Keresés
Menü Bezár

Fejlövés (BLU-RAY)

2020. október 14. 14:45
Szerelembe gurulva, Ruben Brandt, Szabotázs, Az utolsó műszak, Élősködők Biutiful és a Blitz van meg a kiadótól. Ez utóbbi képminősége valóban nem a legjobb, de azért nem is katasztrófa. A többi szerintem nagyon szép. Főleg az Élősködők és a Szabotázs.
0
2020. október 14. 13:49
Nekem 4 filmem van a kiadótól, de sajnos abból csak egy hozza amit egy BD formátumtól elvárhatunk. Nem túl jó arány.

Az általad említett két remekmű: Bronxi mese/Kutyaszorítóban közeledik a 30 éves jubileumhoz, így reménykedem, hogy talán ez alkalomból készül majd egy 4K-s és egy remastered BD verzió is.
0
2020. október 14. 11:44
Sok nagy stúdiófilm bluray verzióját is lesz.rják nagy ívben. Tegnap néztem a Robin Hood a tolvajok fejedelmét, hát, a mi feliratos, 4:3-as képarányú dvd-nkhez képest jobb, de éppenhogy. Hihetetlen, hogy képtelenek egy remasztert összedobni még az ilyeneknek sem.
0
2020. október 14. 10:38
Nekem van pár filmem a kiadótól, azok abszolút hozzák a formátumtól elvártat, jelen film viszont nincs meg, így ezt nem tudom megerősíteni.

Szerintem lesz még egyébként aki szidni fogja a kiadót, már ha sikerül kiadniuk a Bronxi mese/ Kutyaszorítóban filmeket. Egyik alkotás képminősége se túl acélos BD-n, és akkor még finom voltam... Nem is értem, hogy miért nem létezik ezekből a filmekből a mai napig legalább egy remastered BD. Nem holmi kis rétegfilmek ezek. No mindegy, aki nem néz majd utána a teszteknek, azt tuti, hogy érzékenyen érinti majd a dolog, de ez nem a kiadó hibája lesz.
0
2020. október 13. 22:35
A kiadóval lehet hogy nincs gond, de a korábbi BD-ivel állítólag voltak problémák, nevezetesen hogy pár alkotás képminősége kb. DVD-szinten van.

Azt láttam, hogy jelen film transzfere külföldön sem kapott túl acélos minősítést, de legalább azt hozza a hazai verzió?
0
2020. október 12. 20:38
Nincs semmi gond a kiadóval. Az Élösködők BD képminősége pl rohadt gyönyörű lett.

Ennek a filmek a képe viszont a bluray.com szerint is elég gyenge.
0
2020. október 12. 19:50
Ennek milyen a képminősége? Összekapta magát a kiadó, vagy a Szabotázs BD csak szerencse volt?
0