Keresés

Új Xpress - Vélemények, kérdések, javaslatok

2021. március 17., szerda 11:03
0
2021. március 17., szerda 10:56
0
2021. március 17., szerda 10:52
Xpress írta:
Navigáció - Aktuális akciók - Utolsó előtti bejegyzés (szintén egy "v" betű hiányzik a könyv szó végéről.

"Márciusi akciós könyves ajánlatunk - március 31-ig (köny)"

Köszi, javítottam. Lecserélem a klaviatúrán a V-betűt, ha megjön a fizum :)

Jó poén! Tetszett! Tudok kölcsön adni, csakhogy ne kelljen várnod a fizuig!!! Most beszúrtam volna egy nevetős smileyt, de nem tudom hogy kell.
0
2021. március 17., szerda 10:45
Foxymaxy írta:
Navigáció - Aktuális akciók - Utolsó előtti bejegyzés (szintén egy "v" betű hiányzik a könyv szó végéről.

Köszi, javítottam. Lecserélem a klaviatúrán a V-betűt, ha megjön a fizum :)
Xpress moderátor.
0
2021. március 17., szerda 10:43
Foxymaxy írta:

Kedves Foxymaxy!
Vásárolunk még mássalhangzót, és utána javítjuk. Köszönjük a jelzést! És örülünk, hogy működik a tartós bejelentkezés.
0
2021. március 17., szerda 10:36

0
2021. március 17., szerda 10:30
Egy apró észrevétel:
Navigáció - Könyv oszlop utolsó előtti bejegyzés (egy pici hiba hiányzik a "v" betű a könyv szóból)
Köny toplista (megjelent könyvek)
0
2021. március 17., szerda 10:23
Igen, most már működik! Köszönjük!
... és most bejelentkezve maradtam. Remek! No, alakul ez.
0
2021. március 17., szerda 9:38
TrueBB írta:
Másnál is riasztás van, hogy nem biztonságos az oldal? Kiszivárgott jelszó?

Nem, semmi ilyen probléma nem volt, csak az SSL tanúsítvány járt le (https) és nem frissült, ezt kellett gyorsan megoldani.
Xpress moderátor.
1
2021. március 17., szerda 9:00
...és mindig bejelentkezést kér, pedig nem szoktam kijelentkezni.
0
2021. március 17., szerda 8:53
TrueBB írta:

Igen nálam is a lattopon, az még xp operációs rendszerről működik. Most próbáltam belépni az oldalra, de nem jön be. (Tegnap még ilyen hiba nem volt.) Riasztást jelez. Xpress részéről beállítási hiba lesz csak. (De nem értek hozzá, csak gondolom. Protokoll beállítása hiba, de lehet hogy hülyeséget írok.)Androidos eszközökről nálam jól működik, most azon írok.
0
2021. március 17., szerda 8:42
0
2021. március 16., kedd 18:16
Redym1 írta:
Sziaaztok!

Nem tudom, mi okozza, de ha egyszer bejelentkezem, kattintok a Navigáción valamire a Blu-Ray-es menüben (eddig csak azt néztem), betölt az oldal, és már nem vagyok bejelentkezve. Ezt három gépen is próbáltam, plusz telóról is. Pedig a telóm megjegyzi a bejelentkezési adataimat.
Isten bizony, nem tudom, mi lehet a gond. Más oldalon ilyet nem tapasztaltam soha.

Úgy látom, hogy január végén változtattad a jelszavadat. Nem elképzelhető, hogy a böngészők még a régi jelszóval próbálnak "bejelentkezni" az oldalra? Teszteltük minden felületen különböző regisztrációkkal az oldalt, de ilyen jelenséget még nem tapasztaltunk, viszont volt olyan, hogy az egy új jelszót nem mentett el a böngésző és ezért minden alkalommal újra be kellett jelentkezni az oldalra. Aztán a Chrome Beállítások menüjében az AUTOMATIKUS KITÖLTÉS szakasz alatt a Jelszavaknál töröltem a régit és onnantól kezdve nem volt probléma. Remélem ez segít, de ha nem, kérlek írj, hogy tovább nyomozhassunk.
Xpress moderátor.
0
2021. március 16., kedd 16:27
Foxymaxy írta:
Engem is állandóan kidob a rendszer. Nem maradok bejelentkezve, pedig nem jelentkezek ki. Ma is pontosan ez történt. A régi felületen ilyen probléma sem volt. Nagyon idegesítő. Tulajdonképen ahányszor benézek az oldalra, mindig az a vége, hogy idegesen távozom.
Nem tudom ebben az életben fog-e még jól működni?

Tulajdonképpen = így helyes, már idegességemben helyesírási hibát is ejtek, pedig nem szoktam.
0
2021. március 16., kedd 16:23
Engem is állandóan kidob a rendszer. Nem maradok bejelentkezve, pedig nem jelentkezek ki. Ma is pontosan ez történt. A régi felületen ilyen probléma sem volt. Nagyon idegesítő. Tulajdonképen ahányszor benézek az oldalra, mindig az a vége, hogy idegesen távozom.
Nem tudom ebben az életben fog-e még jól működni?
0
2021. március 16., kedd 15:07
Sziaaztok!

Nem tudom, mi okozza, de ha egyszer bejelentkezem, kattintok a Navigáción valamire a Blu-Ray-es menüben (eddig csak azt néztem), betölt az oldal, és már nem vagyok bejelentkezve. Ezt három gépen is próbáltam, plusz telóról is. Pedig a telóm megjegyzi a bejelentkezési adataimat.
Isten bizony, nem tudom, mi lehet a gond. Más oldalon ilyet nem tapasztaltam soha.

XpressHelp írta:
Igen, kijelenkezem.
Kedves Redym1!
Ha kijelentkezel, utána be is kell jelentkezni. Ha viszont be vagy jelentkezve (eleve bejelentkezve maradsz, vagy bejelentkezel, mielőtt megnyomod az emailben a gombot), akkor rögtön a foglalásaidba visz. Remélem, ez most már működik. De végülis a főoldalról (meg bármelyik oldalról) csak egy kattintás a jobb felső sarokban lévő Foglalás gombra, és már ott is vagy. Persze lehet majd még komfortosabbá tenni.
0
2021. március 15., hétfő 10:55
Sziasztok!

Néhány ötlet még eszembe jutott:
- foglalásból lehessen kívánságlistára átküldeni a terméket (oda-vissza)
- foglalás / kívánságlista esetén rendezési feltételek állításának lehetősége
- egy árfigyelő ("olcsóbb lett") szolgáltatás beépítése (hasonlóan az értesítés kérése funkcióhoz)
- kosár / kívánságlista / foglalás esetén rendezési lehetőség, kategóriákat hoznék létre (DVD / BD / könyv), és az alá pakolnám a termékeket - mondjuk a hordozó típusa már most is színkódolt
- nekem hiányzik az "átjárás" termék - fórum között

A felmerült ötletekről/javaslatokról lehetne szavaztatni a vásárlókat, hogy melyik felvetés hasznos egyáltalán (lehet, hogy az általam javasolt dolgok csak nekem hiányoznak).

Köszönöm.

Üdv.,

vape
2
2021. március 13., szombat 14:47
DNS írta:
Pénteken megérkezett a rendelés, mára frissült a menüben, hogy teljesítve, viszont a főoldalon még az van, hogy úton.

Kedves Blu-Ray Fan és DNS!
Köszi a jelzést, javítjuk.
0
2021. március 13., szombat 9:42
Blu-Ray Fan írta:
Pénteken megérkezett a rendelés, mára frissült a menüben, hogy teljesítve, viszont a főoldalon még az van, hogy úton.

#metoo
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. március 13., szombat 8:46
0
2021. március 11., csütörtök 21:06
Blu-Ray Fan írta:
Úgy látom már el is készült, ez gyors volt, köszi!! :)

Néha egész gyorsak vagyunk :)
1
2021. március 11., csütörtök 20:17
XpressHelp írta:
Tetszik az az újítás, hogy a főoldalon látni a rendelés állapotát, hogy termékre vár pl. Ezt tovább lehetne gondolni, hogy mindig az aktuális állapot legyen látható ott, pl csomagolás alatt, úton van, stb. Akkor nem kellene belépni a menübe, hogy az ember tájékozódjon.
Kedves Blu-Ray Fan!
Örülünk, hogy tetszik! Tervben van, amit írtál, szóval jön hamarosan.

Úgy látom már el is készült, ez gyors volt, köszi!! :)
0
2021. március 11., csütörtök 20:12
XpressHelp írta:
A kívánságlistán miért csak 100 termék lehet?
Kedves funtom (resigned)!
Hát, nem mertünk olyan nagyot álmodni, hogy valakinek a 100 ne legyen elég :)

Pedig ilyen téren álmodhattatok volna nagyobbat, mert pénzbe nem igazán kerül, csak nem 100-ra kellett volna állítani a limitet hanem teszem azt 1000-re... Van sok minden ami érdekes és "feljegyezném" későbbre, aztán vagy növekszik az érdeklődésem és megveszem, vagy eleresztem, de csak mint egy ötletbörze ott van... ez a 100 baromi kevés erre...
0
2021. március 11., csütörtök 19:45
Blu-Ray Fan írta:
Tetszik az az újítás, hogy a főoldalon látni a rendelés állapotát, hogy termékre vár pl. Ezt tovább lehetne gondolni, hogy mindig az aktuális állapot legyen látható ott, pl csomagolás alatt, úton van, stb. Akkor nem kellene belépni a menübe, hogy az ember tájékozódjon.

Kedves Blu-Ray Fan!
Örülünk, hogy tetszik! Tervben van, amit írtál, szóval jön hamarosan.
1
2021. március 11., csütörtök 19:43
funtom (resigned) írta:
A kívánságlistán miért csak 100 termék lehet?

Kedves funtom (resigned)!
Hát, nem mertünk olyan nagyot álmodni, hogy valakinek a 100 ne legyen elég :)
0