Nézegettem 1-2 lengyel oldalt, de sajnos nem találtam, valaki tudna adni esetleg egy linket ahonnan meg tudnám rendelni a filmet? Köszönöm előre is!
0
2022. május 31., kedd 9:30
0
Dömi írta:
Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy melyik ország kiadásán van még rajta a magyar szinkron? Szeretném megrendelni külföldről, csak jó lenne tudni hol van magyar szinkronnal. Egy konkurens webáruházban láttam hogy árulják importként, de az ára a csillagos egekben, mint ott minden más, inkább beszerezném külföldről. Köszönöm előre is a segítséget! Lengyel
Köszi!
0
2022. május 31., kedd 6:19
19949
katobazsika írta:
Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy melyik ország kiadásán van még rajta a magyar szinkron? Szeretném megrendelni külföldről, csak jó lenne tudni hol van magyar szinkronnal. Egy konkurens webáruházban láttam hogy árulják importként, de az ára a csillagos egekben, mint ott minden más, inkább beszerezném külföldről. Köszönöm előre is a segítséget!
Lengyel
0
2022. május 31., kedd 1:51
0
Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy melyik ország kiadásán van még rajta a magyar szinkron? Szeretném megrendelni külföldről, csak jó lenne tudni hol van magyar szinkronnal. Egy konkurens webáruházban láttam hogy árulják importként, de az ára a csillagos egekben, mint ott minden más, inkább beszerezném külföldről. Köszönöm előre is a segítséget!