XpressHelp írta:
Igen így én is, azért azt hinné az ember, hogy a kezdőlapra kattintva már azt mutatja, mert így azért jól el van rejtve a többi akció között. Aki akciós filmet keres az elsősorban szerintem inkább a frissen leárazvát, illetve az aktuális akciókat nézi meg és ott nem szerepel.
Azt nem értem, hogy a mostani őszi áreső akció, miért nem található meg az oldalon? A Navigációt és az összes menüt átnéztem, de nem találtam meg. Szóval ha e-mail-ben nem kapok értesítést illetve egy linket ami az akcióhoz visz akkor fújhatom szerencsére kaptam, de ez most már többször is előfordult egy adott akció kapcsán. Ez azért számomra baromi érdekes.
Kedves H. Tamás!
Én látom az akciót. NAVIGÁCIÓ/FILM oszlop/Aktuális filmes akciók
És itt az 5. akció. Persze ennek ellenére az nem jó hír, ha ilyen nehezen megtalálható. Köszi a visszajelzést!
Kedves H. Tamás!
Én látom az akciót. NAVIGÁCIÓ/FILM oszlop/Aktuális filmes akciók
És itt az 5. akció. Persze ennek ellenére az nem jó hír, ha ilyen nehezen megtalálható. Köszi a visszajelzést!
Igen így én is, azért azt hinné az ember, hogy a kezdőlapra kattintva már azt mutatja, mert így azért jól el van rejtve a többi akció között. Aki akciós filmet keres az elsősorban szerintem inkább a frissen leárazvát, illetve az aktuális akciókat nézi meg és ott nem szerepel.
0