Sziasztok! Magukon a filmeken van magyar szinkron? ;) Köszi.
-1
2021. november 17., szerda 10:17
235
Én is kézbe vehettem végre. Nagyon szép kiadvány, a dizájn hasonló, mint a tavalyi Trónok harca kiadvány, még a méret is pontosan ugyanaz. Az egy darab dvd az első film extra lemeze, ugyanaz, mint a blu-ray extra lemez, csak dvd formátumban. Az extra lemezek közül az első és a 6-8 lemezeken van magyar felirat. A film lemezeken is vannak extrák, ott a hatodik film kivételével, magyar feliratosak. Korábbi kiadványokhoz nem tudom hasonlítani, mert bár régóta kedvelem ezeket a filmeket, eddig nem vettem meg korábban. Amikor foglalásba raktam, akkor még 54 ezer volt az ára, így ennyiért is vehettem meg. Teljes áron nem biztos, hogy megvettem volna, max akkor, ha 4K kiadvány lett volna.
1
2021. november 16., kedd 20:44
56
Na. Megérkezett. Még nem néztem meg tüzetesebben, de annyit azért leírnék, hogy aki szépen szeretné a papírt leszedni róla, ne elől bontsa meg (a steelbookok előtti vékony papírcsíkot), hanem alul, a nagy fémdoboz alján van a két ragaccsal leragasztva, azt szedje le óvatosan.
0
2021. november 13., szombat 22:23
975
Tán az extra lemezek is összevissza vannak... fele új, fele a régi kiadásokból kiszedve, magyar felirat nuku... relatíve a vasért, meg a filmes lemezekért (ami ugye már többször is megjelent) fizet a marhája 90 ezret.
0
2021. november 13., szombat 21:47
56
Módosult a név is... 16 BD + 1 DVD... Azzal azt hiszem, frizbizni fogok...
0
2021. október 28., csütörtök 18:55
235
Eddig csak mobilon néztem, de PC-n nézve már látszik a garantált ár felirat a foglalásnál. Mobilon nézve nem jelenik meg a garantált ár felirat.
0
2021. október 27., szerda 19:16
235
A Trónok harca 4k steelbook kiadvány, ami pont ugyanilyen stílusú volt, ugyanúgy nyolc steelbook-kal, összesen 33 lemezzel, került százezerbe.
0
2021. október 27., szerda 18:57
1848
55 ezerről ez hogyan lett hirtelen 88 ezer? Most nem azért, de a hazai háztartások nagy részének 55 ezer is sok pénz. Aki esetleg gondolkodott a megvételén, az most tuti meg se kísérli.
Gondolom a kiadó nézte be az árat, de ez a 60%-os emelés eléggé durva. Ha emiatt nem fogy, akkor megint az jön le, hogy mi elhoztuk, mégsem kellett. Jó, de ennyiért? Semmi értelme ilyen gyűjteményeket behozni, ha nem bírják elfogadhatóbb áron tartani. 4K-s verzió mennyi lenne 150 ezer?
0
2021. október 27., szerda 18:30
235
Érvényes ennél a terméknél, hogy a foglaláskor érvényes áron vehetem meg? Mert egy "kicsit" emelkedett az ára, mióta foglalásba tettem és a foglalásaimnál a régi árat írja.
0
2021. október 25., hétfő 19:52
1333
Tényleg szép, ízléses kiadvány! Nekem kifejezetten ezeknek a kiadványoknak a borítója tetszik. Sajnálom, hogy eredetileg nem így adták ki!
Mivel akkor megvásároltam a teljes fémdobozos gyűjteményt, ezt már biztosan nem fogom.
Szerencsére kinőttem abból, hogy a pénzemet a számomra kedvenc film "franchise"-ok huszonnyolcadik újrakiadására költsem!
Sőt... őszintén szólva egy hajszálra vagyok attól, hogy "en bloc" abbahagyjam a gyűjtést...
3
2021. október 23., szombat 21:30
1848
Masszív gyűjtemény. Mivel 8 rész van, így gondolom mindegyikhez egy extra lemez az úgy 16 BD, a + 1 BD meg gondolom sosem látott új anyagok. Legalábbis így lenne értelme ennek a darabszámnak. Ezt már csak úgy lehetne fokozni, ha 4K-ban is kijönne valamikor.