Most már igen, mert egyenként akciósak. De legyen elég ennyi! Ha több kell, vedd meg többért.
most posts by TM
0
2006. május 17., szerda 10:44
31
Talán inkább 4000 Ft-tal drágább,nem?
0
2006. május 17., szerda 9:24
3945
túlzós=túlzás
0
2006. május 17., szerda 9:08
3945
elnézést a rinyálás talán túlzós volt, de gondoljunk csak bele: itt van egy szép díszdobi mind a négy filmmel, ami 4000 ft-tal olcsóbb mintha külön-külön vennéd meg a filmeket. típikusan az az eset, amikor valaki nyújtja az egyik karját, de mindkettő kéne...
0
2006. május 17., szerda 9:08
3945
elnézést a rinyálás talán túlzós volt, de gondoljunk csak bele: itt van egy szép díszdobi mind a négy filmmel, ami 4000 ft-tal olcsóbb mintha külön-külön vennéd meg a filmeket. típikusan az az eset, amikor valaki nyújtja az egyik karját, de mindkettő kéne...
0
2006. május 17., szerda 4:14
52684
Szerintem nem kartondoboz, hanem annál sokkal igényesebb, egy (magyar piacon) igazán exkluzív kiszerelés! Persze gombnyomásra röhöghetne, vagy totyoghatna, mint egy pingvin, villoghatna rajta kérdőjel, vagy lehetne felemás, esetleg még jégcsapok is lóghatnának rajta, de ez "csak" egy szép kivitelezésű díszes tartó.
most posts by TM
0
2006. május 17., szerda 0:08
1726
Én a kiadónak címeztem amit írtam és nem kellene személyeskedni "rinyáló fórumozó". Ez egy vélemény amit leírtam. És tudod a rinyálás lényege az volt, hogy a tisztelt Warner ha már tartja az árát, akkor nyújtson valami olyan plusszt, ami engem arra ösztönöz, hogy megvegyem a terméket, de ezt le is írtam már..... (pl ha digipack lenne, de ez egy kartondoboz) Nem a kötekedési lehetőséget kellene keresni a hozzászólásokban..... Egyébként meg tudnád indokolni hogy mi a felháborító?
0
2006. május 16., kedd 23:53
3945
"...film értékéből" helyett doboz
0
2006. május 16., kedd 23:40
3945
szebbnek ugyan szebb, de nem több. a b&r mindenképp levon a film értékéből. :) de egyébként maximálisan egyetértek veled és felháborítónak tartom azt a rinyáló fórumozót.
0
2006. május 16., kedd 22:41
8851
Az értékeléseknél méltatlankodóknak:
Én személy szerint értékelem a kiadót, amiért csak az önálló kiadványokat akciózza. Mint látható, a díszdobozt ti is szívesebben megvennétek, persze a teljes árat sajnáljátok érte.
Bizonyára ez is lesz majd valamikor akciós...
De. Én megvettem a díszdobozt megjelenéskor teljes áron. Olcsóbb volt, mint a filmek külön-külön, és persze sokkal-de-sokkal impozánsabb is. Most persze önállóan jóval olcsóbb. Mégsem kell szomorkodnom, amiért többet adtam a filmekért (amelyeket már szőröstül-bőröstül átrágtam!), hiszen a polcomon álló doboz több, szebb, mint amit most olcsóbban megvehetnék az önálló kiadványok révén.
Én úgy értékelem ezt a lépést, hogy további lehetőséget kaptak azok, akik kedvelik a filmeket (vagy csak némelyiket a négyből!), de nem engedhették meg maguknak a korábbi (akkor sem magas!) árat - és a kiadó úgy tette ezt lehetővé, hogy közben nem degradálta le a díszdoboz értékét.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. január 11., szerda 19:12
4842
Engem a Ne lopj c alkotás már egyre kevésbé kezd zavarni, mitőbb! Lassan már igazi Dolby trailer ként tekintek rá. Amikor a börtönrács bezárul, valóságos párhuzamokat fedezek fel közte és a helikopter zúgás robosztusa között, hangeffekteket tekintve. :)
0
2006. január 11., szerda 17:23
6925
Biztos,hogy minden filmet meg lehet szerezni valahol olcsóbban.Egy üzletben viszont nem kellene reklámot csinálni egy másik üzletnek!
0
2005. november 17., csütörtök 17:08
6925
Még csak az első rész láttam,de sajnálattal tapasztaltam,hogy a feliratban semmi változás.Ha már kerül szinkron a lemezre,rendbehozzák a képet,ráraknak rengeteg extrát magyar felirattal,akkor a korábbi kiadás feliratának hibáit is javíthatnák! Vigyorex helyett továbbra is Smylex,a szinkronhoz képest pont fordított tegeződés,magázódás,értelmetlen mondatok stb.
0
2005. november 16., szerda 10:47
17243
ellenben át lehet tekerni.
0
2005. november 16., szerda 10:43
4201
Reggeli gondolatok:
1. Nekem nem kell sem a magyar felirat, sem a szinkron. Valószínűleg a kisebbséghez tartozom.
2. A DVD-ket általában a tengerentúlról rendelem (mert csak ott van, ami nekem kell), egyébként meg mindig azt a (legális) változatot veszem, ami a legszimpatikusabb, jelenljen meg az bárhol a világon.
3. A Ne lopj! c. alkotásnak nem a léte zavar, hanem, hogy huszadszorra sem lehet átugrani.
4. Nem fogom megvenni a magyar kiadást.
5. HÜLYE VÁSÁRLÓ BESZOPTAD!
0
2005. november 16., szerda 2:57
342
R.GY.: Ha jól értelmezem akkor teljesen kivagy borulva azon, hogy van egy pár másodperces reklám a film elött. Oké. Fő az igényesség. Ám erre előjössz azzal, hogy nem veszel eredeti DVD-t, ha ez igy megy tovább. Aha... szoval a másolt boritó, a lebutitott kép és a disztok teljes hiányán ilyen könnyen túlteszed magad. Ne haragudj, de ez nevetséges.
0
2005. november 15., kedd 1:02
1431
Én meg igazából nem vagyok Batman rajongó, papirból készült formában is csak egyetlen Batman füzetem van, az is a Burton féle film képregényesitett változata (digitális/scannelt formában viszont találkoztam többel is). Talán épp ezért, nekem az első két Batman a nagy kedvencem, a Schumacher féléket mindig is szemétrevalónak tartottam, a legújabbat pedig borzasztóan untam.
0
2005. november 14., hétfő 23:46
4201
Pontosabban a Twister az egyetlen, amiről tudok.
0
2005. november 14., hétfő 23:36
4201
?? Máshol sem.
0
2005. november 14., hétfő 23:24
2212
Ok, ez lejött a kritikádból, nincs is ezzel baj, nem szerethet mindenki minden filmet ugyanúgy. A kérdésem csak annyi volt, hogy akkor miért Te írtál róla kritikát? Ennyi... Biztos lapul a vezetőségben/szerkesztőségben, aki jobban szereti a filmeket is, mint Te nem?
0
2005. november 14., hétfő 20:06
3945
mármint whv-előzetest.
0
2005. november 14., hétfő 20:05
3945
szerintem se lesz, de akkor miért láttam olyan whw előzetest, amiben azt modják, hogy lesz?
0
2005. november 14., hétfő 19:22
17243
kedves "L"! nagyon szeretem batmant, befaltam egy csomó képregényt, még külföldről is beszereztem a legismertebb darabokat (the dark knight returns, killing joke), éppen ezért nem szeretem a filmeket, mivel ezek nem batmanről szólnak. az új epizódot már sokkal jobbnak tartom: hamarosna ki is fejtem, hogy miért. :)