Keresés

Oscar 2006

2005. november 21., hétfő 20:46
"amikor megérdemli a film (ez nem a chicago:)"

Újajj... fájdalmas az a film. Kinozni lehetne vele
0
2005. november 21., hétfő 19:40
"mint tavaly, mikor gyakorlatilag nem volt minek/kinek drukkolnunk..."

csak Eastwood-nak és a filmjének...
0
2005. november 21., hétfő 18:51
Már egy ideje méregetem az esélyeket így magamban. Bár nem minden filmről van még kritika, én mégis bátorkodom megosztani a tippem

Best Picture kategóriában:
Brokeback Mountain
Memoirs of a Geisha
Munich
The New World*
Walk the Line

*eredetileg a Jarhead állt ennek a helyén, de a bemutató utáni vegyes kritikák cserére sarkalltak

Best actor in a leading role tippem:
Heath Ledger (Brokeback Mountain)
Bill Murray (Broken Flowers)
Joaquin Phoenix (Walk the Line)
Philip Seymour Hoffman (Capote)
David Strathairn (Good Night. And, Good Luck.)
0
2005. november 21., hétfő 15:45
"A Király visszatér azért kapott 11 Oscrat, mert akkor éppen aktuális volt a terrorizmus elleni harc, és a Gyűrűk Ura erre sarkallta az embereket, hogy fogjunk össze, és így legyőzhetjük a gonoszt."

mondjuk ez annyira baromság. egyrészt, mert már régóta aktuális a terrorizmus elleni harc, másrészt ez minden filmre ráhúzható. pl. miért kapott díjat a chicago? mert aktuális volt a terrorizmus elleni harc, és olyan jól jött egy békés-vidám mozi. szerintem ez marhaság, van, amikor megérdemli a film (ez nem a chicago:), és amikor nem.
0
2005. november 21., hétfő 15:35
Jó lenne...
0
2005. november 21., hétfő 14:35
Remélem a legjobb film kategóriában ott lesz a CRASH
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 21., hétfő 14:34
off:
mondjuk én szeretem is LOR-t
0
2005. november 21., hétfő 14:33
i agree ...
0
2005. november 21., hétfő 14:10
Bár nem erről szól a topic... (én hoztam szóba...) A Gyűrűk Urát lehet nem szeretni, utálni, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy talán még sohasem volt ilyen méretű vállalkozás a film történelmében, és ha az ember végignézi a röpke 3x8 órányi extra anyagot világossá válik előtte hogy minden egyes munkafázis a maximumot nyújtotta, és a végeredményt látva minden díjat, és elismerést megérdemel!
0
2005. november 21., hétfő 14:09
Gamma!
Az Oscar díjátadást 2006. március 5-én tartják a Kodak Színházban, L.A.-ben.
Sztem egy jelölés már biztos:
Legjobb színész: Bill Murray - Hervadó virágok
0
2005. november 21., hétfő 13:43
Ez így igaz. Én személy szerint egy olyan filmet nem láttam idén, ami megérdemelné.
0
2005. november 20., vasárnap 23:59
Szerintem a Gyűrűk Ura körülötti hype már eleve elég volt ahhoz, hogy megnyerje azt a 11 Oscar-t - jó vagy nem jó. (Személy szerint nem kedvelem annyira - fantasy film számomra a Legendánál kezdődik, még ha nem is ölt a története olyan grandiózus méreteket, mint a Gyűrűké, gyönyörű a megvalósitása - képkockánként mereviteném ki, és gyönyörködnék benne. Egy igazi szürrealisztikus mese.)
0
2005. november 20., vasárnap 23:56
Hát újat nem mondtam, az biztos, csak mindig ez jut eszembe, amikor az Oscar-ról van szó. .)
0
2005. november 20., vasárnap 22:33
Teljes mértékben egyet kell hogy értsek (sajnos).
Hozzáteszem azért a 2 évvel ezelőtti Chihiro OSCARnak még így is nagyon örültem 8)
0
2005. november 20., vasárnap 22:32
A (technikai) színvonalat igen, ebben tényleg profik - viszont borzasztóan gyermeteg az egész film, ráadásul arcpirítóan humortalan... a zseniális első résztől nagyon távol áll. Szerintem ezért kár volt ennyit szenvedni a sztop mósönnel :o)
0
2005. november 20., vasárnap 22:28
A Király visszatér azért kapott 11 Oscrat, mert akkor éppen aktuális volt a terrorizmus elleni harc, és a Gyűrűk Ura erre sarkallta az embereket, hogy fogjunk össze, és így legyőzhetjük a gonoszt.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 20., vasárnap 22:27
Azért nagyon örültem mikor a Király visszatér mind a 11 Oscart megkapta. Ez a film tényleg nem mindennapi! Úgyhogy jogosnak tartom a díjazását, még ha más kevésbé ekkora kaliberű produkció alul is maradt vele szemben...
0
2005. november 20., vasárnap 22:23
ez így van! sajnos...
0
2005. november 20., vasárnap 22:22
Ezzel semmi újat nem mondtál... Ez így van. Attól még elég izgi találgatni, és biztos te is ott ülsz majd a tévé előtt! :-))
0
2005. november 20., vasárnap 22:19
Személyes véleményem, hogy abszolúte nem számit, ki kapja az Oscar-t. Szinte már közhely, de az oscar dijnak már rég nincs hitele - közel sem a legjobb kapja (márha lehet egyáltalán olyat kijelenteni, hogy legjobb). Vagy még csak nem is jelölik azokat, akik a leginkább megérdemelnék. A csicsás, sznob gála az egész, semmi több. Legalábbis szerintem..
0
2005. november 20., vasárnap 22:19
Munich is elég Oscar szagú sztori... és tipikusan az Oscarra is van időzítve. Mondom ezt úgy hogy még senki sem látta a filmet, és hogy mester is eltávolodott mostanában az Oscar-tól. Ezért gondolta most újra megpályázza Munich-el...
0
2005. november 20., vasárnap 22:18
Legjobb film: Ütközések
Animáció: Corpse Bride
0
2005. november 20., vasárnap 22:09
én is a halott menyasszonynak adnám, de amilyen seggfej némely akadémiai tag, még az is lehet, hogy a jelölésig sem jut, "csakmerttimburton".
0
2005. november 20., vasárnap 22:09
az oldboy 2003-as film.
0
2005. november 20., vasárnap 22:06
Függő ügyem :]
Na, azért a Grand day... sem rossz, a ,,tűzhely" a legjobb csóka, majd  megszakadtam a röhögéstől :D
0