Keresés

Új Xpress - Vélemények, kérdések, javaslatok

2021. március 5., péntek 10:43
Láttam, gyönyörű lett! Ömlesztve minden!
0
2021. március 5., péntek 10:38
Dömi írta:
A filmek adatlapján a hangsáv jelölésnél is előre kéne tenni a magyar hangsávot és ki is kéne emelni.

Kedves Dömi!
Jó ötlet volt. Már meg is valósult.

Kedves Xpress!

Valami nem stimmel, mert néhány adatlapnál ez összejött, néhánynál meg nem. Pl ahol nem sikerült: Tenet (BD), Bloodshot (BD), stb...

Köszi, hogy jelezted, javítottam.
Xpress moderátor.
0
2021. március 5., péntek 10:37
Foxymaxy írta:
Nem érdekel tovább ! Bele nyefegett mindenki, hogy milyen legyen az oldal, olyan is akit életemben nem láttam  itt hozzászólni semmihez sem. Szerettük a régi oldalt, semmi baj nem volt vele csak be kellett volna tenni egy UHD kategóriát és kész, de sajnos olyan világot élünk, hogy némely embereknek semmi nem elég, vagy nem elég jó.
Nem tudok rákeresni csak a BD vagy csak az UHD vagy BD3D kínálatra. Engem ez érdekel, de ilyet nem találok.

Sajnos tényleg nincs olyan a világon, ami mindenkinek egyformán megfelel :) Viszont továbbra is tudsz böngészni csak BD csak UHD vagy csak BD3D között. A NAVIGÁCIÓBAN (átneveztük a KATEGÓRIÁKAT) a Film alatt kattints a BÖNGÉSZÉS AZ ÖSSZEG BLU-RAY / UHD között opcióra, ahol a szűrőnél kiválaszthatod, hogy csak UHD-t, csak BD3D-t vagy csak BD-t szeretnél látni. Azért vontuk ezeket össze, mert szinte az összes BD3D egyben BD is, és az UHD kiadványok zöme is tartalmaz BD-t. Gyakorlatilag 2 kattintás és megtalálod a kívánt listát bármelyik oldalról.
Xpress moderátor.
1
2021. március 5., péntek 10:29
Nem érdekel tovább ! Bele nyefegett mindenki, hogy milyen legyen az oldal, olyan is akit életemben nem láttam  itt hozzászólni semmihez sem. Szerettük a régi oldalt, semmi baj nem volt vele csak be kellett volna tenni egy UHD kategóriát és kész, de sajnos olyan világot élünk, hogy némely embereknek semmi nem elég, vagy nem elég jó.
Nem tudok rákeresni csak a BD vagy csak az UHD vagy BD3D kínálatra. Engem ez érdekel, de ilyet nem találok.
0
2021. március 5., péntek 10:07
Foxymaxy írta:
Áááááááá, tényleg nem lehet mindenki kedvére tenni. Miért nem volt úgy jó, vagy kinek nem volt úgy jó a KATEGÓRIÁK ahogy volt.
Tökéletes lett volna külön lehetett böngészni a BLU-RAY, UHD, DVD és BD3D között?
Ez már túlzás, túl sok információ. Nekem erre nincs időm, hogy órákig keresgéljek és böngészgessek az ömlesztett információk között.

Kedves Foxymaxy!
Nem szükséges órákig böngészni. Kattintható az oszlopok tetején a FILM, a FILM-en belül lehet szűrni formátumokra. Remélem, így számodra is használható maradt a felület.
0
2021. március 5., péntek 9:51
Áááááááá, tényleg nem lehet mindenki kedvére tenni. Miért nem volt úgy jó, vagy kinek nem volt úgy jó a KATEGÓRIÁK ahogy volt.
Tökéletes lett volna külön lehetett böngészni a BLU-RAY, UHD, DVD és BD3D között?
Ez már túlzás, túl sok információ. Nekem erre nincs időm, hogy órákig keresgéljek és böngészgessek az ömlesztett információk között.
0
2021. március 5., péntek 9:47
Le💩
Megyek máshova költeni a pénzem...
Még van egy csomagom, azt ki küldtem és részemről ennyi.[/quote]

Ezek szerint ez csak hiszti volt.
0
2021. március 5., péntek 6:15
Blu-Ray Fan írta:
Az nem kerül vissza, hogy hány db van raktáron?
Kedves Blu-Ray Fan!
Nem tervezzük. Itt a fórumon is jeleztétek, hogy fogyasztóvédelmi szempontból aggályos lehet, és nem is túl informatív, mert nincs hozzá információ (sokszor nekünk sem) arról, hogy az egyes beszállítóknál van-e még az adott termékből és/vagy rendelnek-e a közeljövőben vagy akár bármikor.

Pedig jó volt, amire kevés db számot írt a rendszer, az elsőbbséget élvezett a csomag összeállításakor. Persze sokszor volt, hogy utána még érkezett belőle raktárra, de mégis volt valami elképzelésem, hogy mennyi van belőle. Most semmi. Lehet egy termékből 1db a másikból 50db, mindkettőt nem tudom megvenni és rosszul döntök, a másik meg végleg elfogy.
A fogyasztó védelmis részt megértem, oké, de ha nem volt gond az évek alatt, akkor nem is lesz szerintem.

Maximálisan egyetértek!!!
0
2021. március 5., péntek 5:59
XpressHelp írta:
Kedves Blu-Ray Fan!
Nem tervezzük. Itt a fórumon is jeleztétek, hogy fogyasztóvédelmi szempontból aggályos lehet, és nem is túl informatív, mert nincs hozzá információ (sokszor nekünk sem) arról, hogy az egyes beszállítóknál van-e még az adott termékből és/vagy rendelnek-e a közeljövőben vagy akár bármikor.

Pedig jó volt, amire kevés db számot írt a rendszer, az elsőbbséget élvezett a csomag összeállításakor. Persze sokszor volt, hogy utána még érkezett belőle raktárra, de mégis volt valami elképzelésem, hogy mennyi van belőle. Most semmi. Lehet egy termékből 1db a másikból 50db, mindkettőt nem tudom megvenni és rosszul döntök, a másik meg végleg elfogy.
A fogyasztó védelmis részt megértem, oké, de ha nem volt gond az évek alatt, akkor nem is lesz szerintem.
1
2021. március 5., péntek 4:27
XpressHelp írta:
A filmek adatlapján a hangsáv jelölésnél is előre kéne tenni a magyar hangsávot és ki is kéne emelni.

Kedves Dömi!

Kedves Xpress!

Valami nem stimmel, mert néhány adatlapnál ez összejött, néhánynál meg nem. Pl ahol nem sikerült: Tenet (BD), Bloodshot (BD), stb...
0
2021. március 4., csütörtök 23:42
Tisztelt Xpress!

Kezd egyre jobban tetszeni az oldal. Végre most már látom a fejlődést, fejlesztést.
0
2021. március 4., csütörtök 21:36
Blu-Ray Fan írta:

Kedves Blu-Ray Fan!
0
2021. március 4., csütörtök 21:11
1
2021. március 4., csütörtök 20:31
Dömi írta:

Kedves Dömi!
1
2021. március 4., csütörtök 19:29
Xpress írta:
Kedves vásárlóink!

A fórumban felvetett javaslatokat és kéréseket összegezve továbbfejlesztettük a felhasználói felületet.

A most beüzemelt frissítésben a következő új funkciókat/javításokat találjátok:

A termék oldalon:

- A termékjellemzők most már minden terméknél azonos sorrendben jelennek meg
- Bekerült a termékjellemzők közé a megjelenési dátum és a gyártó stúdió, ez utóbbira kattintani is lehet, hogy kilistázzuk a gyártó összes termékét
- A YouTube és az IMDb-linkek a korábbiakhoz hasonlóan kattintható ikonokkal jelennek meg
- A formátumok visszakapták a régi színeiket

A kívánságlista/foglalás/kosár oldalakon:

- A termékformátumok itt is színesen jelennek meg
- A rendelési státuszok is elkülönülnek színekkel (raktáron, beszerzés alatt, megjelenés előtt)

A KATEGÓRIÁK főmenü:

- Kibővítettük a főmenüt az általatok kért gyorslinkekkel (új megjelenések, jön, frissen az adatbázisba került termékek, most érkezett a raktárba, frissen leárazva, top-listák, stb.)
- A fontosabb gyorslinkek az egyes aloldalakon is elérhető a baloldali sávban (filmes, könyves főoldalak, keresési eredmények, stb.)
- Böngészhető a teljes DVD, illetve BD/UHD/BD3D kínálat, ez utóbbiakat (BD/UHD/BD3D) összevontuk mert gyakorlatilag szinte minden UHD és BD3D lejátszható, vagy tartalmaz BD-változatot is, de természetesen az egyes formátumokra továbbra is lehet szűrni a találati oldalon.

Akciós listák:

- Létrehoztunk automatikusan frissülő filmes és könyves akciós oldalakat, ahol naprakészen láthatjátok az éppen futó akciókat (a legutóbb felkerült akciókkal kezdve).

Terméklisták:

- A termékek listáinál most már nagyképernyős változatban is azonnal látszódnak a szállíthatósági státuszok, nem kell a termékre mutatni az egérrel, hogy kiderüljön, kapható-e, készleten van-e a termék.
- A formátumok itt is visszakapták a színeket.

A fejlesztés nem áll meg, a közeljövőben kikerülnek a főoldalra a legfrissebb termékkritikák is és a további javaslataitokon is dolgozunk.

Köszönjük az eddigi türelmeteket, várjuk a visszajelzéseket, további észrevételeket, javaslatokat.

0
2021. március 4., csütörtök 19:05
Xpress írta:
Kedves vásárlóink!

A fórumban felvetett javaslatokat és kéréseket összegezve továbbfejlesztettük a felhasználói felületet.

A termék oldalon:

- Bekerült a termékjellemzők közé a megjelenési dátum és a gyártó stúdió, ez utóbbira kattintani is lehet, hogy kilistázzuk a gyártó összes termékét
- A YouTube és az IMDb-linkek a korábbiakhoz hasonlóan kattintható ikonokkal jelennek meg

- A rendelési státuszok is elkülönülnek színekkel (raktáron, beszerzés alatt, megjelenés előtt)

A KATEGÓRIÁK főmenü:

- Kibővítettük a főmenüt az általatok kért gyorslinkekkel (új megjelenések, jön, frissen az adatbázisba került termékek, most érkezett a raktárba, frissen leárazva, top-listák, stb.)
- A fontosabb gyorslinkek az egyes aloldalakon is elérhető a baloldali sávban (filmes, könyves főoldalak, keresési eredmények, stb.)
- Böngészhető a teljes DVD, illetve BD/UHD/BD3D kínálat, ez utóbbiakat (BD/UHD/BD3D) összevontuk mert gyakorlatilag szinte minden UHD és BD3D lejátszható, vagy tartalmaz BD-változatot is, de természetesen az egyes formátumokra továbbra is lehet szűrni a találati oldalon.

Akciós listák:

- Létrehoztunk automatikusan frissülő filmes és könyves akciós oldalakat, ahol naprakészen láthatjátok az éppen futó akciókat (a legutóbb felkerült akciókkal kezdve).

Terméklisták:

- A termékek listáinál most már nagyképernyős változatban is azonnal látszódnak a szállíthatósági státuszok, nem kell a termékre mutatni az egérrel, hogy kiderüljön, kapható-e, készleten van-e a termék.

A fejlesztés nem áll meg, a közeljövőben kikerülnek a főoldalra a legfrissebb termékkritikák is és a további javaslataitokon is dolgozunk.

Köszönjük az eddigi türelmeteket, várjuk a visszajelzéseket, további észrevételeket, javaslatokat.

Szia!

Kezd tetszeni... :) Köszönjük.

P.
0
2021. március 4., csütörtök 18:08
Kedves vásárlóink!

A termék oldalon:

A KATEGÓRIÁK főmenü:

Akciós listák:

Terméklisták:

Xpress moderátor.
4
2021. március 4., csütörtök 11:42
Blu-Ray Fan írta:
Beírtam a keresőbe, hogy blu ray, aztán beállítottam, hogy olcsóbbak elöl. Az első oldalon volt sok dvd a találatok között.
Aztán beírtam a keresőbe, hogy Tomb Raider, aztán a találatok között volt 2db János Pál pápa dvd is.
Szóval a keresés még mindig nem a legjobb!

Kedves Blu-Ray Fan!
A bal oldali szűrőknél tudod beállítani, hogy a keresés milyen formátumú termékeket tartalmazzon. Ha beírod a keresőbe, hogy "blu ray", akkor az egy szabad keresés, ami erre a két szóra keres, így kihozza például a Doors koncert DVD-t, mert Ray Manzarek is tagja volt az együttesnek.
De a legfontosabb: jön mindjárt az ilyen keresésekre a sokkal jobb megoldás.
0
2021. március 4., csütörtök 11:28
Beírtam a keresőbe, hogy blu ray, aztán beállítottam, hogy olcsóbbak elöl. Az első oldalon volt sok dvd a találatok között.
Aztán beírtam a keresőbe, hogy Tomb Raider, aztán a találatok között volt 2db János Pál pápa dvd is.
Szóval a keresés még mindig nem a legjobb!
0
2021. március 3., szerda 10:16
Szuper! Köszönöm a pozitív választ!
0
2021. március 3., szerda 8:30
Redym1 írta:
Sziasztok!

Lenne egy javaslatom:
szoktam böngészni a Kategóriákra kattintva a Blu-Ray lemezeket, és látom, hogy gyakran változik a mennyiség, 996 db, aztán 1008, csak úgy példának okáért.
Ezt a darabszámot - gondolom - azok a tételek változtatják, amelyek visszakerülnek készletre, tehát újból kaphatóak.
Jó lenne egy olyan menülehetőség minden kategórián belül, hogy mondjuk "Újra készleten".

Ez mindenképp jó dolog lenne.

Kedves Redym1!
Ilyen opció is lesz természetesen.
1
2021. március 3., szerda 8:25
Sziasztok!

Lenne egy javaslatom:
szoktam böngészni a Kategóriákra kattintva a Blu-Ray lemezeket, és látom, hogy gyakran változik a mennyiség, 996 db, aztán 1008, csak úgy példának okáért.
Ezt a darabszámot - gondolom - azok a tételek változtatják, amelyek visszakerülnek készletre, tehát újból kaphatóak.
Jó lenne egy olyan menülehetőség minden kategórián belül, hogy mondjuk "Újra készleten".

Ez mindenképp jó dolog lenne.
1
2021. március 2., kedd 16:48
H. Tamás írta:
Tisztelt Xpress!!!

Köszi, hogy nem csináljátok meg és a Kategóriáknál továbbra sem lehet kilistázni a DVD-ket, Blu-ray-eket, így rohadt sokat megspóroltok nekem és szerintem még sokaknak. Továbbra is csak ez látszik: pl a Blu-ray-eknél
- Új Blu-Ray-kiadványok a kínálatban
- Friss és közelgő Blu-Ray megjelenések - december 7 - április 11
Most kb bármelyik oldal jobb nálatok, pedig régen ez nem volt így.

Üdv: Hauck Tamás

Kedves Tamás!
Még egy kis türelmet kérnénk, már teszteljük a javított felületet ahonnan minden korábbi listát el tudtok majd érni, és a többi fórumban felvetett kérés nagy részét is most alakítjuk ki. Sajnos minimális emberi erőforrással rendelkezünk (egyedül csinálom), de már tényleg a célegyenesben vagyunk :)
Xpress moderátor.
1
2021. március 2., kedd 9:55
Írd be a keresőbe, hogy blu-ray, és akkor kidobja az összes blu-ray filmet.Az elején kidob pár dvd-t, de utána jó.
0
2021. március 2., kedd 0:30
Tisztelt Xpress!!!

Köszi, hogy nem csináljátok meg és a Kategóriáknál továbbra sem lehet kilistázni a DVD-ket, Blu-ray-eket, így rohadt sokat megspóroltok nekem és szerintem még sokaknak. Továbbra is csak ez látszik: pl a Blu-ray-eknél
- Új Blu-Ray-kiadványok a kínálatban
- Friss és közelgő Blu-Ray megjelenések - december 7 - április 11
Most kb bármelyik oldal jobb nálatok, pedig régen ez nem volt így.

Üdv: Hauck Tamás
1