Keresés

A makrancos hölgy

2005. november 1., kedd 13:34
:-)))
0
2005. október 31., hétfő 22:02
My Darling, a türelem az egyetlen, amely közös bennem és egy birkában... :)
0
2005. október 31., hétfő 14:55
Amúgy meg ne légy velem ilyen türelmetlen!!! Nem biztos, hogy én is olvastam, mikor erről volt szó korábban! :-)))
0
2005. október 31., hétfő 14:50
Szerintem erre a filmre lenne kereslet.
0
2005. október 31., hétfő 14:10
My Darling, ez már annyiszor elhangzott, hogy az ilyesmi nem igazán a magyar forgalmazón múlik. Ha egy film több országban jelenik meg azonos kiadásban, akkor a kinti forgalmazó nem biztos, hogy lát fantáziát abban, hogy a magyar szinkronnal vesződjön a kicsi magyar piac érdekében. Szomorú, de igaz, hogy a szinkronos példányokból nem adnak el KIEMELKEDŐEN többet idehaza, mint a feliratosokból, ezért főleg egy rétegfilm esetében a szinkron elmaradása majdnem biztosra vehető. Kivétel, ha egy-egy kisebb kiadó kifejezetten a magyar piacra vásárol: Cinetel, FF Film, Best stb. Esetükben viszont nem ritkák a minőségi kifogások. Az optimális az lenne természetesen, ha lenne szinkron és felirat is, de ehhez nemcsak a forgalmazók, hanem a hazai vásárlók hozzáállásán is változtatni kéne!
0
2005. október 31., hétfő 13:17
Dehogyis maradt le! Csodálatos szinkronja van a filmnek, régi szinkron, olyan színészekkel, mint Kovács Nóra (Katalin), Vajda László (Petrucchio), és még sorolhatnám ... Mindenkinek tökéletes a szinkronja!!! Nekem videón megvan szinkronnal, már vagy 15 éve vettem fel, ha nem több, és nemrég Angliában beszereztem DVD-n is, persze szinkron nélkül, de nem hagyhattam ott, mert olcsó volt, és tudtam, hogy itt nálunk sem szinkronnal jelent meg, ezért kár lett volnba otthagyni. Nem értem én sem, hogy az olyan filmeket, amikhez nagyszerű szinkron már készült, miért nem tudják szinkronosan kiadni??? Nem igaz, hogy olyan nehezükre esne rátenni arra a fránya lemezre. :-((((((((( Én szeretem, ha mindkét hang megvan, az eredeti és a szinkron is, és én választhatok, hogy mikor melyikkel nézem a filmet.,
0
2005. október 30., vasárnap 13:16
Nem hiszem,hogy egy ilyen jól elkészitett filmhez a szinkronizálás le maradt. A film igazi átélését Magyar ember csak szinkronnal élvezheti,vagy ilyen soknyelvüek vagyunk.........? Talán ezért nem étsük egymást?
0