Keresés

Új Xpress - Vélemények, kérdések, javaslatok

2021. február 7., vasárnap 8:30
Dömi írta:
Nálam is látszik!
Küldök képeket.

Kedves Dömi és vape!
Mindkettőtöknek köszönjük a segítséget!
0
2021. február 6., szombat 23:40
XpressHelp írta:
Foglalásnál mobilon a nem raktáron lévő tételeknél az ár és a beérkezésre vár szöveg között van valamilyen szöveg, ami egyáltalán nem olvasható, csak csíkok látszanak.
Kedves vape!
Ezeket a "csíkokat" nem tudtam előidézni a mobilomon. Küldj kérlek screenshotot. Ha van rajta olyan adat, akkor privátban itt: https://xpress.hu/helpdesk/newticket

Nálam is látszik!
Küldök képeket.
0
2021. február 6., szombat 6:11
vape írta:
Foglalásnál mobilon a nem raktáron lévő tételeknél az ár és a beérkezésre vár szöveg között van valamilyen szöveg, ami egyáltalán nem olvasható, csak csíkok látszanak.

Kedves vape!
Ezeket a "csíkokat" nem tudtam előidézni a mobilomon. Küldj kérlek screenshotot. Ha van rajta olyan adat, akkor privátban itt: https://xpress.hu/helpdesk/newticket
1
2021. február 5., péntek 21:58
Mobilon nálam a menüben 3x szerepel a Kívánságlista (alul 2x szívvel és a menüpontok között a Foglalás alatt).

1
2021. február 5., péntek 19:22
vape írta:
A nyomkövetés nem jó információt mutat a főoldalon (úton). A rendelés oldalán viszont jó, bár a tranzakciók rendezése nem jó. A legutolsót meg nem értem (dátum: 2021. február 4, státusz: 2021. február 5.). :)

Kedves vape!
Köszi! Javítás alatt.
1
2021. február 5., péntek 17:10
A rendelés oldalon a Termék(ek) visszaküldése gombra kattintva a visszaküldés okánál szerintem a "javítás" nem értelmezhető DVD/BD/könyv esetén.
0
2021. február 5., péntek 16:56
A nyomkövetés nem jó információt mutat a főoldalon (úton). A rendelés oldalán viszont jó, bár a tranzakciók rendezése nem jó. A legutolsót meg nem értem (dátum: 2021. február 4, státusz: 2021. február 5.). :)
0
2021. február 4., csütörtök 11:19
J_ írta:
Némelyik film oldalán szerepel több változat is, másoknál nem. Mitől függ ez?

Kedves J_!
Ez is még kialakítás alatt van. De az a terv, hogy mindenhol együtt szerepeljenek.
0
2021. február 4., csütörtök 9:48
Némelyik film oldalán szerepel több változat is, másoknál nem. Mitől függ ez?
0
2021. február 4., csütörtök 9:19
A Rendelés oldalon "Order details" az oldal címe.
A foglalás oldalon szerintem jobb lenne, ha a cím alatti adathordozó feltüntetése hasonló színkóddal lenne megjelenítve, mint a régi oldalon volt. (Pl. kék háttér, fehér betű: BLU-RAY)
1
2021. február 3., szerda 15:06
Blu-Ray Fan írta:
A menüben 2x szerepel a kívánságlista. Egymás alatt.

A Foglalás is. :D Meg a sorrend sem az igazi még (szerintem a Főoldalnak kellene az első menüpontnak lenni).
0
2021. február 3., szerda 13:49
A menüben 2x szerepel a kívánságlista. Egymás alatt.
0
2021. február 2., kedd 21:24
Ma késő délután vettem
észre,hogy nem tudom módosítani a rendelésemet.
Pedig csak kicsit később vettem észre,hogy az egyik Filmet 43-46 nap mire betudják beszerezni.
Én meg kiakartam cserélni egy másik Filmre, de nem tudtam.
Régen meglehetett változtatni a rendelést,amíg lenem zárták.
0
2021. február 2., kedd 19:29
Még egy észrevétel ha esetleg nem volt még.

A filmek fórumában nem tudtam visszamenni az adott film oldalára.
A régi felületen volt ilyen lehetőség.

Köszönöm!
SuperHeRo
1
2021. február 2., kedd 9:18
Kitakarítottam a termékhez kapcsolódó témák között, töröltem a pár napja létrejött fantom-hozzászólásokat és most már elméletileg csak érvényes első hozzászólással lehet termékhez kapcsolódó új topicot nyitni.
Xpress moderátor.
2
2021. február 2., kedd 8:38
Pár szót mondanék ismét a technikai, tartalmi felvetésekkel és a korábbi oldalról hiányolt funkciókkal kapcsolatban általánosságban.
Úgy alakítottam ki az új rendszert, hogy lehetőleg minden információ, adat, lehetőség átkerülhessen az új oldalra is, így természetesen a filmeknél hiányolt információk (gyártó stúdió, gyártási év) is benne vannak az adatbázisunkban és amint időm engedi ezek is megjelennek majd az oldalon. Ugyanígy a korábbi fórumhozzászólások hivatkozásait is rögzítettem, így elméletileg megoldható, hogy vagy az új rendszernek megfelelően, idézetek beszúrásával, vagy a régi hozzászólások esetén esetleg ismét felugró ablakokkal elő lehessen majd hívni a hozzászólás előzményeit, ha van erre igény. A keresőt is fejlesztem, remélem pár napon belül már súlyozva hozza majd a pontosabb találatokat. Kollégám szorgalmasan jegyzeteli a meglátásaitokat, javítási, bővítési kéréseiteket, úgyhogy amint befejeztem a backofficeban szükséges korrekciókat igyekszem gyorsan végigmenni a listán és teljesíteni a kéréseket.
Köszi!
Xpress moderátor.
1
2021. február 2., kedd 8:32
Filmgyûjtés - www.youtube.com/c/filmgyujtes írta:
Most újra kipróbáltam a “Far from Home”-ra történő keresést és az nem ad találatot, holott a Pókember: Idegenben kiadványokat kellett volna felhoznia!

(-_-) írta:
A keresési találatoknál az eredeti címre történő keresés valóban nem teljesen okés.

Kedves Filmgyűjtés és (-_-)!
Igen, a keresés még nem tökéletes, de az lesz.
1
2021. február 2., kedd 8:23
essence77 írta:
Lesznek akciok ismet?

Kedves essence77!
Vannak akciók. Minden termékcsoport aloldalán a bal sávban már szerepel link az akciós termékekhez vagy erre kattintva akciónként is böngészhetők: https://xpress.hu/Special/7
0
2021. február 2., kedd 7:29
XpressHelp írta:
Most szembesültem azzal, hogy a filmek angol címere történő keresés nem működik. Ez ugye javítva lesz?!
Kedves Filmgyűjtés!
Nálam működik most is.

Pedig nem, vagy nem mindenre!

Most újra kipróbáltam a “Far from Home”-ra történő keresést és az nem ad találatot, holott a Pókember: Idegenben kiadványokat kellett volna felhoznia!
0
2021. február 2., kedd 3:38
Sziasztok!

Mivel a fórumban a válaszolás most már az előzmény idézésével történik, és nincs "Előzmény" gomb, ezért a megújulás előtti fórumhozzászólások esetében nem lehet megtekinteni – és nem mindig egyértelmű –, hogy ki melyik hozzászólásra válaszolta azt, amit.

A termékek adatlapjáról nekem két dolog hiányzik. Az egyik, hogy korábban eldönthettük, egymás alatt szeretnénk-e látni az adott termék szinopszisát, specifikációit és a kritikákat, vagy pedig a füleket szeretnénk váltogatni.
A másik – talán kevésbé fontos, de nekem azért hiányzik az adatlapokról – a stúdió/kiadó feltüntetése.

A keresési találatoknál az eredeti címre történő keresés valóban nem teljesen okés. Pl. ha azt írom be (az összes terméktípusra szűrve), hogy back to the future, akkor csak három könyvet dob ki; de ha csak annyit írok be, hogy back to, akkor 413 találat jelenik meg. A to the future-re keresve csupán 21 találatot kaptam, viszont egyik sem Vissza a jövőbe kiadvány.
0
2021. február 2., kedd 1:44
Lesznek akciok ismet?
0
2021. február 1., hétfő 23:51
attruff88 írta:
Üdvözlök mindenkit!

Haladni kell a korral, sajnos semmi sem maradhat örökre a régi. Elsőre furcsálltam az új kinézetét az oldalnak, de bízom benne, hogy sikerül egy olyan külsőt összehozni, ami mindannyiunknak tökéletes. Magam részéről én is az oldalsávot hiányolom a leginkább, valamint a toplistát. Viszont a jelek szerint én leszek egyedül ezzel, mert valószínűleg az eddigi hozzászólások alapján rajtam kívül senki nem hiányolja a "Most érkezett a raktárunkba" linket. Mindig izgatottan kattintottam rá és ha bármi jött oda, ami érdekelt szinte azonnal betettem a kosaramba. Természetesen ez csak az én véleményem, nem egy hiba vagy valami, csak feltűnt. Ha mégis úgy gondoljátok, hogy valahogy megcsináljátok, akkor engem tesztek a legboldogabbá. Hajrá srácok, csak így tovább és kívánom nektek a legjobbakat!

Kedves attruff88!
Jön az oldalsáv és a toplista is hamarosan.
1
2021. február 1., hétfő 22:16
Üdvözlök mindenkit!

Haladni kell a korral, sajnos semmi sem maradhat örökre a régi. Elsőre furcsálltam az új kinézetét az oldalnak, de bízom benne, hogy sikerül egy olyan külsőt összehozni, ami mindannyiunknak tökéletes. Magam részéről én is az oldalsávot hiányolom a leginkább, valamint a toplistát. Viszont a jelek szerint én leszek egyedül ezzel, mert valószínűleg az eddigi hozzászólások alapján rajtam kívül senki nem hiányolja a "Most érkezett a raktárunkba" linket. Mindig izgatottan kattintottam rá és ha bármi jött oda, ami érdekelt szinte azonnal betettem a kosaramba. Természetesen ez csak az én véleményem, nem egy hiba vagy valami, csak feltűnt. Ha mégis úgy gondoljátok, hogy valahogy megcsináljátok, akkor engem tesztek a legboldogabbá. Hajrá srácok, csak így tovább és kívánom nektek a legjobbakat!
2
2021. február 1., hétfő 19:27
DNS írta:
A foglalásnál külön lehetne szedni a raktáron lévő foglalt, és a beérkezésre váró tételeket (ahogy régen is volt).

Ööö, ami nincs készleten a boltban, azt is lehet foglalni?

Kedves DNS!
Igen, ez is bekerült a feladatok közé.

Kedves vape!
Igen, azt is lehet foglalni. Így amikor beérkezik, akkor a foglalóknak rögtön ki is osztja a rendszer. Ha szeretnék megrendelhetik (és akár rendelhetnek hozzá, hogy ha mást is vennének azzal együtt), ha nem, akkor még mindig törölhetik.
0
2021. február 1., hétfő 18:00
vape írta:
A foglalásnál külön lehetne szedni a raktáron lévő foglalt, és a beérkezésre váró tételeket (ahogy régen is volt).

Ööö, ami nincs készleten a boltban, azt is lehet foglalni?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0