Keresés

Farkasokkal táncoló

2007. január 3., szerda 22:17
Ugyan, csak 2x voltam fent! :)
Van Keith és Mickey közös fotóm is szintén a 2003-as pozsonyi koncertről, csak azok nem lettek olyan jók mint a színpadi!
0
2007. január 3., szerda 22:13
Ez digi packos amit itt lehet kapni az xpressen?
0
2007. január 3., szerda 22:09
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 3., szerda 22:06
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :))))))
Kapcsolat koncert Bryannel!!!! :)))
WOOOOHOOO!!
KÖSZI!!!
0
2007. január 3., szerda 22:04
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 3., szerda 21:56
Semmi gebasz nem volt, csak ott 1 feliratsávban oldották meg a kiegészítő feliratot a teljes film feliratával.
Ugyanis a DVDken be lehet állítani megjelenített feliratonként, hogy csak akkor jelenjen meg ha bekapcsoljuk, vagy egyes sorokat mindig mutasson.
Ha a hozzánemértő authoringos ezt nem vágja, akkor berakható egy külön feliratsávba a kieg felirat, amit a magyar hang kiválasztása esetén hozz lehet rendelni a filmhez.
Aki már pöcsölt DVD authoringgal, az tudja milyen frankó kis formátum ez és mennyire nem aknázzák ki egyes kiadók a lehetőségeit.

Mire gondolsz? Te tudsz valamit amit én nem? :)
Áruld el kérlek! :)
0
2007. január 3., szerda 21:45
0
2007. január 3., szerda 20:47
Mint azt a film adatlapján írtam, úgy lenne jó ha lenne egy lemezen a mozis a régi szinkronnal és mellette 2 lemezen a rendezői a Szakácsi Sándor féle szinkronnal!
Mind2-n lehetne DTS is és ezt az egészet egy extralemezzel együtt bepakolhatnák egy digipackba, ahogyan azt az R1-es régióban is kiadták!
De az Interfostól ezt sohasem fgojuk megkapni! :(
0
2007. január 3., szerda 20:44
A port.hu-n az van, hogy éjszaka a második rész lesz.
Bár ennek a kettőnek uaz a hossza és a 10-én lévő kettőnek is megegyezik, de az rövidebb lesz.
Valszeg igazad lesz! :)
Ettől függetlenül ma éjszakázni fogok, mert digizem és nem akarom elszalasztani, aztán meg kihajítom az M1-ről pár éve felvett országos premiert tartalmazó VHS-t! :)
0
2007. január 3., szerda 20:42
Én csak a rendezői változatot venném meg. Az úgy egész.
0
2007. január 3., szerda 20:38
A hosszából, és hogy 2 részben adják meg, hogy mióta az MTV leszinkronizálta a rendezőit kb 2-3 éve, azóta már csak azt adják.
Az MTV-n, az M2-n, a Dunán, és úgy egy hónapja a Film+on is az ment.
0
2007. január 3., szerda 20:35
Hogy miért?
Mert szeretem a szinkronját, és már kb 20x azzal láttam!
De amíg nem jelenik meg itthon rendesen, addig marad a kiegészítő felirattal rendelkező biztonsági másolat, és a gyönyörű slipcase-es triplalemezes Director s Cut.
0
2007. január 3., szerda 19:20
Ezek szerint a 3 lemezes rendezői változat mostanában nem várható itthon?

Jól van... Hülye kérdés volt... Megrendelném külföldről, de a magyar feliratra szűkségem van...
0
2007. január 3., szerda 19:08
Honnan veszed, hogy a rendezői változatot adják?
most posts by TM
0
2007. január 3., szerda 17:33
Nem õk gyártották.Én örülnék neki,ha minden film legalább így megjelenne.
A moziban végül is ez a változat ment.
Ha jól látom,tudsz angolul.Akkor miért nem nézed eleve felirattal az egész filmet?
0
2007. január 3., szerda 16:58
1:30-tól sajnos csak az első rész ismétlése lesz a Viasat3-on,a 2. részt valószínűleg jövő hét szerdán adják le.
0
2007. január 3., szerda 16:20
Van egy fantasztikus jó hírem!

Az imént beszéltem az Intercommal, és változtatás nélkül uazt a hibás lemezt fogják újra forgalomba hozni, mint legelőször!
Tehát nincs kiegészítő felirat és nem is lesz!

Olyan módon próbálta megmagyarázni az Intercom a dolgot, hogy amikor ez a kiadvány kijött, még nem volt kiforrott ez a technológia!
Mi van??????????? Hol élnek ezek?
Ha nem is forced feliratot használnak, akkor is ott a lehetőség, hogy másik sávban rárakják a hiányzó feliratot.
(Megjegyzem a Penge 2 sokkal hamarabb jelent meg és azon is működött a forced megoldás.)
Aztán jött a duma, hogy nem ők készítették a kiadványt, mire megkérdeztem, akkor miért kell újra forgalomba hozni a csonka verziót?
A srác azt mondta ez nem csonka, mert hát minden vásárlói igényt nem lehet kielégíteni meg, hogy sokaknak vannak igényei: valaki szinkront akar, valaki sok extrát, bla bla bla, mire mondom, tök jó, hogy van szinkron, de ez csak a film 1/3-ára használható, mert csonkán hagyták a másik 2/3 részt.
Mire: "Hát igen az egyesek számára kényelmetlen megoldás, hogy néha be kell kapcsolni a feliratot..." Mondom: Nem egyesek, hanem mindenki számára.
"Sajnos én nem tudok mást, mondani, csak, hogy változtatás nélkül uaz a kiadvány kerül majd a boltokba"
Mondom: A kiadók ilyen hozzállása segíti elő a kalózkópiák terjedését. Válasz: "Igen minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a kiadványaink megfeleljenek az igényeknek, bla bla bla."
Tehát sz@rnak rá magasról, hogy hibás a kiadványuk!
Az SPI Angol beteg authoring hibás lemezének visszahívását, újragyártását, illetve cseréjét is felhoztam példának, mire megismételte, hogy a Farkasokkal táncoló sajnos változtatás nélkül fog újra megjelenni!
Ezért, és sokminden más miatt a legótvarabb kiadó Magyarországon az Intercom!
Nekem meg úton van angliából a 3 lemezes rendezői változat!

Ja, ma este Farkasokkal táncoló rendezői változat!
Viasat3
22:05-től 1. rész
01:30-tól 2. rész
0
2007. január 2., kedd 23:25
Nincs rá esély. Magyarországon? Viccelsz?
0
2007. január 2., kedd 22:24
Valaki tudna felrakni képe(ke)t a kiadványról?
0
2005. november 21., hétfő 17:04
Ilyen komoly eltérés is lehet? Ja, igaz 227 perces a film...
0
2005. november 21., hétfő 16:49
236*24/25=226,56 felfelé kerekítve 227

Az általad írt 2 kiadáson uaz a verzió található!

Ennek a filmnek "csak" két változata van!

1ébként én is örülnék egy ilyen kiadásnak!
0
2005. november 21., hétfő 16:00
Vajon mennyi esélye van egy ilyen szép, 3 lemezes változat megjelenésének? 2 audiokommentár, több mint 2 órányi extra, Ez a 227 perces rendezői változat, DTS, és 5.1-es Angol hanggal... De szép is lenne... Az angoloknál láttam...

Csak egy szimpla magyar felirat kéne még rá...

Az Amazonon van egy még hoszabb 236 perces változat is...

0