Keresés

Terminátor: Sötét végzet - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2020. április 25., szombat 8:02

0
2020. április 24., péntek 22:15
Nekem megjelenés napján megvolt, szívesen lefotóztam volna Neked, de nem tartózkodom a gyűjteményem közelében. :)
most posts by TM
0
2020. április 24., péntek 18:34
Köszönöm. Megtiszteltetés volt kirobbantani a balhét :)
0
2020. április 24., péntek 18:01
:) A kis huncut! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. április 24., péntek 16:35
Na, jó, lásd kivel van dolgod:
http://dvdzoom.hu/domidvdbd/displayimage.php?album=18&pid=10855#top_display_media
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2020. április 24., péntek 16:24
Tessék, egy valós kép:
0
2020. április 24., péntek 15:59
Én is. :D
most posts by TM
0
2020. április 24., péntek 14:59
Megnéznék egy portfóliót a gyűjteményedről.
0
2020. április 24., péntek 12:58
A FB-ot nálam az érdektelenség nyírta ki. Amikor az utolsó százforintos vásárlásról is fotók hadát posztolják, az egész rém farasztóvá silányul. Ide felrakni macerásabb, de ha valaki veszi a fáradságot, akkor az valószínű nagyobb okkal történik, mint egy "beugrottam a boltba" szintű esemény.
Ha egyszer majd odáig jutok, hogy elrendezem a filmjeimet én biztos, hogy az Xpresszre fogom publikálni. Nyilván a MAGYAR kiadásokat, de külföldről nem is veszek, életemben ha 10 külföldi cuccot vettem, akkor sokat mondok. A máshonnan származó cuccokat nem is baj, ha máshol reklámozzák a gazdáik, én mindig is ennek voltam a híve, és az etikett, na meg a forumszabályzat is ezt kívánja.
most posts by TM
0
2020. április 24., péntek 9:43
Én már nem is emlékszem hogy tudok képet feltölteni, pedig régen rengeteg kiadvány képét töltöttem fel. :(
0
2020. április 24., péntek 8:45
Szerintem sokan okkal nem járnak már erre képeket felrakni. Macerás, és amúgyis kinyírta már a fórumozást a facebook.
0
2020. április 24., péntek 1:50
Inkább írj oda, hogy rakjanak fel ide is. :)
most posts by TM
0
2020. április 23., csütörtök 20:19
Filmgyűjtés
0
2020. április 23., csütörtök 19:06
Pontosan melyikben?
0
2020. április 23., csütörtök 11:58
Facebook csoportban sokan raktak fel képet. Ott keresgess.
0
2020. április 23., csütörtök 11:54
Hát senki sem vette még meg? :)
0
2020. március 12., csütörtök 12:50
Valós képeket dobna fel valaki a termékről? Ezer köszi!
0
2020. február 27., csütörtök 1:48
Örülök, hogy tetszett! Lám, vagyunk még páran, akik nem feltétlen akarunk okosabbnak tűnni az alkotóknál.
most posts by TM
0
2020. február 26., szerda 21:22
Reméljük! Nem kéne tovább parodizálnia önmagát! Nem értem, hogy amikor elolvasta a forgatókönyvet miért nem jelezte, hogy ez faszság, a karakter meggyalázása. Hogy tudta ezt elvállalni? Az ő szerepe teljesen beleerőltetett a történetbe!  John-ért!  Na persze...
0
2020. február 26., szerda 13:52
Bár nem vagyok maradéktalanul elégedett az új filmmel, azért rossznak én sem mondanám.

Ugyanakkor úgy vélem, Arnold ezzel a filmmel elbúcsúzott a T-800-as szerepétől. Én legalábbis így (is) értelmeztem a filmbe illesztett "Nem jövök vissza." szöveget.
0
2020. február 26., szerda 0:43
Egyetértek!

Bár személy szerint nem szeretem a remake-eket, sem ugyanannak a témának a sokadik feldolgozását - és ennek sokszor, sok helyen hangot is adtam - mégis a Terminator-projekt kivétel ebből a szempontból.

Annyira, hogy a Genisys elején a csövesekkel történő találkozás újragondolásánál konkrétan majdnem magam alá hamuztam a gyönyörtől. Mondhatom, hogy szinte ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor az első rész idevonatkozó jelenetét legelső alkalommal láttam. Nyilván a klasszikus nyitófilm markáns élét és a "na most jól rátok rúgom az ajtót" típusú B-filmes stílust felesleges számon kérni ettől az epizódtól /is/. De ez a típusú hangulat szerintem már a második résztől érvényét veszítette. Nagyrészt azzal, hogy a Terminatorból az alkotók pozítív hőst akartak faragni.

Mégis számomra az idáig elkészült akárhány részt figyelembe véve van egy bizonyos ív, vagy mondhatjuk úgy is, hogy karakter-fejlődés. Tudom, ez egy elvileg érzelmek nélküli főhőst tekintve elég hülyén hangzik. Ettől függetlenül van valami, ami a karakter-fejlődés lehetőségét megteremtette, és ez a humor-faktor megjelenése. Itt most elsősorban az öniróniára gondolok. Ez nyilván egyenes következménye annak, hogy Schwarzi folyamatosan közeledik, és néha át is lépi a sokadik X-et, emiatt pedig képtelenség az alakítását annyira komolyan venni, mint mondjuk 30-35 évvel ezelőtt. A lényeg mindentől függetlenül az, hogy az a bizonyos tényező működjön, ami minden jó film alapja: a jó és a rossz küzdelmének átélhető módon történő ábrázolása.

Mint rajongó, mindennel együtt azt mondom, hogy amíg az alkotók látnak fantáziát a témában és Schwarzeneggerben lesz annyi erő, hogy elbírja a nehéz bőrkabátokat, addig minden esetlegesen elkészülő újabb Terminator kalandra kíváncsi leszek.
0
2020. február 25., kedd 22:52
Miután a másik topikba ment a fika, ide meg csak sziporka jutott, ideje, hogy legyen valami pozitív vélemény is. Nekem tetszett a film, akárcsak a Genisys. Persze moziban láttam, IMAX-ben és lekötött a cselekmény, nem foglalkoztam azzal, hogy milyennek kellene lennie az effekteknek, meg mit kellene volna máshogy forgatni. Ehelyett inkább a kényelmesebb megoldást választottam és úgy csináltam, ahogyan az ideális néző, hátradőltem és szórakoztam. Tudom, manapság nem ez a sikk, de bocs, régi vágású vagyok.
most posts by TM
0
2020. február 25., kedd 10:13
Magnókazettán már ki sem adják??
0
2020. február 24., hétfő 16:18
Bakelit vhs
0
2020. február 24., hétfő 16:00
Juj, de szánalmas vagy! :)
0