Gyulus írta:Az első, amit ellenőriztem, így fest:
13'43"
Eredeti szinkron:
Akkor zabálsz, amikor mondjuk, akkor szarsz, amikor mondjuk, és akkor hugyozol, amikor mondjuk. Elég érthetően fogalmaztam, szarfaszú buzi?
Új szinkron:
Akkor zabálsz, amikor mondjuk, akkor szarsz, amikor mondjuk, és akkor hugyozol, amikor mondjuk. Elég érthetően fogalmaztam, baromarcú?
Na, kerestem még pár pontot a két szinkronban, ahol összevethetem őket:
18'04"
Eredeti szinkron:
Mi a jó kurvaisten folyik itt? [...] Mi a jó kurvaanyád kell neked, te kis picsaszájú buzeráns? [...] Nem számolok háromig, de egyig sem. Ha nem kussolsz, de rögtön, én magam foglak elaltatni, te fasz!
Új szinkron:
Mi a jó Úristen folyik itt? [...] Mi a jó édesanyád kell neked, te kis nyálasszájú patkány? [...] Nem számolok háromig, de egyig sem. Ha nem kussolsz, de rögtön, én magam foglak elaltatni, te mocsok!
25'15"
Eredeti szinkron:
Fasz volt az ügyvédem.
Új szinkron:
Szar volt az ügyvédem.
35'16"
Eredeti szinkron:
Az édes jó kurva anyjukat! [...] Na, ennyit a bátyóról! A faszomba! [...] Hát, ez kurva jó. De még jobb lesz, amikor fogatlanul szopod a faszomat.
Új szinkron:
Az édes jó szemét anyjukat! [...] Na, ennyit a bátyóról! A francba! [...] Hát, ez kurva jó. De még jobb lesz, amikor fogatlanul rágod a répámat.
42'51"
Eredeti szinkron:
Húzz innen! [...] Azt mondtam, húzz a faszba!
[...] Ez betörte az orromat!
És most... le fogom húzni a sliccem, és szopod szépen, amit a szádba teszek. És miután az enyémet leszoptad, leszopod Hepciásét is.
[...] Tényleg, te fasz, te tudsz olvasni?
Új szinkron:
Húzz innen! [...] Azt mondtam, húzz a francba!
[...] ---
És most... le fogom húzni a sliccem, és bekapod szépen, amit a szádba teszek. És miután az enyémet bekaptad, bekapod Hepciásét is.
[...] Tényleg, te segg, te tudsz olvasni?
59'15"
Eredeti szinkron:
Intézményfüggő a faszom!
Új szinkron:
Intézményfüggő, a lószart!
81'36"
Eredeti szinkron:
Tiszta, mint egy szűzlány pinája.
Új szinkron:
Tiszta, mint egy szűzlány muffja.
85'39"
Eredeti szinkron:
Fasz volt az ügyvédem.
Új szinkron:
Szar volt az ügyvédem.
88'59"
Eredeti szinkron:
Tudom, mi az a királyvíz. Hatszor hat az harminchat. A kurva életbe! A faszom bele!
Új szinkron:
Tudom, mi az a királyvíz. Hatszor hat az harminchat. A fenébe! A rohadt életbe! A rohadt életbe!