Keresés

Tök állat (DVD)

2024. január 9., kedd 13:36
Köszi a válaszokat! Vehetem meg újra.
0
2024. január 9., kedd 8:30
blurayfan1983 írta:
Akinek megvan nézze meg legyenszíves, hogy a slim tokba passzoló borító van a vastag tokban? Tehát így adták ki mind? Vagy gyárilag slim tokos volt, csak ezt átrakták vastag tokba? Most vettem meg használtan és nagyon ronda, hogy sokkal kissebb a borító, illetve a gerincen is törpe betűkkel van a cím.

Nekem normál vastagságú tokba való borítóval van meg. Tehát akkor kiadták kétféle borítóval is.
0
2024. január 8., hétfő 23:53
blurayfan1983 írta:
Akinek megvan nézze meg legyenszíves, hogy a slim tokba passzoló borító van a vastag tokban? Tehát így adták ki mind? Vagy gyárilag slim tokos volt, csak ezt átrakták vastag tokba? Most vettem meg használtan és nagyon ronda, hogy sokkal kissebb a borító, illetve a gerincen is törpe betűkkel van a cím.

Nekem ugyan nincs meg (nem is láttam ezt a filmet soha), de azt tudom, hogy volt belőle olyan kiadás "Ikerfilmek-Sikerfilmek" néven, amiben egybe volt csomagolva egy másik hasonszőrű alkotással slimtokban, papírfeknivel. Gondolom abból buherálták, amit vettél, főleg ha használt.
0
2024. január 8., hétfő 15:01
0