Keresés

Macskafogó (digitálisan felújított, duplalemezes extra változat) (MNFA kiadás) (DVD)

2020. november 8., vasárnap 18:11
Egy UHD tv-n fogom látni a különbséget ez, és az előző dvd kiadás képminősége között? Vagy csak azt, hogy egy-két piszkot lekapartak a kópiáról?
0
2020. november 8., vasárnap 17:56
"Az pedig érthetetlen, hogy ha már felújított, miért nem Blu-ray lemezen adják ki...!? :/"

Mi Nem Fogunk Alkudozni (MNFA)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. november 8., vasárnap 17:24
Nekem egyszerú a választás:vagy ez vagy pedig letöltöm.Mivel lemezről szívesebben nézem ezért az előbbi jöhet szóba.
0
2020. november 8., vasárnap 13:16
Mondj egy MNFA kiadványt, ami blu-ray? Nekik ez nem tétel. A legtöbben még mindig dvd-t vesznek (főleg az ő vevőkörükből), amiatt a pár gyűjtő miatt meg nem fognak bd-t csináltatni.
0
2020. november 8., vasárnap 12:29
Jó dolog, hogy ezeket a régi klasszikusokat a modern technológiának köszönhetően megmentik az enyészettől, és még elérhetővé is teszik. Ez tényleg derék dolog!

Ám ez a kiadás akkor is irreálisan drága sajnos! Ha két lemez, ha digipak... nagyon drága.

Az pedig érthetetlen, hogy ha már felújított, miért nem Blu-ray lemezen adják ki...!? :/
0
2020. november 5., csütörtök 21:21
Úgy értem,hogy nem gondoltam volna,hogy még 2019-ben kiadok ennyit dvd-re.
0
2020. november 5., csütörtök 21:20
Én imádom a Moszkva teret és nem gondoltam volna,hogy valaha ki fogok adni ötezret egy dvd-ért,de utólag mondhatom,hogy megérte.A Macskafogó is ilyen kiadás lesz,úgyhogy simán megveszem azt is.Soknak találom,de amint kibontom már nem is bánom.
0
2020. november 5., csütörtök 20:42
Kétlemezes, digipack, a Moszkva tér is ennyi volt. Úgy látszik ezt az árat lőtték be ezeknél a kiadványoknál.
0
2020. november 5., csütörtök 20:29
Blu-ray esetében teljesen elfogatható lenne a közel 5 ezer forintos ár... de DVD hordozón szerintem ennyiért egy kissé drága.
0