Keresés

Új Xpress - Vélemények, kérdések, javaslatok

2021. január 27., szerda 11:02
Stanley Ipkiss írta:
Termék foglalása után a kosárba helyezett termékeknél a rendszer nem érvényesíti az egyéni kedvezményt. Így buktam 100 forintot, nem egy jó kezdet. :( Xpress remélem jóváírja majd. :)

Szerintem az meg is szűnt.
Amúgy sok kicsi sokra megy/ment.
0
2021. január 27., szerda 10:56
Termék foglalása után a kosárba helyezett termékeknél a rendszer nem érvényesíti az egyéni kedvezményt. Így buktam 100 forintot, nem egy jó kezdet. :( Xpress remélem jóváírja majd. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2021. január 27., szerda 10:32
Akkor Xkluzív zóna/törölt statisztika eltűnt?
Tehát szabadon lehet törölni, újra rendelni a foglalásokat?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2021. január 27., szerda 10:13
Szép csilivili az új oldal, de az előző gyorsabb és praktikusabb volt.... Gondolok itt csak egy fórum felületre, hogy kezdő oldalról hogyan elérhető, vagy a filmeknél most le kell görgetni, stb... de majd megszokjuk :-)
0
2021. január 27., szerda 10:02
Filmprofi írta:
Gondolom még az adatbázist nem sikerült feltölteni teljesen, de ha rákeresek régebbi címekre, akkor nem ad találatot. Gondolom ez idővel javulni fog.

Egyébként tetszik a dizájn, nyilván még szokni kell az oldalt mindannyiunknak.

Van egy megjegyzés arról, hogy a saját adatlapodon tudod beállítani, ha olyan termékeket is akarsz látni, amik már nem kaphatóak/bizonytalanok.
0
2021. január 27., szerda 9:58
Filmprofi írta:
Gondolom még az adatbázist nem sikerült feltölteni teljesen, de ha rákeresek régebbi címekre, akkor nem ad találatot. Gondolom ez idővel javulni fog.

A profilodban kell engedélyezni, hogy a már nem kapható termékek is megjelenjenek a kereséseidben.
0
2021. január 27., szerda 9:52

0
2021. január 27., szerda 9:15
Stanley Ipkiss írta:
Nekem furcsa ez a félretételi idő órákban kifejezve, ez most miért jobb?
Illetve a korábbi 45 nap helyett most már csak 28 napig teszik félre a filmeket?

Gondolom, hogy pörögjön jobban az idő és ne ott álljon bent náluk a termék.
0
2021. január 27., szerda 9:07
Stanley Ipkiss írta:
Illetve a korábbi 45 nap helyett most már csak 28 napig teszik félre a filmeket?

Gondolom, hogy pörögjön jobban az idő és ne ott álljon bent náluk a termék.
0
2021. január 27., szerda 9:02
Dömi írta:
Kár, hogy több mint a duplájára nőtt az ingyenes Pick Pack Pontos szállítás minimális termékösszege. Így jóval nehezebb lesz összeszedni egy rendelést ezekben a kevés megjelenést tartalmazó időkben, így csak ritkábban rendelhetek.

Miért? Mennyi lett?

"PickPackPont - Az ország több száz PickPackPont-átvevőhelyére is kérheted a csomagodat, ahová a feladást követő 1-3 munkanapon belül szokott megérkezni a csomag. A szállítási költség a csomag értékétől függően akár ingyenes is lehet (minimum 15.000 Ft áruértéket tartalmazó csomag esetében), ez alatt egységesen bruttó 799 Ft a szállítási költség."

Eddig 7000 felett volt ingyenes.

Remélem/reméljük ez csak egy elírás!

Nem hinném, hogy elírás. A GLS árak is változtak, ott korábban 20 ezer felett volt ingyenes kiszállítás, most ez 15 lett, ez alatt egységesen 999. Ez például olcsóbb lett.
1
2021. január 27., szerda 9:00
0
2021. január 27., szerda 8:59
Ami biztos, hogy a korábbi Xpressnek lőttek. Az egy egyedi fejlesztésű webáruház volt, ami sok rugalmasságot nyújtott. Ez egy webáruházrendszer, ami kötött, valamilyen szinten rugalmas is lehet, de szerintem ez egy lesz a sok webáruházból. Színtelen és szagtalan (számomra). Én azt hittem, hogy egy filmarena szerű bolt lesz, és nem egy letölthető változat.
Egyáltalán nem azt kaptam amire számítottam!
Nem is értem, hogy miért kellett ennyire belenyúlni és miért nem csak azt fejlesztették tovább (pl.: online fizetés)
1
2021. január 27., szerda 8:47
cs-robert írta:
Kár, hogy több mint a duplájára nőtt az ingyenes Pick Pack Pontos szállítás minimális termékösszege. Így jóval nehezebb lesz összeszedni egy rendelést ezekben a kevés megjelenést tartalmazó időkben, így csak ritkábban rendelhetek.

Miért? Mennyi lett?

"PickPackPont - Az ország több száz PickPackPont-átvevőhelyére is kérheted a csomagodat, ahová a feladást követő 1-3 munkanapon belül szokott megérkezni a csomag. A szállítási költség a csomag értékétől függően akár ingyenes is lehet (minimum 15.000 Ft áruértéket tartalmazó csomag esetében), ez alatt egységesen bruttó 799 Ft a szállítási költség."

Remélem/reméljük ez csak egy elírás!
0
2021. január 27., szerda 8:40
Dömi írta:

Miért? Mennyi lett?

1
2021. január 27., szerda 8:33
cs-robert írta:

Miért? Mennyi lett?
0
2021. január 27., szerda 8:32
cs-robert írta:

Miért? Mennyi lett?
0
2021. január 27., szerda 8:26
0
2021. január 27., szerda 8:18
Termékjellemzők.

Jelenleg ilyen sorrendben jelennek meg az adatok:

Felirat nyelv
Gyártó ország
Műfaj
Hang
Képformátum
Gyártási év
Korhatár
Extrák
Játékidő
YouTube
IMDb
Formátum

Bár ebben a szubjektivitás is szerepet játszik, de úgy gondolom, ez teljesen logikátlan így. Sokkal jobban festene egy ehhez hasonló sorrend:

Formátum
Műfaj
Gyártó ország
Gyártási év
Játékidő
Hang
Felirat nyelv
Képformátum
Extrák
Korhatár
IMDb
YouTube
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
3
2021. január 27., szerda 8:07
Keresés.

Tegyük fel, hogy szeretném megtalálni az összes filmkiadványt a Tenetből. Rákeresek a "Tenet" szóra "Összes" beállítással. Hoz is 14 találatot. Ezután a formátum szűrőnél lenne lehetőségem bekapcsolni a filmes formátumokat, de ott csak a Blu-ray, könyv, UHD opciók jelennek meg, így a DVD-t nem tudom előcsalni csak akkor, ha egyáltalán nem szűrök.

Amellett, ha bármelyik szűrőt bekapcsolom, az se működik rendesen. 5 filmkiadvány van ehhez a címhez: 1 DVD, 2 Blu-ray és 2 UHD.

A Blu-ray szűrőre csak a steelbookot hozza, az UHD szűrőre jön mindkettő. DVD meg ugye le se szűrhető.

És igen, borzasztóan lassan reagál mindenre az oldal.
0
2021. január 27., szerda 7:46
Nagyon lassú az oldal.

A Blu-ray / DVD aloldalaknál hiányzik a Könyv aloldalnál látott bal oldali sáv (korábbi megjelenések, új megjelenések, akciók stb.).
1
2021. január 27., szerda 7:34
Gyulus írta:
Keresésnél nincs lehetőség olyan címeket keresni, ami nem kapható. Legalábbis én nem láttam.

Ez máris tárgytalan. A Fiók - Vásárlói információ - Opciók alatt megtaláltam.
1
2021. január 27., szerda 7:31
Dömi írta:
Egy csomó mindent össze írtam. Észrevételt, hibát, javaslatot, erre meg ez a szar törli?!?!
Hogy a viharba ne lennék ideges?!
Írja össze mégegyszer a nyavalya.
Le💩
Megyek máshova költeni a pénzem...
Még van egy csomagom, azt ki küldtem és részemről ennyi.

Szerintem nagyon túlreagálod. Láthatóan - és mint közölték is - teljesen új motor dolgozik most az oldal mögött. Nincs még fél napja sem, hogy elindult. Nyilván sokat csiszolódik még. Ha nem érdekelnék őket a tapasztalataink, nem kérdezték volna.
1
2021. január 27., szerda 7:15
Gyulus írta:
Nem írom meg mégegyszer.... 🤬🤬🤬
Nem érdekel.

Legyél már egy picit türelmesebb! :D

Egy csomó mindent össze írtam. Észrevételt, hibát, javaslatot, erre meg ez a szar törli?!?!
Hogy a viharba ne lennék ideges?!
Írja össze mégegyszer a nyavalya.
Le💩
Megyek máshova költeni a pénzem...
Még van egy csomagom, azt ki küldtem és részemről ennyi.
-4
2021. január 27., szerda 7:00
Dömi írta:
Nem írom meg mégegyszer.... 🤬🤬🤬
Nem érdekel.

Legyél már egy picit türelmesebb! :D
1
2021. január 27., szerda 6:39
Az Az-nál duplázva van a DVD és a BD a további változatok alatt, de a link ugyanaz.

https://xpress.hu/az-masodik-fejezet-6

Gondolom más termékeknél is lehet ilyen...
0