"pl. nincs benne a "szabad vagyok, szabad" rész, hanem angolul maradt benne. Az arcszeszes résznél sincs szinkron, hanem a kölyök eredeti "hangja" megy alatta (a sikítás). Több helyen ahol csak egy kiáltás vagy meglepődés van ott a szereplők eredeti/angol hangja van bevágva. Tehát a DVD szinkronon a szinkron hang kiált az 5.1 es hangnál meg a színész az eredeti hangon."
most posts by TM
0
2018. január 15., hétfő 6:30
8851
Nekem nem tűnt fel. Mi a baj vele?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. január 15., hétfő 1:09
52684
Elátkozott cím, a BD-nek meg a hangjával van baj.
most posts by TM
0
2018. január 14., vasárnap 23:32
8851
A korongra 2005-ös évszámot szitáztak, de igen, a transzfer vélhetően még ennél is régebbi lehet.
0
2018. január 14., vasárnap 23:28
2692
Ez tényleg nagyon gyenge transzfer. Szinte minden hiba feltűnik benne, ami egy régi és rossz minőségű maszterben lehet. De ha jó ltudom ez a régi 2001-es(?) transzfer? Ami 2005-ben kapott szinkront, majd azóta forgalmazótól függetlenül újra és újra kiadják. Vagyis a 2016-os "megjelensé" a borítón nem mrévadó, ezért szoktam PC-n megnézni a dátumot, az mérvadó.
0
2018. január 14., vasárnap 23:22
975
Ez mondjuk tényleg szar. Inkább vett volna zoknit ajándékba, mint minden normális ember :D
0
2018. január 14., vasárnap 23:18
8851
De mint az imént beillesztett képeimből látható, nem magával a formátummal van baj. Sokan leírják a DVD-t, pedig egy jó transzfer esetén abszolút vállalható képminőséget képes nyújtani méteres képátló felett is.
A felvetésedre reagálva, jelen terméknél (és sok más DVD-nél is sajnos) azt lenne indokolt feltüntetni a borítón, hogy "Figyelem! Jelen DVD-Video képminősége messze alulmúlja a formátum által biztosított lehetőségeket, ezáltal a film megtekintése csökkent élvezeti értéket nyújt." Persze, nyilván te is csak vicceltél. :)
0
2018. január 14., vasárnap 23:09
2601
Végülis igaza van. Olyan szar a DVD képminősége, hogy arra illene figyelmeztetni a vásárlókat! :)
0
2018. január 14., vasárnap 23:09
8851
Na, hogy érthető legyen, én a következőre gondoltam.
Ennek a szinkronos DVD-nek ilyen a képminősége:
De ilyen is lehetne:
A felső kép az eredeti DVD-ről kinyert screenshot az eredeti anamorfikus 720x576-os felbontással. Az alsó kép a Blu-ray változatból kinyert screenshotból lett leméretezve ugyanerre a 720x576-os felbontásra. A képpontok száma tehát ugyanaz, a képminőségbeli eltérés mégis szembeötlő. Meg lehet reklamálni? Persze, csak elhajtanak vele a búsba. Pedig akár az egész DVD lehetne olyan szép is, mint az alsó képen, csak nem csinálják meg, mondván, jó lesz nekünk a 2005-ös transzfer is. Legalább így még jobban kijön a Blu-ray előnye, nemdebár?
0
2018. január 14., vasárnap 22:55
975
Értelemszerű, hogy csak az ő panaszuk miatt nem fogják bezúzatni a teljes készletet. Max ha tényleg lenne valami gebasz, mint az Eredetnél, de az a javított változatban is ronda volt. Esetleg "jobb a békesség" alapon visszacserélik, ha már nagyon hőbörögnek?
0
2018. január 14., vasárnap 22:48
8851
A lényeg, hogy ez olyan szubjektív paramétere egy kiadványnak, hogy igen nehéz akár egy jogos panasznak is érvényt szerezni.
0
2018. január 14., vasárnap 22:33
975
Hogy néztek bele, ha, mint írja, még lejátszójuk sincs? :) Illetve nem írta, hogy milyen hardverrel nyomatták. Ha mondjuk egy tízéves lejátszót dugtak rá scart kábellel valami Teszkós elcédére, el tudom képzelni, hogy nem tudtak értelmes képminőséget kicsiholni a lemezből. Amúgy a Foxos dvd-k általában igényesek, most néztem A pokolból első kiadását, és kimondottan frankó volt a képminőség. De valóban belefutni olyanba is, amivel még a blu-ray játékos felkonvertálása, és egy sd-felbontást is szépen kezelő nagyobb kategóriás tv sem tud csodát tenni (Tűzben edzett férfi, Stealth:Lopakodó, illetve a Jurassic Park trilógia is elég gáz volt dvd-n, azokat cseréltem is bdre).
0
2015. december 25., péntek 21:16
1333
Jó volna, ha a második rész is megjelenne hasonló formában! A két cím szerintem össze tartozik.
És lehet ironizálni azon, hogy minden év karácsonya alkalmából leadja a TV... de szerintem ennek a két vígjátéknak helye van minden filmrajongó gyűjteményében.
0
2007. december 8., szombat 20:46
1682
Sziasztok! Szerintem nemsokára kapható lesz mindenhol! Én ma vettem meg az egyik nagy műszaki áruházban és ott mondták, hogy most érkezett!
0
2007. december 7., péntek 15:29
16089
"Kedves Télapó! Tavaly egy kishúgot kaptam tőled, idén jobban örülnék valami hasznos dolognak."
"Kedves Télapó! Tavaly nem kaptam meg tőled a Ferrari-t, ha jót akarsz idén hozd el a Porsche-t!" Ez már komoly fenyegetés!
:-))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. augusztus 9., szerda 21:24
510
Hoppá, most olvasom, hogy Kígyó, a gengszter Izsóf Vilmos volt. A fiatal hangja hasonlít Kassai Károlyéra. Nahát...
0
2006. július 23., vasárnap 22:06
510
Bizony-bizony. És Kassai Károly volt a Kígyó.
0
2006. július 23., vasárnap 20:54
520
Zseniális!
Ha nem tévedek, a jellegzetes orgánummal megáldott Szabó Ottó volt Johnny magyar hangja. (Szabó Ottó már nincs közöttünk; ő volt "zöldsdéges" Józsi a Szomszédokban.)
0
2006. július 23., vasárnap 20:47
510
Johnny: Ki a fene az? Kígyó: Én vagyok az, a Kígyó. Nálam van az áru. Johnny: Tedd le a küszöbre, és tűnj a büdös francba. Kígyó: Rendben van, Johnny. De mi lesz a pénzemmel? Johnny: Miféle pénzzel? Kígyó: A főnök azt mondta, hogy tejelni fogsz nekem. Johnny: Nem viccelsz, pajtás? És mennyivel tartozom? Kígyó: A főnök szerint tíz százalékkal. Johnny: Kár, hogy ő már nem segíthet. Kígyó: Hogy érted ezt? Johnny: Odafönt ázik a kádban. Szól majd neked, ha befejezte. Hé! Megmondom, mit kapsz tőlem, Kígyó. Tízig számolok, hogy eltűntesd a szemem elől azt az ocsmány, sárga, halszagú pofádat. Egyszer s mindenkorra. Vagy telepumpállak ólommal. Kígyó: Oké, Johnny, ne haragudj. Már itt se vagyok. Johnny: Egy... kettő... tíz! (Johnny a Kígyóba ereszti a tárat, miközben sátánian kacag) Johnny: Tartsd meg az aprót, te mocskos állat! Kevin: Anyuuuuu!
0
2006. július 23., vasárnap 19:25
520
Johnny: (hears knock at door) Who is it? Snakes: (Snakes comes in) It s me, Snakes. I got the stuff. Johnny: Leave it on the doorstep and get the hell outta here! Snakes: All right, Johnny, but what about my money? Johnny: What money? Snakes: Acey said you had some dough for me. Johnny: That a fact? How much do I owe ya? Snakes: Acey said 10% Johnny: (smirks) Too bad Acey ain t in charge no more. Snakes: What do you mean? Johnny: He s upstairs taking a bath, He ll call you when he gets out. Hey, I tell ya what I m gonna give you, Snakes. (pulls out tommy gun)I m gonna give you to the count of 10, to get your ugly, yella, no-good keister off my property, before I pump your guts full of lead! Snakes: (wide eyed and calm) All right, Johnny, I m sorry!, I m going! Johnny: 1, 2, 10! (starts unloading bullets into Snakes while laughing maniacally) KEEP THE CHANGE, YA FILTHY ANIMAL!
Angels with Dirty Faces From Wikipedia, the free encyclopedia Jump to: navigation, search This article is about the film Angels with Dirty Faces. For the album by Sugababes see Angels with Dirty Faces (album)
Cagney (center) and O Brien in Angels with Dirty FacesAngels with Dirty Faces
Directed by Michael Curtiz Produced by Samuel Bischoff Written by Rowland Brown John Wexley Warren Duff Ben Hecht (uncredited) Charles MacArthur (uncredited) Starring James Cagney Pat O Brien Humphrey Bogart Dead End Kids Music by Max Steiner Cinematography Sol Polito Editing by Owen Marks Distributed by Warner Bros. Pictures Release date November 24 1938 Running time 97 min Language English Budget ? IMDb profile Angels with Dirty Faces is a 1938 film which tells the story of two boys, growing up in the slums of New York City, who take different paths -- one becomes a gangster, one a priest. When they meet again as adults, the priest must keep his former friend from corrupting the boys that the priest is trying to keep from a life of crime.
[edit] Cast James Cagney as gangster William "Rocky" Sullivan Pat O Brien as Fr. Jerome Jerry Connelly Humphrey Bogart as James Jim Frazier Ann Sheridan as Laury Ferguson George Bancroft as Mac Keefer Dead End Kids: Billy Halop, Bobby Jordan, Leo Gorcey, Gabriel Dell, Huntz Hall and Bernard Punsly [edit] Trivia It was nominated for Academy Awards for Best Actor in a Leading Role (James Cagney), Best Director and Best Writing, Original Story. A spoof of the film appears in Home Alone as Angels with Filthy Souls. In the parody, Gangster Johnny fires a lengthy machine gun salvo before remarking, "Keep the change, ya filthy animal." In Home Alone 2: Lost in New York, a sequel from the last movie is Angels with Even Filthier Souls. In the sequel, Johnny fires his Tommy gun before saying "Merry Christmas, ya filthy animal. And a Happy New Year.". In the two movies, Kevin uses it as an illusion to think that it was Johnny in the house. The famous Irish bar "Rocky Sullivan s Pub" in New York City was named after Cagney s character.
0
2006. július 23., vasárnap 10:54
510
Hopp, most olvasom az imdb-n, hogy Angels With Filthy Souls című film nem létezik, hanem valóban leforgatták azt a pár jelenetet... :)
0
2006. július 23., vasárnap 10:45
510
Jé, ez engem is érdekelt, de én meg mertem volna rá esküdni, hogy a Mocskos arcú angyalok-ból idéz (mondjuk még nem láttam, csak a címe alapján). Nekem vhs-en van meg, most már utánanézek...
Na, megnéztem. "Angels with filthy souls" van a kazettára írva, amit a kissrác berak a lejátszóba. Az imdb szerint nincs ilyen film. Sajnos a stáblista nincs meg végig, pont odáig van meg, hogy felsorolják, milyen filmekből voltak bejátszások: Johnny Carson show, Miracle int the 30th street, It s a wonderful life, How Grinch stole the Christmas... ennyi, ez a film nem szerepel. Akinek tovább is megvan a stáblista, nézze már meg, hátha írnak valamit róla. Szóval lehet, hogy valamilyen tisztelgésről van szó?
0
2006. július 23., vasárnap 4:16
520
Sziasztok!
A filmben látható egy jelenet, amikor a kissrác beteszi a videóba a "Szennyes lelkű angyalok" című film kazettáját, megpillantja a tommygun-t; az egyik tag szitává lövi a másikat, eközben harsány nevetés, végül elhangzik az immár szállóigévé vált kulcsmondat: "Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!" A rövid jelenet láttán ez egy negyvenes évek végén vagy az ötvenes évek elején forgatott film-noir lehet. Létező alkotásról van szó? Esetleg a Reszkessetek, betörők! alkotói leforgattak egy jelenetet a film-noir stílusában?
Úgy tudom, ha látható egy jelenet egy másik filmből, arra a végefőcímben kell hivatkozni. Sajnos nincs a birtokomban a Reszkessetek, betörők!, ezért ennek nem járhatok utána. Ezért kérem a tapasztalt, és figyelmes filmbarátok segítségét.
P. S. Arra már rájöttem, hogy nem Michael Curtiz 1938-as Mocskos arcú angyalok című filmjéből idéztek. (Egyébként zseniális gengszterfilm.)