Írtam egy csomó minden észre vételt most. Próbáltam egy csokorba össze szedni, de mire elküldtem volna időtúllépés miatt törölte. Nem írom meg mégegyszer.... 🤬🤬🤬 Nem érdekel.
0
2021. január 27., szerda 6:17
8851
vape írta:
Ami nekem hiányzik: - nem mutatja, hogy még mennyi van raktáron (ez egy hasznos információ volt)
Na, ezt én se találtam még. Jó lenne visszaállítani.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
1
2021. január 27., szerda 6:13
19949
- Az miért nem látszik, hogy adott termékből hány darab van még raktáron?
- A Fórum tördelése nem jó mobilon álló pozícióban, csak ha elfordítóm. 🤔 - Egyéni kedvezmény(ek) jelölése? - Nagyon lassú az oldal
1
2021. január 27., szerda 5:59
19949
Például idáig az nagyon jó volt, hogy ha felmentem a Főoldalra akkor egyből láttam mikor került fel új termék a kínálatba. Most bogarászhat az ember.
Be vagyok jelentkezve az oldalra, rá megyek egy adatlapra, alul ott van, hogy "Termékhez kap..." rá nyonok és megint azt akarja jelentkezzek be. Miiiiii vaaaaan?
0
2021. január 27., szerda 5:53
19949
Sziasztok Hát nekem nagyon nem tetszik ez az egész újítás. Kesze kusza számomra. 😔😔😔
1
2021. január 27., szerda 5:37
16458
Ami nekem hiányzik: - nem mutatja, hogy még mennyi van raktáron (ez egy hasznos információ volt) - nem mutatja (vagy csak én nem találtam még meg), hogy mekkora kedvezményre jogosult az adott vásárlóm van-e egyáltalán kedvezményrendszer.
Ami engem zavar: - a számlázási és szállítási cím részt nem lehet összevonni, és csak akkor megjeleníteni külön-külön, ha az nem egyezik meg?
A felhasználói feltételek még hiányzik.
Timeout hibát dob.
3
2021. január 27., szerda 5:36
16458
Ami nekem hiányzik: - nem mutatja, hogy még mennyi van raktáron (ez egy hasznos információ volt) - nem mutatja (vagy csak én nem találtam még meg), hogy mekkora kedvezményre jogosult az adott vásárlóm van-e egyáltalán kedvezményrendszer.
Ami engem zavar: - a számlázási és szállítási cím részt nem lehet összevonni, és csak akkor megjeleníteni külön-külön, ha az nem egyezik meg?
A felhasználói feltételek még hiányzik.
1
2021. január 27., szerda 5:27
8851
Gyulus írta:
Keresésnél nincs lehetőség olyan címeket keresni, ami nem kapható. Legalábbis én nem láttam.
Rettentően sajnálom, hogy a megújulás teljesen új URL-eket is eredményezett, mert ezzel mondhatni félkarú óriás lett a közel 20 éve vezetett és hozzátok linkelt DVD listám. Remélem, sikerül majd automatizáltan frissítenem a címeket.
htttp://dvdlist.fenti.hu
Hasznos lenne egy szerkesztési lehetőség is a hozzászólásokra. ;)
URL bekérésnél "Enter the URL:" szöveg jelenik meg. Elegánsabb lenne magyarul.
1
2021. január 27., szerda 5:22
8851
Keresésnél nincs lehetőség olyan címeket keresni, ami nem kapható. Legalábbis én nem láttam.
Rettentően sajnálom, hogy a megújulás teljesen új URL-eket is eredményezett, mert ezzel mondhatni félkarú óriás lett a közel 20 éve vezetett és hozzátok linkelt DVD listám. Remélem, sikerül majd automatizáltan frissítenem a címeket.
htttp://dvdlist.fenti.hu
1
2021. január 27., szerda 5:15
16458
Sziasztok!
A Főoldal menüpont szerint szerencsésebb volna a menü elején. A félretételt pedig szerintem ne órában adjátok meg. Van még termék, aminek nincs termékképe.
1
2021. január 27., szerda 5:03
8851
Az első hiba a kívánságlistán.
Ez jelenik meg a "készleten" helyett: "shoppingcart.keszletinfo.keszleten"
0
2021. január 27., szerda 4:58
8851
Xpress írta:
Kedves vásárlónk! Köszöntünk újra az oldalunkon! Kérjük itt írjátok meg észrevételeiteket, ötleteiteket az új oldallal kapcsolatban, itt tegyétek fel az esetleges kérdéseiteket és itt jelezzétek azt is, ha valami hibát, hiányosságot találtatok. Köszönjük, és jó fórumozást!
Az első lájk, az első idézet. :)
Megkezdem az ismerkedést. Most hirtelen nagyon új és idegen még minden, de tetszik, és izgatottan vágok bele a felfedezésbe. Örülök, hogy sikerült újra kinyitni.
1
2021. január 19., kedd 15:42
Moderátor
44
Kedves vásárlónk! Köszöntünk újra az oldalunkon! Kérjük itt írjátok meg észrevételeiteket, ötleteiteket az új oldallal kapcsolatban, itt tegyétek fel az esetleges kérdéseiteket és itt jelezzétek azt is, ha valami hibát, hiányosságot találtatok. Köszönjük, és jó fórumozást!