Van egy fantasztikus jó hírem!
Az imént beszéltem az Intercommal, és változtatás nélkül uazt a hibás lemezt fogják újra forgalomba hozni, mint legelőször!
Tehát nincs kiegészítő felirat és nem is lesz!
Olyan módon próbálta megmagyarázni az Intercom a dolgot, hogy amikor ez a kiadvány kijött, még nem volt kiforrott ez a technológia!
Mi van??????????? Hol élnek ezek?
Ha nem is forced feliratot használnak, akkor is ott a lehetőség, hogy másik sávban rárakják a hiányzó feliratot.
(Megjegyzem a Penge 2 sokkal hamarabb jelent meg és azon is működött a forced megoldás.)
Aztán jött a duma, hogy nem ők készítették a kiadványt, mire megkérdeztem, akkor miért kell újra forgalomba hozni a csonka verziót?
A srác azt mondta ez nem csonka, mert hát minden vásárlói igényt nem lehet kielégíteni meg, hogy sokaknak vannak igényei: valaki szinkront akar, valaki sok extrát, bla bla bla, mire mondom, tök jó, hogy van szinkron, de ez csak a film 1/3-ára használható, mert csonkán hagyták a másik 2/3 részt.
Mire: "Hát igen az egyesek számára kényelmetlen megoldás, hogy néha be kell kapcsolni a feliratot..." Mondom: Nem egyesek, hanem mindenki számára.
"Sajnos én nem tudok mást, mondani, csak, hogy változtatás nélkül uaz a kiadvány kerül majd a boltokba"
Mondom: A kiadók ilyen hozzállása segíti elő a kalózkópiák terjedését. Válasz: "Igen minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a kiadványaink megfeleljenek az igényeknek, bla bla bla."
Tehát sz@rnak rá magasról, hogy hibás a kiadványuk!
Az SPI Angol beteg authoring hibás lemezének visszahívását, újragyártását, illetve cseréjét is felhoztam példának, mire megismételte, hogy a Farkasokkal táncoló sajnos változtatás nélkül fog újra megjelenni!
Ezért, és sokminden más miatt a legótvarabb kiadó Magyarországon az Intercom!
Nekem meg úton van angliából a 3 lemezes rendezői változat!
Ja, ma este Farkasokkal táncoló rendezői változat!
Viasat3
22:05-től 1. rész
01:30-tól 2. rész