Keresés

Új Xpress - Vélemények, kérdések, javaslatok

2021. augusztus 25., szerda 15:10
Üdv!
Nem lehetne az újra készleten feliratkozások számát a korlátozott 100db-ról megemelni?
Már 4 régóta nem kapható filmet is sikerült megvennem ennek köszönhetően. Sajnos betelt a 100-as limit, nem mindig tudom figyelni az oldalt, mikor érkezik raktárra az adott filmből,de az e-mail-t amit a rendszer küld azonnal látom ha újra készleten van, és így egyből meg tudom vásárolni.
Köszönöm!
0
2021. augusztus 23., hétfő 11:46
bigman írta:
Most sikerült, de elsőre piros háttérben azt írta, hogy elértem a limitet és nem történt semmi. Köszi.

Kedves bigman! Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem voltál bejelentkezve. A foglaláshoz be kell jelentkezni (kosárba lehet bejelentkezés nélkül is pakolgatni). De persze a lényeg, hogy most működik!
0
2021. augusztus 23., hétfő 11:35
XpressHelp írta:
Üdv. Először próbáltam egy terméket foglalásba tenni, de rögtön egy vörös figyelmeztetés fogadott, hogy már elértem a limitet...
Kedves bigman! Ha ugyanarra gondolunk, akkor az nem a limit elérésére figyelmeztetett, csak leírta a foglalás legfontosabb tulajdonságait.

Most sikerült, de elsőre piros háttérben azt írta, hogy elértem a limitet és nem történt semmi. Köszi.
0
2021. augusztus 23., hétfő 10:22
bigman írta:
Üdv. Először próbáltam egy terméket foglalásba tenni, de rögtön egy vörös figyelmeztetés fogadott, hogy már elértem a limitet...

Kedves bigman! Ha ugyanarra gondolunk, akkor az nem a limit elérésére figyelmeztetett, csak leírta a foglalás legfontosabb tulajdonságait.
0
2021. augusztus 23., hétfő 10:08
0
2021. augusztus 7., szombat 10:29
XpressHelp írta:

Azt hiszem, a legtöbb javaslatod már megvalósult. [..].

Nagyon köszönöm a választ! ;-)

Igazából a fórum régi színvilágára való áttérés lehetősége kapcsán még nem érkezett válasz. Azon gondolkodtatok már esetleg?

Hogy például legalább választható módon (a Profil felületünkön) be tudjuk állítani a régi klassz, pasztellkék-sötétkék-pasztell narancs kombót? Szuper volna, de tényleg! :)
0
2021. augusztus 5., csütörtök 18:44
Már működik is :)[/quote]

Hálásan köszönöm! :)
0
2021. augusztus 4., szerda 18:31
Akos írta:
Kedves Xpress!

Régebben már kérdeztem, de nem kaptam rá választ!
Megvalósítható, hogy egy adott termék fórumából át tudjak menni a terméklapra? Régebben ez működött.
Köszi a választ!

Már működik is :)
Xpress moderátor.
0
2021. augusztus 4., szerda 16:37
Kedves Xpress!

Régebben már kérdeztem, de nem kaptam rá választ!
Megvalósítható, hogy egy adott termék fórumából át tudjak menni a terméklapra? Régebben ez működött.
Köszi a választ!
0
2021. augusztus 2., hétfő 22:55
piftuka írta:
Dear Xpress Csapat!

Tisztelettel kérdezem, hogy a korábban feltett javaslataimmal, kéréseimmel kapcsolatban várhatok még érdemi választ, vagy engedjem el az egészet? :)

Kedves Piftuka!
Azt hiszem, a legtöbb javaslatod már megvalósult.  Egyedül talán az nem, hogy több mint 100 terméket lehessen kívánságlistára tenni. Ez még a teendők között van, de nem született róla egyértelmű döntés.
0
2021. augusztus 2., hétfő 19:58
Dear Xpress Csapat!

Tisztelettel kérdezem, hogy a korábban feltett javaslataimmal, kéréseimmel kapcsolatban várhatok még érdemi választ, vagy engedjem el az egészet? :)
0
2021. június 14., hétfő 21:53
vape írta:
Sziasztok!

A kívánságlistán lévő filmekre nem terveztek egy árfigyelő szolgáltatást, ami jelezné, ha változás van a termék árában?

Köszönöm a választ.

Üdv.,

P.

Kedves vape!
Jelenleg nincs tervben, de köszönjük a javaslatot.
0
2021. június 14., hétfő 20:32
Sziasztok!

A kívánságlistán lévő filmekre nem terveztek egy árfigyelő szolgáltatást, ami jelezné, ha változás van a termék árában?

Köszönöm a választ.

Üdv.,

P.
0
2021. június 12., szombat 21:29
piftuka írta:

"A kívánságlistán legfeljebb 100 különböző termék lehet."

Kérem, állítsátok a limit-et végtelenre! (Vagy 500-ra... nem tudom, mennyi volt a régi fórumon, de jól jön. A 100 bizony kevés.)

Köszi előre is!

Dear Xpress csapat!

Szabadna érdemi intézkedést kérnem a fenti témában? (Sajnos, még mindig nem enged újabb címeket hozzáadni a kívánságlistámhoz!)

Illetve még két kérés/javaslat:

2. A hozzászólásokban elhelyezett link legyen más színű (ne fekete)! Piros, kék, zöld, whatever... de ez így nem túl kellemes a szemnek, és még el is tűnik:  http://www.xpress.hu

3. Kérlek, állítsatok a hozzászólások karakterlimitjén, mert úgy tűnik, a fórum nincsen felkészítve a szakmai hozzászólásaimra. :)

+1.: Ennyi idő elteltével még mindig ez a vakító fehér oldal... Korábban írtam, hogy jó volna visszahozni (legalább a a profil alatt választható módon) a régi színvilágot.

Szóval kérlek, adjátok vissza a pasztellkék-sötétkék kombót!

Köszönöm! :)
0
2021. június 6., vasárnap 21:22
Az utolsó akcióhős 4k limitált steelbook sem jelenik meg a blu-ray találatok között.
0
2021. június 4., péntek 16:19
XpressHelp írta:
A Shrek 1-2. BD-ken valóban nincs egy deka extra tartalom sem, vagy csak nem került feltüntetésre?
Kedves DNS!
A kiadó által közölt információ és a borítók alapján is azt kell mondanom, hogy egy deka sem.

Felettébb sajnálatos, ha így van, mindenesetre köszi az infót.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. június 4., péntek 12:41
DNS írta:
A Shrek 1-2. BD-ken valóban nincs egy deka extra tartalom sem, vagy csak nem került feltüntetésre?

Kedves DNS!
A kiadó által közölt információ és a borítók alapján is azt kell mondanom, hogy egy deka sem.
0
2021. június 4., péntek 12:23
0
2021. június 4., péntek 8:59
Redym1 írta:
Sziasztok! A Shrek 1-2 Blu-Ray nem látszik a blu-ray kategóriában, ha rászűrök. Vagy csak nekem nem adja ki találatként?

Kedves Redym1 és Blu-Ray Fan!
Köszi, hogy szóltatok. Most már működik.
0
2021. június 4., péntek 5:55
Nekem se.
0
2021. június 3., csütörtök 22:49
Sziasztok! A Shrek 1-2 Blu-Ray nem látszik a blu-ray kategóriában, ha rászűrök. Vagy csak nekem nem adja ki találatként?
0
2021. június 1., kedd 21:57
Foxymaxy írta:
Tudom nem valami jól sikerült képek, de nálam a számítógépen és a tableten is a Főoldal kereső része így néz ki:

Hát, ezek tényleg nem sikerültek valami jól:)
0
2021. június 1., kedd 17:17
Tudom nem valami jól sikerült képek, de nálam a számítógépen és a tableten is a Főoldal kereső része így néz ki:

0
2021. június 1., kedd 11:40
Blu-Ray Fan írta:
Nekem is úton van még az egy hónapja átvett rendelés. Szerintem vagyunk páran így.

Javítottam a rendszert, elméletileg mostantól a jó, aktuális információk jelennek meg a lécben. Köszi a visszajelzést és szóljatok, ha esetleg mégis van valami probléma.
Xpress moderátor.
0
2021. június 1., kedd 9:41
Blu-Ray Fan írta:
Nekem is úton van még az egy hónapja átvett rendelés. Szerintem vagyunk páran így.

Kedves Blu-Ray Fan!
Fordítva azért rosszabb lenne :)
0