Nálunk Békéscsabán "T" nevű gazdaságos áruházban van mindkét filmből a szinkronizált verzióból kb. 3-3 darab! Egységára mind2-nek 4.310 HUF!!!!!
A minap, hétfőn még Ikrekkel is találkoztam, a filmmel. :-) Mára már azonban nem volt. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 3., hétfő 20:37
16089
Válaszoltam.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 3., hétfő 20:36
456
Írtam, válaszolj please!
0
2006. július 3., hétfő 20:35
16089
Adj egy mail címet!
0
2006. július 3., hétfő 20:32
456
Tadam, légyszíves írd már meg mailben, hogy pontosan hol! Köszi!
0
2006. július 3., hétfő 20:18
16089
De, nálunk a gazdaságos áruházban. :-)
0
2006. július 3., hétfő 20:15
493
plázákban próbáld megcsípni
0
2006. június 13., kedd 16:54
456
Nagyon régóta nem láttam sehol ezt a kiadást (és a 2.részt sem). Nem tud valaki olyan helyet ahol esetleg még kapható az első 2 rész szinkronosan!? :((((
0
2005. december 16., péntek 9:59
8851
:-(
Akkor hát vélhetően ez is a gagyi egyen-menüvel szerelt DVD. Persze nem olyan egetrengető probléma ez, de azért felettébb bosszant, hogy ez lesz az ötödik-hatodik (mindkét rész esetén) olyan DVD-m, amelyeknek a film szempontjából semmi közük egymáshoz, a menük mégis ugyanazok, leszámítva persze a bal felén látható kis képet. Egy stílusosan ízléses, a filmhez passzoló állóképes menü elkészítése legfeljebb 1-2 órás munkát jelent. Ezt az egyenmenüt a jelentválasztással együtt vélhetően kb. 10-15 perc alatt cakkra vágták. Egy 4eFt fölötti árban forgalomba hozott kiadványtól azért elvárnám, hogy negyed óránál többet szánjanak a külsőségekre is. Persze a menüt nem látod vásárláskor. 2eFt-ért még el is nézném, de így kissé keserű szájízzel fizetném ki a teljes árat. Ha megvszem még az idén, az csak azért lesz, mert a film maga kihagyhatatlan, és karácsonyra nagyon stílusos választás lenne...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. december 16., péntek 9:45
1570
Mivel ez az első "szinkronosújraintercomDVD-m" nem tudom, hogy a többin milyen van de kéknek kék.. Engem igazából hidegen hagy itt a menü, mert a film a lényeg és kb 1mp-ig látom, míg meg nem nyomom az enter-t.. :)
0
2005. december 16., péntek 9:34
8851
Igc!
Ugye a tök egyszerű menü nem a "kék 20THCF logók a háttérben" típusú egyen-menü a la Kommandó, Die Hard 1-2. és Én és én, meg az Irén? Vagy igen???
0
2005. december 16., péntek 9:11
1570
Tegnap jött meg a film, még csak belenézni volt időm; Ahogy azt már előre lehetett tudni az eredeti és egyetlen létező szinkron van rajta. A menü tök egyszerű de elmegy. Kép korának megfeleő, lehetne jobb is, hnag rendben van bár még csak a magyart próbáltam..
0
2005. december 16., péntek 9:03
8851
Senki nem segít? Továbbra is érdekelne az általános színvonal: menü stílusos-e vagy egyen-gagyi? Vannak-e bosszantó hibái? stb.
Aki megvette, ne sajnáljon már 2 percet leírni a tapasztalatait! :-(
0
2005. december 5., hétfő 16:30
8851
Akinek megvan, megírhatná, hogy az eredeti szinkron került-e rá...? Ezen kívül további információk is érdekelnének: milyen a kiadvány színvonala? Igényes, a filmhez passzoló menüje van vagy valami újrakiadásos förmedvény? stb.
0
2005. november 25., péntek 20:55
149
Nah végre kiadják szinkronosan! Az első és második rész szinkronosan nagyon kell!! Ezek kötelező darabok! A hramadik rész pedig .. hmm no comment.
Szívesen fizetnék duplalemezes szinkronos részekért! Kiadó ha olvassa PLZ duplalemezes kiadást!
0
2005. november 25., péntek 10:33
2405
Szerintem idén tuti nem, talán majd jövőre karácsony környékén...
0
2005. november 10., csütörtök 11:30
34
hali valaki hallott arrol hogy ez a film és a két másik társa lesz majd egy digipackban kapható? mert szerintem igen, csak érdekelne hogy várjak e a rendeléssel vagy már is mehet bele durr a közepébe... elöre is köszi fgk