Mackey írta:Sziasztok. A régi Xpress-en mesterien kezeltem azt, hogy amíg egy termékre várok és megtetszett közben valami, akkor egyszerűen csak hozzácsaptam a rendeléshez és megemeltem a limitet.
Most van egy kifizetett csomagom, amelyen egy termékre várok, újra beraknék valamit, de most ugye az már le van zárva, kifizetve, szóval max egy második rendelést tudnék elindítani, amit viszont egy termékért nem igazán akarnék.
Van annyira okos a rendszer, hogy mondjuk azt az egy terméket megrendelem, kifizetem, akkor átkerül a még várakozó csomagomhoz és akkor nincs extra szállítási díj? Köszi
Kedves Mackey!
Az új rendszerben a foglalás szolgál arra, hogy ott lehessen összevárni a kiadványokat, és egyben megrendelni. Külön leadott rendeléseket külön csomagként kezeli a rendszer, és ha csak nem vesszük észre, és nem kérdezünk rá a biztonság kedvéért, akkor külön csomagként is küldjük ki. De természetesen van megoldás a problémádra. Ha írsz nekünk a https://xpress.hu/helpdesk/newticket felületen keresztül, akkor visszatesszük a rendelésed foglalásba, és akkor tudsz hozzátenni.