Keresés

A remény rabjai (UHD+BD) (UHD)

2021. szeptember 14., kedd 14:22
Így azért mindjárt más az íze az egésznek. Nem kapunk eredeti szinkront,  a felirat pedig nincs rajta. Ahhoz képest, hogy mióta várunk erre a címre, nem lett erős a kiadás. Tényleg csak a megjelenésnek lehet örülni. Átlag felhasználó valószínűleg örül is, de egy filmgyűjtő?

És szerintem utóbbiból van a több, aki megveszi ezt a kiadványt. Pont velük szúrnak ki.
0
2021. szeptember 14., kedd 13:12
DNS írta:
Akkor ez egyúttal azt jelenti, hogy a külön megjelenő Blu-ray változaton is másik szinkron van, mint a DVD-n?

A forgalmazó is megerősítette, hogy a 2., 2000-ben készült RTL-es szinkron került a kiadványra. Az ISzDb szerint pedig a DVD-n az első van.

Tehát nem ugyanaz, mint a DVD-n. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2021. szeptember 14., kedd 12:43
Filmprofi írta:
Ezek szerint neked már megvan?

Egy ismerős írta, hogy felkerült ez a változat netre és a 2. szinkron van rajta. Ebből gondolom, hogy akkor a lemezeken is ennek kell lennie.

Akkor ez egyúttal azt jelenti, hogy a külön megjelenő Blu-ray változaton is másik szinkron van, mint a DVD-n?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. szeptember 14., kedd 10:15
Jester írta:

Egy ismerős írta, hogy felkerült ez a változat netre és a 2. szinkron van rajta. Ebből gondolom, hogy akkor a lemezeken is ennek kell lennie.
0
2021. szeptember 13., hétfő 23:34
Filmprofi írta:
Nem az eredeti szinkron van a lemezeken. Azt még elviseltem, hogy  nem lesz magyar felirat, de, hogy a szinkronban sem sikerült a megfelelőt rátenni... újabb szép munka.

0
2021. szeptember 13., hétfő 22:26
Nem az eredeti szinkron van a lemezeken. Azt még elviseltem, hogy  nem lesz magyar felirat, de, hogy a szinkronban sem sikerült a megfelelőt rátenni... újabb szép munka.
0
2021. szeptember 13., hétfő 20:35
Szinte biztos, hogy nem a Warner hagyta le a magyar feliratot. Az összes többi idegen nyelvű szinkron mellé ott a felirat is, pont a magyar marad le valamilyen oknál fogva. Ezt a magyar forgalmazónak lehet köszönni. A felirat hiányával növelik az árrést. Ez ugyanígy van pl. az új Star Warsoknál, a Sullynál, amiken az eredeti hang veszteséges, a Csempésznél, a Richard Jewell Balladájánál a magyar szinkron hiánya.
Ezeket mind azért butitják, hogy kevesebbe kerüljön nekik a lemez előállítása.
0
2021. szeptember 13., hétfő 20:26
Argento írta:
UHD vs BD összehasonlítás:

https://caps-a-holic.com/c.php?d1=16446&d2=16221&c=6141

És tényleg nincs felirat. Akkor ez kimarad részemről, hogy az a jó isten nem ****** ***. Na nem baj, a teszterek nincsenek túlzottan elájulva a képétől, ez valamennyire vígasztal.

Hát speciel az egyik közeli, amin Morgan Freeman arca látszik elég brutál a részletesség az UHD-n a BD-hez viszonyítva (legalábbis egy 32-es monitoron nézve) . Plusz ehhez még jön a HDR is, ami a képeken nem látszik.

Biztos, ami biztos, előrendeltem. Meglátjuk mit tud. :)

Számomra talán a 12-es kép  a legmeggyőzőbb.
0
2021. szeptember 13., hétfő 19:45
Sajnálatos módon én is kukázom a kiadványt a felirat hiánya miatt. Kenjék az összes példányt a hajukra. Nem is értem minek erőlködök gyári filmek vásárlása tekintetében. Ha a Gravitáció UHD-t is elk**ják, esküszöm soha nem veszek semmit többé.
0
2021. szeptember 13., hétfő 19:40
Frank Horrigan írta:

És tényleg nincs felirat. Akkor ez kimarad részemről, hogy az a jó isten nem ****** ***. Na nem baj, a teszterek nincsenek túlzottan elájulva a képétől, ez valamennyire vígasztal.

Hát speciel az egyik közeli, amin Morgan Freeman arca látszik elég brutál a részletesség az UHD-n a BD-hez viszonyítva (legalábbis egy 32-es monitoron nézve) . Plusz ehhez még jön a HDR is, ami a képeken nem látszik.

Biztos, ami biztos, előrendeltem. Meglátjuk mit tud. :)
0
2021. szeptember 13., hétfő 17:00
nightrace írta:

És....ha minden igaz, a Warner még a remastered BD-re is sajnálta a pénzt, a korábbi VC-1-es kódolású korongot csomagolták hozzá a 4k kiadáshoz.

Mondjuk tuti lesz anyázás a nagy európai piacok (német, francia, spanyol, olasz) részéről, hogy a korábbi DTS HD MA 5.1-es hangsávjukat butította vissza a Warner stereora.

Minden tekintetben fura kiadás lett ez.

Nem elég, hogy a stúdiófőnökök nőket erőszakolnak, de még kiadványokat is. Perverz disznók...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. szeptember 13., hétfő 13:56
Frank Horrigan írta:

És....ha minden igaz, a Warner még a remastered BD-re is sajnálta a pénzt, a korábbi VC-1-es kódolású korongot csomagolták hozzá a 4k kiadáshoz.

Mondjuk tuti lesz anyázás a nagy európai piacok (német, francia, spanyol, olasz) részéről, hogy a korábbi DTS HD MA 5.1-es hangsávjukat butította vissza a Warner stereora.

Minden tekintetben fura kiadás lett ez.
0
2021. szeptember 13., hétfő 13:42
nightrace írta:

-1
2021. szeptember 13., hétfő 11:27

0
2021. szeptember 1., szerda 14:30
nightrace írta:
A Sony-nál több is volt. Ami így hirtelen eszembe jut, az A Védelmező és a Zátony UHD-k, a Fantasztikus labirintus illetve a Hazafi mellett.

Egyébként szerintem lesz magyar felirat a Remény rabjai BD/UHD-n.
Japán szinkron viszont biztosan nem. Nem is láttam még egy oldalon se ahol jelölték volna ezt a hangsávot.

A japán vonatkozások csak az ott kapható lejátszókon válnak láthatóvá, valahogy rejtve vannak.

Igen, ezen a két Sony UHD-n sincs felirat, közben eszembe jutottak. Bár upscaled ez a két film, így nálam nem számítanak. Szerencsére több hiányos UHD nem nagyon van.

Én sem hiszem, hogy lemaradt volna a Shawshank-ről a felirat, a Warner az utóbbi időben elég hanyagul kezeli a speckókat.
0
2021. szeptember 1., szerda 14:16
Frank Horrigan írta:
Efelett meg elsikolttam...

A Nagymenők és az Argo-akció  voltak azt hiszem eddig az egyedüli esetek, amikor az UHD-lemezre nem került felirat, csak szinkron.

Erre a két UHD-re került felirat is, a Warner eddig nem lepte meg az embert hasonlóval, a Sony viszont igen, az A hazafi és a Fantasztikus labirintus 30. évfordulós kiadása pórul járt. Pedig az előbbi azonnal ment volna a polcra, az utóbbit most korrigálták.

A Sony-nál több is volt.  Ami így hirtelen eszembe jut, az A Védelmező és a Zátony UHD-k, a Fantasztikus labirintus illetve a Hazafi mellett.

Egyébként szerintem lesz magyar felirat a Remény rabjai BD/UHD-n.
Japán szinkron viszont biztosan nem. Nem is láttam még egy oldalon se ahol jelölték volna ezt a hangsávot.
0
2021. szeptember 1., szerda 13:58
Efelett meg elsikolttam...

kobretti írta:
A Nagymenők és az Argo-akció  voltak azt hiszem eddig az egyedüli esetek, amikor az UHD-lemezre nem került felirat, csak szinkron.

Erre a két UHD-re került felirat is, a Warner eddig nem lepte meg az embert hasonlóval, a Sony viszont igen, az A hazafi és a Fantasztikus labirintus 30. évfordulós kiadása pórul járt. Pedig az előbbi azonnal ment volna a polcra, az utóbbit most korrigálták.
0
2021. szeptember 1., szerda 12:38
bigman írta:
Sajnálnám a felirat hiányát, bármennyire is zseniális a szinkron, nem fogok kiadni érte ennyi pénzt, ha nem lesz rajta.

Ráadásul még a szinkron is csak sztereó, holott a DVD-ken 5.1-es van.

De hogy valami jót is írjak: a sima BD-nek nagyon klassz a borítóképe. Remélem, az így marad, a specifikációk meg tévesek. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2021. augusztus 31., kedd 19:09
Sajnálnám a felirat hiányát, bármennyire is zseniális a szinkron, nem fogok kiadni érte ennyi pénzt, ha nem lesz rajta.
0
2021. augusztus 23., hétfő 20:19
Frank Horrigan írta:
Ez biztos, hogy nem lesz a kiadványon magyar felirat?

Az egyik oldal ezt ír, a másik azt. Kiderül megjelenéskor. Mondjuk bebaszna, ha nem kerülne rá, a Warner-re nem jellemző a felirat elhagyása.

0
2021. augusztus 23., hétfő 12:30
Adama írta:

Az egyik oldal ezt ír, a másik azt. Kiderül megjelenéskor. Mondjuk bebaszna, ha nem kerülne rá, a Warner-re nem jellemző a felirat elhagyása.
1
2021. augusztus 22., vasárnap 12:42
0