Keresés

Vissza a jövőbe 35. évfordulós trilógia - Digipak (3 BD + bónusz BD) (BLU-RAY)

2020. október 26., hétfő 10:36
Pack to the Future:D:P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. október 25., vasárnap 22:38
Amibe pedig a gyárban csomagolják mindezt, az a "Folpack"... (sic!) :D
0
2020. október 25., vasárnap 20:22
Köszi,  kezdek megvilágosodni.
0
2020. október 25., vasárnap 19:18
Amikor műanyag tálcák vannak egymáson és lapozgatod, az a digistack (az Alien Quadrilogy és a 9 lemezes SW is ilyen volt). Amikor a tálcák egyesével vannak felragaszva vastag papírlapokra, és ezt hajtogatod egymásra (egy négylemezesnél tipikusan először szétnyílik mindkét irányba, aztán másodszor is, és akkor látod a négy lemezt), az a digipak (ez is márkanév). Általában így az egyes lemezek alá lehet tenni annak megfelelő háttérképet - például 1.-2.-3. rész posztere, stb.

0
2020. október 25., vasárnap 11:27
Azért az első rész tükrében egy pastpack is hasonlóan indokolt lenne.

Ja, amúgy valójában így helyes az elnevezés (mivel fantázia-, illetve tulajdonnévről van szó): FuturePak

http://futurepak.net/
0
2020. október 25., vasárnap 11:21
:))))

Kellettél már, mint egy falat kenyér.
most posts by TM
0
2020. október 25., vasárnap 11:00
Mondjuk a futurepack ennél a filmnél stílszerű lenne.
0
2020. október 24., szombat 17:17
A futurepack egy fémtok, mint a steelbook, csak más a gerince. Ha kinyitod eltűnik a gerinc és a front illetve a hátoldal eggyé válik, adott esetben kiad egy képet.
0
2020. október 24., szombat 14:38
Én szívesebben lapozgatom a műanyaglapokat. Az Alien Quadrilogy volt az első ilyenem, de az sw nek is örültem hogy ilyen lett. Papíron csiszolódnia nálam csak a Wall-e nak kell. Nem szeretem azt a tokot. A BTTF is jó lenne műanyagok digiben, csak jönne. Magát az elnevezést magyarázza el nekem valaki. Miért hívják Így? Digipack. Vagy Digipak? És mi az a future pack? Olyan is van. Interstellarnál talán?
0
2020. október 23., péntek 22:55
Értem. Hát az tényleg bosszantó probléma.

Nekem szerencsém van ilyen szempontból, mert emlékeim szerint mindegyik terméknél "szimpla" karton a "papírzsebek" belső felülete.

A lemezekre pedig tényleg nagyon vigyáztam. Karcolódás így nincsen rajtuk.

Az viszont tény, hogy ez a "könyvszerű" kialakítás sokkal látványosabb, tetszetősebb, mint amikor műanyag tokokat kell lapozgatni.

A korábbi "Star Wars Saga" amerikai és európai verziói között nagy volt a különbség előbbi javára.

De tök jól ki a "Harry Potter Hogwarts Collection" is.
0
2020. október 23., péntek 17:21
Ha színes nyomtatott papírból van a zseb (pl szép kép van a lemezek alatt), akár ki is engedhet előbb-utóbb valami vegyi anyagot magából a papír, ami aztán szépen tönkreteszi a lemezt. A Spartacus: Vér és Homoknál én sem tudom, hogy maga lemez volt silány minőségű, vagy amiatt krepált be, hogy gyakorlatilag beleragadt a fekete tintás papírzsebbe a lemez.
0
2020. október 23., péntek 17:04
Igazad lehet. Akkor tényleg lehet, hogy jut belőle nekem is.

0
2020. október 23., péntek 16:27
Nekem van néhány ilyen filmem, és zenei CD-m, de nem volt velük még problémám.

Sem karc, sem ujjlenyomat, és igazából nekem jobban is tetszik az ilyen kiadás. (Persze ez nyilván ízlés dolga.)

0
2020. október 23., péntek 15:49
Valaki visszamondta.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2020. október 23., péntek 15:28
Ennyi. Nem is kellene zsebesen, akkor inkább 3 tokot a slipcase-be.

Jelen kiadványnál napról napra más az "% elkelt" mutató. Ma 103, de láttam már 105,104 et is a napokban. Mitől változhat ez?
0
2020. október 23., péntek 15:07
Azonkívül, hogy a lemezeket nem tartja semmi, karcolódnak, és gyakorlatilag ki se lehet úgy szedni a lapok közül, hogy ne raknál rá ujjlenyomatokat, végülis semmi...😄
0
2020. október 23., péntek 15:01
Mi a probléma a "zsebes" kiadással?
0
2020. október 23., péntek 8:20
Amúgy általában véve nem tragédia a csúszás, csak hát jelen film esetében nem véletlen, hogy éppen ezt a dátumot jelölték ki. Így, hogy csúszik, ez a varázs illan el.
0
2020. október 22., csütörtök 22:34
Tényleg gáz hogy a beharangozott dátumoknak semmi köze a valósághoz manapság. Én most terminátorost játszanék és felelősök szüleit venném célba! :)
0
2020. október 22., csütörtök 19:29
Ej, de naiv gondolat volt!
0
2020. október 22., csütörtök 15:04
Nyugi DNS, szerencsés esetben csak a mi galaxisunk fog megsemmisülni.
0
2020. október 22., csütörtök 14:40
De mi van, ha 2030-ban felrobban a tér-idő kontinuum, és megsemmisül az egész világegyetem???
0
2020. október 22., csütörtök 13:21
Vissza kell mennünk csoli 2035-be, amikor kiadták ezt a terméket!!!
0
2020. október 21., szerda 22:32
Na a holnapot batyhattyuk. Stílusos lett volna pedig.
0
2020. október 21., szerda 12:31
A kiadó szerint igen.
0