Keresés

Szörnyecskék (BLU-RAY)

2021. március 9., kedd 17:07
Nem értem azt hogy ha első részt kiadták dvd lemezen vagy blue-ray-en akkor a második részt miért nem adják ki?
0
2021. március 3., szerda 3:31
+1 a sima Blu-Ray kiadásért!
De szerintem nem csak páran lennének vevők rá...
1
2020. szeptember 23., szerda 16:56
Igazán kiadhattak volna ebből egy sima blu-rayt is. Így rendelhetem meg külföldről. :(
0
2020. június 23., kedd 19:41
Ma befutott nekem is,szerintem nem olyan rossz mint ahogy leírják.Persze nem olyan szép mint a Karate kölyök vagy a Kedvencek temetöje de bőven vállalható!Igaz a szinkron minősége tényleg csapnivaló.De annyi baj legyen.Ami a képet illeti ,az 1998-as Godzillánál sokkal jobb munkát végeztek.
Nem bántam meg.
0
2019. december 14., szombat 21:07
Valóban nem rossz, de láttam már ennél régebbi filmet is, amit jóval szebben sikerült restaurálni.
0
2019. december 14., szombat 20:41
Szerintem korához képest meglehetősen jól néz ki a képe. Sokat számít, hogy az eredeti negatívról szkennelték, nem valami sokadik generációs kópiáról, mint a DVD-t annak idején.
0
2019. december 14., szombat 20:08
Az egyik leggyengébb képminőségű UHD korongom, de nyilván a korábbi DVD/BD kiadásoknál sokkal szebb még így is.

A film viszont alap, és nem is volt kérdés, hogy a polcon a helye.

A szinkron tényleg nem a legjobb, de legalább az eredeti.
0
2019. december 14., szombat 20:02
Sajnos csak megerősíteni tudom a korábban tapasztaltakat, ezen a kiadáson is iszonyat gyenge a magyar szinkron minősége, nagyon magas az alapzaja, emellett még baromi halk is mind a beszéd, mind az effektek. Na meg Szokol Péter 30 évvel ezelőtti hangja még nevetségessé is teszi Billy karakterét. Erősen javasolt eredeti hanggal nézni inkább. A képminőség végre megkapta a filmnek kijáró törődést, annak ellenére, hogy nem kimondottan éles, de mivel abban a korban még a CGI sehol nem volt, valahogy el kellett tüntetni a trükközések nyomait, ennek is köszönhető az úgynevezett "álomszerű megjelenítés", ahogyan a külföldi teszterek egyike nevezte a kinézetet. Mai kifejezéssel alkotói szándéknak szoktuk mondani. A DVD-t sújtó kópiahibáktól maximálisan megszabadult a transzfer.
0
2019. november 22., péntek 22:49
Bocsi, kevertem a Ragyogással mert abból van magyar vonatkozású BD. Ebből sajnos nincsen.
0
2019. november 22., péntek 21:28
Mindjárt sírva fakadok... :/
0
2019. november 22., péntek 21:21
A Warner most úgy gondolta, elég lesz az UHD és nem csinált remaszter BD-t (sehol a világon). Különben azon is megkaptuk volna, mint a Ragyogást.
0
2019. november 22., péntek 21:05
No, de ki az, aki ebből a legendás címből nem ad ki normál BD változatot?
0
2019. november 22., péntek 21:02
Szia!

Igen, a dvd-n található szinkron van rajta.
0
2019. november 22., péntek 20:16
Kell hozzá egy legalább három méteres képátlójú kivetítő, vagy tv is, különben nem látni a különbséget a full HD-hez képest.
0
2019. november 22., péntek 19:48
Biztos vagyok benne, hogy az eredeti 1989-ben készült Moképes verziót rakták rá, nem a 2010-es másodikat, amivel tévében vetítették. Minőségre nem hiszem, hogy bármit is javulni fog, sajnos sok régi szinkront alapból igen rossz minőségben ültettek át moziról adathordozókra, ez sem volt kivétel.

A legdurvább, hogy alig egy év telt el a két rész szinkronizálása között, a másodiké annak dacára, hogy ugyanúgy mono-ban szól (moziban lehet hogy már sztereó volt, mint sok akkori friss film magyarítása), tökéletes a videós átirat minősége.
0
2019. november 22., péntek 19:32
UHD lejátszó híján én is bánom hogy nem jön BD-n. A DVD tényleg gyenge kiadás, főleg a magyar szinkron minősége nagyon halk és zajos. Ez van az UHD-n is? Csak mert ha az a szinkron átment a rostán nem rétem a Szellemirtók szinkronja miért nem - igaz más kiadó.
0
2019. november 22., péntek 19:28
UHD lemezt csak UHD lejátszóval lehet lejátszani, sima BD-vel nem.
0
2019. november 22., péntek 19:25
Mi igazság abból hogy a 4K-ás filmet lejátsza a sima lejátzsó és Full hD tévén meg is nézhetö emrt átkonvertálja 4K filmet Full HD-vá?
Igaz vagy valami Hü*** cikét olvastam csak?
0
2019. november 22., péntek 19:06
Amilyen képminősége van/volt jelen film BD-kiadásainak szerte a világon, jobb is hogy megkímélnek tőle minket, DVD-n meg már annak idején is a nézhetetlen kategóriát súrolta, tele kópiahibákkal, elmosódott részletekkel. Az UHD vadonatúj 4K-remaszterelt transzfert kapott, látszik is rajta.

Jó lenne, ha a második részről sem feledkeznének meg, ha oda jutnak, hogy azt is kiadják a jövőben. Az még DVD-n sem jött ki itthon.
0
2019. november 22., péntek 18:17
Már van, csak nem nálunk. Ja, és magyar vonatkozással.
0
2019. november 22., péntek 18:13
Kár, hogy nem lesz belőle sima blu-ray. :(
0