Szia!
Tudomásom szerint csak Amerikában jelent meg a világítós változat, de lehet, hogy rosszul tudom. Meglepődnék, ha itthon mi is a világítós változatot kapnánk.
A második részen is rajta vagyunk szinkronnal ezen a kiadáson, így nem értem, hogy külön miért nem jelenik meg a második rész UHD-n és BD-n is.
P1eTr0 írta:Sziasztok!
Esetleg erről a kiadványról tud valaki pontosabbat? Konkrétan a "csapda" része érdekelne. Neten találtam unboxing videót, amiben mintha az látszana, a csapda valamiféle vastagabb kartonból van. Illetve olvastam olyat is, hogy ebből létezik világítós/nem világítós változat, ahogy a lemezek csomagolása is eltérhet picit, mert nem minden esetben van papírfekni a tokokon.
Kíváncsi vagyok, Magyarországra milyen jut. Bár az első részt eredeti szinkronnal szeretem (ezért sem vettem meg "kéken"), most elgondolkodtam ezen a kiadáson, de ennél az árnál nagyon nem mindegy a tartalom. A második rész egyelőre "csak" egy feliratos BD formában van meg, ebben nem tudom, hogyan szerepelhet (esetleg szinkron?).