Én a sony 44ps2-es projijára gyűjtök csak nemtom mikorra lesz meg rá a kincs, de remélem karácsonyra megtom lepni vele magam. jóval a bolti ár alatt beszerezhető már.
0
2002. február 7., csütörtök 22:25
48
Tudod, mint a nyuszika a visszaváltott üvegekből vett egy motort :))) Na jó, sajnos nem az enyém, csak párszor hétvégente kölcsön van nálam... de akkor viszont orrvérzésig mozi... Megmondom őszintén, ha választanom kellene a párszáz DVD film, és a projector között, nem sokáig kellene gondolkodnom, hogy a projit válasszam!!! Qjó, és nagyon szép a képe!!! Ez egy Philips cBright SV2-es Próbáltam már az elődeit is, és szerintem nagyon kiforrott darab, viszont a távirányítója jobban tetszett a réginél, de a menürendszere pofon egyszerűen kezelhető!!!
0
2002. február 3., vasárnap 23:23
26
Nem ez a zolhy mondott vmi olyat a másik fórumon, hgy miért kell mindenféle lemezt összevásárolni? Oszt kiderül hogy proji-ja van
0
2002. február 3., vasárnap 20:39
11
Milyen projid van?
0
2002. február 3., vasárnap 18:58
48
Nálam tőkéletesen működik! Nagyon szépen szól mind az 5 hangfal, és a mély is gyönyörűen dübörög... Főleg a Karaoke party-nál :))) Egyszerűen szenzációs!!! A mozi után, most még jobban imádom... főleg így projector-ral :)))
0
2002. február 3., vasárnap 5:20
11
pár nap múlva kiderül,talán akkor megérkezik a lemez,egyébként milyen a hang és a kép, az extrák feliratosak?
0
2002. február 1., péntek 10:55
10
Üdv!
Nektek mennyi szub van a Shrekben? Nekem szinte csak akkor dolgozik a szub, mikor a sárkány "bepottyan" a vár elé. A Pearl Harbour és a többi film tökéletesen működik.