Mobilon az oldal tördelésété mihamarabb meg kellene oldani, mert jelenleg csak fektetett képen mutatja az összes információt, de ez nem tablet, nem kifejezetten élvezetes így fórumozni.
Hozzászólást továbbra sem lehet szerkeszteni. :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2021. január 28., csütörtök 21:30
16089
Mobilon az oldal tördelésété mihamarabb meg kellene oldani, mert jelenleg csak fektetett képen mutatja az összes információt, de ez nem tablet, nem kifejezetten élvezetes így fórumozni.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2021. január 28., csütörtök 21:28
16089
Gyulus írta:
Próbaképpen végigmentem egy megrendelési folyamaton, és az alábbi apróságok szúrtak szemet:
A szállítási költségeknél nyelvtanilag nincs beárazva a Pick Pack Pont esetében a 7000 Ft-os rendelés, GLS-nél a 20000 Ft-os, mivel csak az ezek alatti, illetve fölötti árakról van szó a leírásnál.
A másik, Pick Pack Pontot választva a rendelés összesítésénél úgy hozza: Szállítási mód: Személyes átvétel: PPP címe
Majd ha már minden fontos funkció flottul (figyeled ezt az alliterációt?) működik, esetleg ezt is lehetne javítani. :)
GLS már 15 ezer lett, nem? Vagyis 15 ezer felett ingyenes, ez korábban 20 ezer volt... Vagy elírás?
0
2021. január 28., csütörtök 21:25
16089
Valaki megírta már azt hogy, a foglalások menüpontban a kijelölt termékek esetében nincs számláló, hogy mennyi az összérték?
1
2021. január 28., csütörtök 21:25
6056
Kedves Xpress,
Tegnap egy rendelést nálatok. A főoldalon azt látom, hogy átvételre vár, ha megnézem a rendeléseim között akkor azt, hogy átvételre előskészítésre vár. E-mailt még nem kaptam. Ez akkor mit jelent? :D Amúgy persze mindegy mert ha arra járok a kedves kolléga általában kiadja mindegy mi a státusza (nála mindenképp csókos vagyok úgy tűnik :D), de gondoltam azért szólok, mert én 10 perc sétára lakom, mindegy hogy feleslegesen megyek esetleg arra, de másnak hátha nem :D
0
2021. január 28., csütörtök 21:11
8851
Próbaképpen végigmentem egy megrendelési folyamaton, és az alábbi apróságok szúrtak szemet:
A szállítási költségeknél nyelvtanilag nincs beárazva a Pick Pack Pont esetében a 7000 Ft-os rendelés, GLS-nél a 20000 Ft-os, mivel csak az ezek alatti, illetve fölötti árakról van szó a leírásnál.
A másik, Pick Pack Pontot választva a rendelés összesítésénél úgy hozza: Szállítási mód: Személyes átvétel: PPP címe
Majd ha már minden fontos funkció flottul (figyeled ezt az alliterációt?) működik, esetleg ezt is lehetne javítani. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2021. január 28., csütörtök 21:00
8851
téglagyári megálló írta:
A termékek megjelenési dátumai mellett a darabszám (1,2,3,4,5-10) is visszakerülhetne, ami segítené a vásárlások ütemezését. Köszi!
Igen, ezt többen is javasoltuk már, nyilván ott van a listán. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2021. január 28., csütörtök 19:32
52684
A termékek megjelenési dátumai mellett a darabszám (1,2,3,4,5-10) is visszakerülhetne, ami segítené a vásárlások ütemezését. Köszi!
most posts by TM
5
2021. január 28., csütörtök 19:27
2443
Valami időtúllépést jelzett és megint rányomtam, elküldtem, emiatt lehet a duplázás.
0
2021. január 28., csütörtök 19:25
2443
XpressHelp írta:
Kedves Dooku gróf! Köszönjük ezeket a javaslatokat is. Dolgozunk ezerrel. De közben a "gróf"-ban lecsökkentettük a "G" méretét :)
Köszönöm! :))
0
2021. január 28., csütörtök 19:02
1141
Kedves Bétatesztelők! :) Folyamatosan olvassuk a javaslatokat és ötleteket. Ahogy írtuk, sok nagyon jó! Szóval küldjétek bátran továbbra is, csak ne kérjétek számon rajtunk a megvalósítást azonnal :) Folyamatosan dolgozunk. Két hét alatt a legtöbb dolgot meg tudjuk valósítani. És ezeket folyamatosan látni fogjátok, sőt már látjátok is.
ui: A DVD-nél lejön a teljes lista már :)
1
2021. január 28., csütörtök 18:55
1333
Xpress írta:
Este gyorsan átírtam a keresőmotort, úgy tűnik az okozta az oldal lassulását. (Írjátok meg, hogy tapasztaltatok-e jelentős gyorsulást).
Köszi a "tuning"-ot! Összehasonlíthatatlanul gyorsabb. Most gyakorlatilag teljesen megfelelő sebességgel működik az oldal minden funkciója.
(Tegnap olykor perceking "pending"-elt egy-egy oldalfrissítést követően.)
Win10, Vivaldi browser (up-to-date)...
0
2021. január 28., csütörtök 18:52
1333
Gyulus írta:
Szóval látszik, hogy van benne potenciál, de talán a cím kaphatna prioritást.
Írtam már, hogy jó lenne a hozzászólás szerkesztési/törlési lehetősége? Legalább addig, amíg újabb nincs vagy nem idézte valaki.
Mindkettővel egyetértek.
A hozzászólások szerkesztése legalább 10, vagy 15 percig az elküldést követően legyen lehetséges.
Hiába akkurátus az ember... én is átnéztem a tegnap hozzászólásomat elküldés előtt, de máris javítanám 2-3 helyen, illetve kiegészíteném.
+1 Javaslat:
"Hozzászólás előnézete" opció. Nagyon hasznos tud lenni. ;-)
2
2021. január 28., csütörtök 18:26
19
Tisztelt Xpress!
Hiba még mindig nem lett javítva!!! Kategóriák - DVD
Már többször leírtam, hogy a Kategóriáknál a DVD-k listázásakor csak a friss megjelenések listázhatók ki nem listázza ki az összes DVD-t, https://www.xpress.hu/dvd. A többi kategóriánál működik, de ez nem jó így.
0
2021. január 28., csütörtök 18:23
1141
Dooku gróf írta:
Profilon belül a "Becenév" beállításánál nem tesz különbséget a rendszer a kis és nagybetű között. Így a "Dooku Gróf"-ot nem tudom átállítani "Dooku gróf"-ra.
Kedves Dooku gróf! Köszönjük ezeket a javaslatokat is. Dolgozunk ezerrel. De közben a "gróf"-ban lecsökkentettük a "G" méretét :)
1
2021. január 28., csütörtök 18:21
16458
Két újabb ötlet, javaslat: - PayPal fizetés - A keresőben, amikor a találat megjelenik, a MediaMarktéhoz hasonlóan nem lehetne az árat/elérhetőséget is megjeleníteni?
Köszönöm.
1
2021. január 28., csütörtök 17:49
2443
Kedves Xpress!
Többen is jelezték, hogy túl színtelennek találják az új oldalt. Én is így érzem, meglátásom szerint ez a fehér háttér miatt érezhető. Ha vissza tudnátok hozni a megszokott kékes, szürkés és narancssárgás színeket mind a weblap, mind pedig a fórum esetében, talán kicsit visszajönne a régi, megszokott hangulata is az oldalnak. Így nagyobb lehetne az elfogadottság. Nem mellesleg a szemnek is kímélőbb lenne a felület.
Jelen pillanatban 4:3-as képarányú monitoron keresztül szemlélem az oldalt. A jobb felső Profil-Kívánságlista-Foglalás-Kosár rész a keresőablak alá csúszik, ugyanakkor a fehér alap eltakarja, emiatt csak a Kosár látható közülük. Természetesen 16:9-es arány esetében nem tapasztaltam ilyesmit.
Profilon belül a "Becenév" beállításánál nem tesz különbséget a rendszer a kis és nagybetű között. Így a "Dooku Gróf"-ot nem tudom átállítani "Dooku gróf"-ra.
Még egy észrevétel a megjelenést illetően. Az termék adatlapok esetében a termékjellemzők esetleges "hasznosabb", megfelelőbb sorrendjét már többen említették. Ezt én is támogatom. Ugyanakkor a hangok esetében vissza lehetne hozni a zászlós megoldást is. Tehát, hogy az adott hangsáv az adott nemzet zászlajával is el lenne látva . A megszokás mellett tovább színesedne vele az oldal.
Jó munkát! Köszönjük!
2
2021. január 28., csütörtök 12:48
315
Kedves Xpress!
Köszönjük a fejlesztést! Egy (eddig nem említett) megjegyzésem lenne: a fórumon kismillió olyan téma van ami 1-1 termékhez kapcsolódik, de abszolút semmi tartalom nincsen benne. Nem lehetne úgy megírni a scriptet a támaindításhoz, hogy csak egy bejegyzéssel együtt lehessen azt megtenni? Így a csomó üres téma eltűnne és átláthatóbbá válna az, hogy mihez érkezett hozzászólás.
Köszönjük előre is!
0
2021. január 28., csütörtök 12:14
1141
H. Tamás írta:
Tisztelt Xpress!
Kérdésem lenne, hogy mi az a fiók előfizetés????
Kedves H. Tamás! Ezt hamarosan levesszük. Jelenleg nincs jelentősége.
0
2021. január 28., csütörtök 12:13
1141
H. Tamás írta:
Nem tudom volt-e már téma, nem olvastam vissza a topikot, de ha rányomok mondjuk a BD kínálatra ami 4-5 oldal vagy több akkor hiába lapoznék a 2-3 stb oldalra, mindig az első jön be...
Igen én már megírtam és azt is hogy ha a kategóriáknál listázom a DVD-t kb 30-40 db-ot tölt be az 5200-ból. Sok mindent írnak sokan, de semmi reakció, így sajnos nem tudhatjuk, hogy javítva lesz-e, tudnak-e róla stb.
Általánosságban válaszoltunk, amit mindenkinek szántunk. De jelzem újra, hogy mindent olvasunk, és dolgozunk a problémák megoldásán. Küldjetek bátran javaslatokat, problémákat továbbra is. Lapozni például már lehet is.
0
2021. január 28., csütörtök 12:04
19
Tisztelt Xpress!
Kérdésem lenne, hogy mi az a fiók előfizetés????
0
2021. január 28., csütörtök 12:02
19
purple rain írta:
Nem tudom volt-e már téma, nem olvastam vissza a topikot, de ha rányomok mondjuk a BD kínálatra ami 4-5 oldal vagy több akkor hiába lapoznék a 2-3 stb oldalra, mindig az első jön be...
Igen én már megírtam és azt is hogy ha a kategóriáknál listázom a DVD-t kb 30-40 db-ot tölt be az 5200-ból. Sok mindent írnak sokan, de semmi reakció, így sajnos nem tudhatjuk, hogy javítva lesz-e, tudnak-e róla stb.
0
2021. január 28., csütörtök 11:41
1141
Robbee írta:
Gratula az új oldalhoz, elég pofás let. :)
Egy kérdésem lenne csak így hirtelen. A régebbi oldalon oldalt volt csoportosítva, hogy DVD, BD, könyvek és azon belül is az újdonságok, Akciók. Ha itt az AKciókra katintottunk akkor szépen kihozta az összes pl BD akciót. Itt nem találtam ilyet. Vagyis rá tudtam menni az akciókra de ott egyben mutatja a DVD-ket is meg a BD-ket és nem tudtam szűrni csak arra, hogy a BD-ket mutassa. PErsze leht, hogy én vagyok még béna és nem láttam valamit. :)
Köszönöm!
Kedves Robbee! Köszönjük! Még folyamatosan dolgozunk rajta. Ha visszakerül bal oldalra a szűrés, akkor bármilyen akcióban (vagy egyéb listában) lehet csak DVD-re stb. szűrni. Ezt most átmenetileg vettük csak ki.
1
2021. január 28., csütörtök 11:37
1023
Piszok nagy munka lehet ezt az egészet összehozni hogy minden szuper legyen, jól működjön és tegnap óta látom sok minden javult is több minden javításra is került nagy gratula hozzá.
Van egy újabb észrevételem a Termékjellemzőknél a gyártó Filmstúdió neve is szerepelt a régi felületen Sony, Warner Bros., Disney stb.. Talán itt is bekerülhetne. (Ezen belül a sorrendet nem említem, mert már mások megtették).
0
2021. január 28., csütörtök 11:20
1698
Gratula az új oldalhoz, elég pofás let. :)
Egy kérdésem lenne csak így hirtelen. A régebbi oldalon oldalt volt csoportosítva, hogy DVD, BD, könyvek és azon belül is az újdonságok, Akciók. Ha itt az AKciókra katintottunk akkor szépen kihozta az összes pl BD akciót. Itt nem találtam ilyet. Vagyis rá tudtam menni az akciókra de ott egyben mutatja a DVD-ket is meg a BD-ket és nem tudtam szűrni csak arra, hogy a BD-ket mutassa. PErsze leht, hogy én vagyok még béna és nem láttam valamit. :)