsi voltam valakinek szemet szúr -e:)
Azért adtam neki 10/9-et, hogy majd Az EPIIISODE-nak 10/10-et adjak;)
0
2002. május 16., csütörtök 15:23
ez azért érdekes.. mennyei magasságokba magasztalod a filmet.. aztán adsz rá 10/9-et...:)
0
2002. május 16., csütörtök 14:10
Huhhh hát ez nem volt semmi...Nehéz elsőre értékelést írni a filmről. Inkább nem is írok csak néhány szót..
Lucas jónéhány téren újított, szokatlan hangulatú SW film (a legkomorabb és erőszakosabb), sok meglepetéssel, a színészi játékkal nem volt semmi baj (Hayden jó volt!), az arányokat kissé elkalkulálta Lucas -> a vége nem az igazi, a CGI csömöre van a végén az embernek, a fénykardpárbajban még mindig az Episode I viszi a pálmát akárki akármit mond, a számítógépes Yoda vív -> elég gyilkos az öreg Yoda (nem vicc!) egyszóval király, a Fettek q jók, főleg az aszteroida öves űrharc vmi állat!, Coruscant végre alaposan megmutatja magát a filmben, a szerelmi szál sem lett túl erőltetett, a dialógokon lehetett volna még finomítani, a klónok is nyerők, J Williams zenéje állat,összeségében a régi trilógiához akkor sincs sehol..na egyelőre ennyi. Részemről 10/8
0
2002. május 16., csütörtök 8:41
igenis! még 56 óra... :]
0
2002. május 16., csütörtök 7:33
Képzeljetek el engem, megnéztük a 0:30-as szinkronizált verziót, majd mikor vége lett olyan 2:50 körül, beültünk a 2:45-ös feliratos verzióra, most értem haza!

Képzelhetitek milyen lehet, ha kétszer egymásutánban megnéztem!!!!!!!!!!!!!!!!

ISTENCSÁSZÁR:)
egész éjjel teltház:)
YODA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Á, nem hiszem el:) ezt még párszor csekkolnom kell moziban!
A CGI fejlődjön? már hova?:) gyönyörű effektek, a legszebbek amik eddig láthattunk!
(egyedül Kamino vízeffektjével nem voltam kibékülve)
MINDENKI NÉZZE MEG! EZ PARANCS!

10/9
0
2002. május 13., hétfő 1:01
EPIISODE 10/10
0
2002. május 12., vasárnap 1:29
Talán ha nem most találtad volna ki akkor egy hete szépen elsétáltál volna valamelyik moziba és vehettél volna jól!
0
2002. május 12., vasárnap 0:00
Nem tudja valaki hogy szerezhetnék PREMIER vagy PREMIER előtti vetítésre jegyet? Nagy el akarok menni! :-)
0
2002. május 11., szombat 16:16
Itt beszoltak a hátam mögött, hogy ha nem is spoiler-ezek, azt azért irlam már oda, hogy:

GO, YODA, GO!  GO, YODA, GO!  GO, YODA, GO!

:D
0
2002. május 11., szombat 16:13
Na szóval. Megnéztem. Mielőtt valaki is rosszat gondolna, nem fogok spoiler-olni, nem fogom elrontani senki szórakozását. Valahogy az az érzésem, hogy akinek tetszett az EPI, annak nem biztos, hogy tetszeni fog az EPII. Sokal kevésbé mesés és sokkal inkább dramatikus. Szerelmi dráma, jellem fejlődés stb. A látvány lehengerlő. Bár néhány helyen már szinte túl szabadon megy a CGI (kilóg a lóláb példáúl az emberek akcióközbeni animálásánál), de a nagyja bombasztikus. Végre emeberi áldozatok is vannak. Méghozzá sokan :) Lucas mérföldekkel jobb filmet csinált mint az előző rész. Hallgatott a kritikákra és nem engedtte az SW-t teljesen gyerekműfajjá válni. Ez inkább egy fenőtebbeknek való film lett. A gyerekek szerintem az elején unatkozni fognak, a vége meg egy kicsit húzós (erőszakos) és nyomasztó lesz nekik. Én nem nagyon szoktam pontozni, de most kivételesen legyen. 8/10
0
2002. május 11., szombat 10:31
"kamerás verzió"... úúúúristen ilyen szarságot az életben soha!
0
2002. május 10., péntek 22:20
Ti gyengék! nehogy le merjétek szedni:)
0
2002. május 10., péntek 21:13
Gaboca megelőztél! A www.supergamez.hu Programok beszerzése című fórumán keresgélj!
0