Keresés

Új Xpress - Vélemények, kérdések, javaslatok

2022. április 27., szerda 12:00
Blu-Ray Fan írta:
Kedves Xpress!

A kereső még nem teljesen jó vagy létezik, hogy bizonyos címek nincsenek a kínálatban. Rákerestem ezekre: Tök alsó, Tök állat, A sakál. És mindenféle találat van, de ezek a filmek nem találhatók. Illetve van még több cím is, csak most nem jutnak eszembe. Ha a cím után beírom, hogy dvd az sem segít.  És be van állítva, hogy a nem kapható termékeket is mutassa.

Átdolgoztuk a keresőt. Úgy néz ki, hogy most relevánsabb találatokat ad ki és a kérdéses címeket is megtalálja. Ha esetleg még észrevesztek valamilyen hibát, hiányosságot a keresésben megköszönjük, ha továbbra is jelzitek nekünk.
Xpress moderátor.
0
2022. április 25., hétfő 9:06
Blu-Ray Fan írta:
Köszönöm. A színészre keresve meglett mind.

Örülök. De azért dolgozunk egy tökéletesebb megoldáson :)
1
2022. április 25., hétfő 8:28
Köszönöm. A színészre keresve meglett mind.
0
2022. április 25., hétfő 6:43
Blu-Ray Fan írta:
A sakál megvan, viszont a másik 2 cím abszolút nem található!

Kedves Blu-Ray Fan!
Szerintem a Tök állatot is megtalálja. A formátumot DVD-re állítva a 30. a találatok között. Formátum megadása nélkül a 159. A "Tök állat DVD" keresésre a 35. A Tök alsó nálam sem jelenik meg. Ennek utánanézünk. Viszont "Rob Schneider"-re keresve elővarázsolható.
0
2022. április 24., vasárnap 21:31
A sakál megvan, viszont a másik 2 cím abszolút nem található!
0
2022. április 24., vasárnap 21:28
Kedves Xpress!

A kereső még nem teljesen jó vagy létezik, hogy bizonyos címek nincsenek a kínálatban. Rákerestem ezekre: Tök alsó, Tök állat, A sakál. És mindenféle találat van, de ezek a filmek nem találhatók. Illetve van még több cím is, csak most nem jutnak eszembe. Ha a cím után beírom, hogy dvd az sem segít.  És be van állítva, hogy a nem kapható termékeket is mutassa.
0
2022. február 9., szerda 12:34
Jó lett, köszönjük!
Viszont kétbetűs címre továbbra se lehet keresni. Tudom nincs sok ilyen, de kipróbáltam és nem jó. Korábban se lehetett kétbetűsre keresni, gondolom ezen nem lehet változtatni.
0
2022. február 9., szerda 11:16
Blu-Ray Fan írta:
Címeket nem írtam, de akkor majd most: A vér földje, A leggyorsabb indián, A helyőrség, A holló(bweb).

Köszönjük, hogy jelezted a problémát. Átkódoltam a keresőt, most elméletileg működnie kell, Kérlek teszteld és jelezz vissza, hogy megoldódott-e a probléma.
Xpress moderátor.
0
2022. február 8., kedd 17:00
Blu-Ray Fan írta:
Címeket nem írtam, de akkor majd most: A vér földje, A leggyorsabb indián, A helyőrség, A holló(bweb).

Nagyon köszönjük! Igen, ez az egyik hiba, hogy az "A", "még" és más gyakori szavaknál nem hoz találatot. Névelő nélkül működink. Dolgozunk a hiba elhárításán. Még egyszer köszi!
0
2022. február 8., kedd 15:54
0
2022. február 8., kedd 15:12
Blu-Ray Fan írta:
De hát leírtam...
Arra gondoltam, hogy megírod, mely kereső kifejezésekre (filmcímekre) nem hozott találatot. Ha megírtad, akkor nem látom.
0
2022. február 8., kedd 15:04
De hát leírtam...
0
2022. február 8., kedd 14:29
Blu-Ray Fan írta:
Nem jó a kereső. Több címnél se hoz találatot, amik biztos, hogy készleten vannak. A címeket jól írtam be.

Kedves Blu-Ray Fan!
Ahogy az előtted írónak,  neked is írom, hogy mi is tisztában vagyunk vele, hogy még nem tökéletes. De írd meg, milyen hibákat észlelsz. Ezzel segíted a munkánkat.
0
2022. február 8., kedd 14:24
Nem jó a kereső. Több címnél se hoz találatot, amik biztos, hogy készleten vannak. A címeket jól írtam be.
0
2022. február 6., vasárnap 11:06
Teljesen tökéletes eddig, azaz a szerverátállás előtt sem, volt. Még dolgozunk rajta. De kérlek, írd meg, milyen hibákat észlelsz. Ezzel segíted a munkánkat.
0
2022. február 6., vasárnap 11:01
Valami csak nem oké a keresővel!
0
2022. február 6., vasárnap 11:00
[quote=Már jó is, köszönöm! Ez gyors volt![/quote]

Nálunk működött eddig is, de örülünk, hogy most már nálad is jó :)
0
2022. február 6., vasárnap 10:51
Foxymaxy írta:
Sziasztok!
Nálam a "kereső" egyáltalán nem működik. Több film címével is próbálkoztam, de nem működik.
(Bocsi, ha már tudtok róla.)

Már jó is, köszönöm! Ez gyors volt!
0
2022. február 6., vasárnap 10:42
Sziasztok!
Nálam a "kereső" egyáltalán nem működik. Több film címével is próbálkoztam, de nem működik.
(Bocsi, ha már tudtok róla.)
0
2021. november 9., kedd 19:29
XpressHelp írta:
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a Foglalások képernyőn a különböző státuszú termékek csoportosítása/rendezése megoldható lenne?

Köszönöm.

Üdv.,
vape/Péter

Kedves vape!
Valószínűleg különböző embereknek különböző módú rendezés a praktikus. Most a foglalás időrendjében vannak a foglalások. Ez sok szempontból logikus, de biztos lehetne alternatív rendezéseket is lehetővé tenni. Van akinek lenne még más igénye a rendezésre?

Én a magam részéről úgy gondolom, a leglogikusabb egy prioritás szerinti időrend lenne. Így a lista tetején a leghamarabb lejáró foglalással rendelkező termék állna, utána jönne az időben következő. Ezeket követnék a még meg nem jelent, de foglalásba tett kiadványok, a várható megjelenésük ideje szerint növekvő sorrendben. Ennek megfelelően a sort a foglalásba került, de várhatóan a legkésőbb megjelenő termék zárná.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. november 9., kedd 15:14
vape írta:
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a Foglalások képernyőn a különböző státuszú termékek csoportosítása/rendezése megoldható lenne?

Köszönöm.

Üdv.,
vape/Péter

Kedves vape!
Valószínűleg különböző embereknek különböző módú rendezés a praktikus. Most a foglalás időrendjében vannak a foglalások. Ez sok szempontból logikus, de biztos lehetne alternatív rendezéseket is lehetővé tenni. Van akinek lenne még más igénye a rendezésre?
0
2021. november 9., kedd 14:32
Sziasztok!

Köszönöm.

Üdv.,
vape/Péter
0
2021. november 5., péntek 21:41
gubbby írta:
Volt őszi akció? Mettől meddig? Voltak benne blu-ray-ek és UHD-k is? Esküszöm, hogy egész októberben napi szinten megnéztem az oldalt, hogy van-e új akció! Nekem csak folyamatosan olyan akciókat mutatott, amiben dvd-k voltak! Emailt sem kaptam róla :( pedig nagyon vártam, hogy legyen valami :(

Kedves gubbby!
Sajnos nem tudunk küldeni hírlevelet, csak azoknak, akik feliratkoznak. Megteheted a "Fiók"-ra kattintva :) Volt amúgy akció. A FB oldalunkon is írtunk róla. De biztos lesz majd még...
0
2021. november 5., péntek 21:24
Volt őszi akció? Mettől meddig? Voltak benne blu-ray-ek és UHD-k is? Esküszöm, hogy egész októberben napi szinten megnéztem az oldalt, hogy van-e új akció! Nekem csak folyamatosan olyan akciókat mutatott, amiben dvd-k voltak! Emailt sem kaptam róla :( pedig nagyon vártam, hogy legyen valami :(
0
2021. október 20., szerda 8:33
Csak egy vélemény, de az aktuális filmes akció lehetne mindig a főoldalon egy jó nagy színes, mozgó banner-el hirdetve és akkor csak egy kattintás lenne a megnyitása. Nekem se tetszik, hogy elvan dugva.
0