Keresés

Shrek 2.

2005. november 25., péntek 14:24
Hát nekem a "sima" Shrek 2 lapon és a "beszélős" Shrek2 lapon is más más extrák vannak felsorolva :-( Ezért kérdeztem hogy melyik éri meg jobban.

A simán több a játék a beszélősön több a kisfilm... a fene egye meg! Eddig azt hittem sima döntés lesz... :-)
0
2005. november 25., péntek 13:32
Majd döntök... De mostmár egyre valószínűbb a két kiadás egyszerre.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 25., péntek 13:29
Nézd, ha Neked olyan sokat jelent a szép doboz (az még talán OK) meg az a pár igénytelen extra.. Te tudod.. ;)
0
2005. november 25., péntek 13:21
Nem akartam lelőni a poént, gondoltam magadtól is rájössz, hogy ez a legjobb megoldás, a felesleges filmet tartalmazó +1 korongot meg hozzámvághatod, ha neked nem kell.
0
2005. november 25., péntek 13:13
Jó neked. Én még mindi vacilálok. Lehet, hogy 3D is lesz meg beszélős is. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 25., péntek 13:12
nagy dilemma... de eldöntöm... :D
0
2005. november 25., péntek 13:09
Jaja, pont ezért csináltak 3-féle Shrek 2-t.
Kár, hogy nincs rajta a 3D, de ez van. :)
0
2005. november 25., péntek 13:09
"én a 3D mellett teszem le a voksom... vagy nem"

:DDD

Ugye-ugye mekkora dilemma?! :)))
0
2005. november 25., péntek 13:08
Az elso lemez egy az egben az 1. kiadas korongja a masodikon pedig a kovetkezo extrakat tartalmazza: Csizmas Kandur klipje, Bofogestani tovabbkepzes Shrekkel es Fionaval,Shrek 2 a vilag korul, Shrek es Szamar tovabb mokazik, Igy keszult a Tul az Operencian Balvanya, Rajzolosdi
Ugyhogy igazan nem ertem, miert nem fert volna meg ra a 3-D-s kaland is. Vagyis - marketing :]]]
0
2005. november 25., péntek 13:03
engem nem hat meg egy dobozba beépített chip (mi van, ha kinyiffan?), ami angolul pampog valamit... de a borító az igen... mennyi ilyen könyvet (figura-kivágós, amit ha kinyitsz, akkor 3D-ben kihajlanak a szereplők) néztem vagy 15 évvel ezelőtt... :)

nehéz döntés, az biztos... én a 3D mellett teszem le a voksom... vagy nem?
0
2005. november 25., péntek 13:03
Szép szép a beszélő doboz, de a böfögésekért nem éri meg.. ráadásul elüt az eslő rész dobozától is.. :D
0
2005. november 25., péntek 12:44
Bebe!

Én még most is vívódok a Shrek 2-vel kapcsolatban. Tegnap 3-szor rendeltem meg a különböző kiadványokat és mindig jött valaki, aki az akkor éppen aktuális kiadásról lebeszélt. :)
De TM nagyon meggyőzően ajánlotta nekem tegnap a beszélőset, ugyanis tényleg gyönyörű kiadásnak látszik.
A 3D-s verzió ugye szinte nem tartalmaz semmilyen extrát, csak a 15 perces filmet, meg egy előzetest. Ezzel szemben a beszélősön még van egy csomó plusz extra, ami hízelgő.
Szóval én nem variálok többet, hanem a beszélőset veszem meg, mert a 3D-t a büdös életben nem nézném meg, noha azért kéne... :)

De ugye, ha a beszélőset veszem meg, akkor abban nyílván benne van a sima Shrek 2 extrái...?! Tehát a beszélős a simát is tartalmazza plusz extra lemezként még további extrákat...?! UGYE-UGYE????
0
2005. november 25., péntek 12:36
Na most hogy feldobtátok a témát, már én is gondban vagyok!
Megnéztem a Sima Shrek extráit több van rajta és egész jónak tűnnek, bár a Shrek beszélő dobozé jobbnak tűnik... Ha csak az extrákat nézzük akkor melyiket ajánljátok?

A 3D-set nem szeretném.
0
2005. november 25., péntek 10:32
Na igen, asszem nekünk is ez kellett volna és nem lenne dilemma.

0
2005. november 25., péntek 10:24
Nekem ráér. :)
0
2005. november 25., péntek 10:23
Ok, de az majd csak december végén lesz, ugyanis ez ajándék lenne.
0
2005. november 25., péntek 10:22
:) Ez a TM már csak ilyen "meggyőzős".
Akkor majd kölcsönkérem, ha megvetted. ;)
0
2005. november 25., péntek 10:21
Kösz, de TM már meggyőzött az éjszaka. :)
0
2005. november 25., péntek 10:19
Te tudod. Én csak megírtam, hogy milyen. Nekem pl. egyik sincs meg.
0
2005. november 25., péntek 10:16
Nem nézném meg a 3D-set. Úgyhogy a beszélős mellett maradok!
0
2005. november 25., péntek 10:11
Ja, azt kihagytam, hogy a 3D-s film mindösszesen 15 perc, és még magyar felirat sincs hozzá.... De nem beszélnek benne sokat :) Viszont kuriózum.

Ha az extrák, meg limitált szavak hatnak rád, akkor vedd meg a Beszélő dobozosat, én is azt mondom. :]

Most próbálj meg dönteni.
0
2005. november 25., péntek 10:03
Húh, basszus már megint kezdődik... :)
3D vs. Beszélő doboz!
0
2005. november 25., péntek 10:00
én a 3D-s változatot szeretném majd megvenni. egyszer, fősulisként beültünk egy 3D-s filmre... lehet, hogy hülyén hangzik, de egy idő után már "fájt" amit láttunk... egy kicsit szédelegve jöttünk ki a moziból... :))))
0
2005. november 25., péntek 9:59
Én már nem variálok többet. A beszélőset veszem meg.
a 3D-t nem nézném meg. És amúgy is kevés az extra rajta.
0
2005. november 25., péntek 9:55
nekem is ez van, és nagyon tetszik. a 3D engem annyira nem hoz lázba, és amúgy is max egyszer nézném meg, ennek viszont a szépsége örök :)
(amúgy xpressnél vettem leárazva :))
0