Keresés

Shrek 2.

2005. november 25., péntek 9:55
A Shrek 3D nekem nagyon bejött. Projektoros házimozi rendszeren láttam egyik ismerősömnél, éshát az a hatás, amit elért... wow! :) 3D-s filmet ezelőtt sosem láttam, viszont egy idő után megterhelő a szemnek. Annyi baj legyen, SHREK 3D-ben (is) király, meg beszélve is, úgyhogy Bosszúállóra hagyom a döntést.

Meg kell hagyni, hogy a TM által beszúrt képek eléggé meggyőzik az embert, hogy a fecsegős dobozosat vegye meg. Én meg kivárom a Shrek 3-at, és a három filmből álló díszdobozra hajtok, remélem lesz olyan. ;)
0
2005. november 25., péntek 3:25
Jó. Meggyőztél teljesen. :)
Legközelebb is tőled kérek tanácsot. ;)

ÉJSZAKÁT!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 25., péntek 3:24
A Talking Gift Set überelhetetlen!
Éjszakát! :-)
most posts by TM
0
2005. november 25., péntek 3:15
:)))
Jó éjt neked is! Lassan én is megyek, csak még meg kell etetnem a szamárom. :)
Amúgy még gondolkodok még ezen a Shrek 2-n. Úgy értem most ajánlottál egy 4. verziót is. :)))
Köszi még1x. Jó éjt!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 25., péntek 3:12
Hogy bonyolultabb legyen az élet, létezik egy Shrek I-II közös csomag is, de az nem ilyen szép, mnt ez, és az extrákban is gyengébb.
Neked is kellemes estét, én most már odébbállok, mert már elég homályosan látok, és ez most inkább csipa és fáradtság, semmint meghatottság! :-)
Jó éjszakát, ogre barátom! :-)
most posts by TM
0
2005. november 25., péntek 3:05
Nah, akkor mostmár tuti ez lesz. :)
Kíváncsi vagyok milyen is ez a kiadás. Kösz amúgy az ajánlást, nehezen döntöttem el, hogy melyik is legyen. De a képek meggyőztek. :)
Már a Shrek 1-et is berendeltem, szóval decemberben Shrek-kezek. :)
Amúgy kellemes estét neked! ;)
0
2005. november 25., péntek 3:02
Persze, ez van meg! A 3D-t Jamamuránál láttam, ha jól emlékszem. Egyébként ez úgy zajlott le tavaly, hogy először kiadták a sima verziót, majd pár napra rá a 3D-t. A beszélő dobozosra pedig kellett egy jó hónapot várni. Mivel jó előre kaptam a fülest, hogy jön az exkluzív kiadás, ezért türelmes voltam, és nem bántam meg!
most posts by TM
0
2005. november 25., péntek 2:58
Én nem láttam a 3D verziót, de igazából nem is izgat. Most, hogy belinkeltél képeket erről a kiadványról, megtetszett. :)
Tetszik a belső borító. Úgyhogy e mellett döntöttem. :) Szegény Xpress meg majd nem fogja tudni, hogy mi volt nálam ez a Shrek őrülte, hogy óránként más töröltem a Shrek 2-ből. :) De mostmár tuti marad ez a verzió.
Amúgy akkor neked is ez van ezek szerint? Vagy a 3D-set is megvetted?
0
2005. november 25., péntek 2:55
A szobros LOTR-filmjeid alapján úgy gondoltam, hogy adsz az esztétikumra, ezért ajánlottam. De extrákban is ez a legerősebb verzió! A 3D-t meg szerintem hamar meg lehet unni, nekem még sosem jött be.
most posts by TM
0
2005. november 25., péntek 2:49
Miután 3-szor megrendeltem a Shrek 2.-t, így maradok a TM által ajánlott beszélődobozosnál. Mostmár nem változtatok. Jó lesz ez nekem. :)

Köszi mindenkinek!
0
2005. november 25., péntek 2:34
Akkor azt mondod, hogy a beszélődobozos éri meg a legjobban???
0
2005. november 25., péntek 2:32
Basszus TM! Ahány ember annyi fajta ajánlás!
Már ajánlották a simát, aztán a 3D-set, te pedig a beszélő dobozosat.
Most megint dillemában vagyok!
0
2005. november 25., péntek 2:26
Íme két kép a Shrek 2. 2dvd-s beszélő dobozos kiadásáról!

Ha megnyomod a borító fedelét, akkor Szamár (Donkey) kezd el magyarázni Shrekről és Fionáról. Még a foga fehérje is kivillan! :)

Ez pedig a kihajtható, mesekönyv-szerű kiadvány belső borítója:

Mondanom sem kell, hogy szerintem ez a változat a legjobb! A 3D-verzión kevesebb extra van, és maga a 3D sem egy nagy szám, ráadásul nekem inkább fejfájást okoz, semmint vizuális élvezetet! Ez a borító viszont nagyon szép!
Csak ajánlani tudom!

most posts by TM
0
2005. november 25., péntek 0:53
Mégis a 3D-set veszem. A beszélő dobozos egy mondtaért nem éri meg!
0
2005. november 25., péntek 0:22
Köszi a választ! Akkor marad a sima!
0
2005. november 25., péntek 0:21
egyiket sem, a szimpla verziót! :) de ha a kettő közül kell választani, akkor a 3D-set (mivel a beszőlő dobozos csupán kacat).
0
2005. november 25., péntek 0:03
Sziasztok!

Segítsetek már dönteni! Melyiket érdemesebb megvenni? A beszélő dobozosat (nem tudom mit jelent ez) vagy a 3D-set???
0