- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. december 4., hétfő 19:21
509
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem. Jó szórakozást a filmekhez! Nekem sem ártana megnézni, mert amióta megvettem (október vége), még nem volt energiám és erőm leülni mellé :S
0
2006. december 4., hétfő 19:18
1193
Leszedtem! Egy pici nyoma azért maradt, de jobb így sokkal mint az az idióta matrica. Köszike!
0
2006. december 4., hétfő 18:47
509
Nem, nem szabad, hogy eldeformálódjon! A Mexikó-digi amúgy is jó minőségű papírból készült, szal ettől szerintem ne félj ;) A Harcosok Klubja digiről így én szedtem le a fölös dolgokat és kutya baja a toknak :)
0
2006. december 4., hétfő 18:22
1193
És attól nem deformálódik el a papírtok? amúgy köszönöm szépen a gyors választ!
0
2006. december 4., hétfő 18:14
509
Ajánlom a hajszárítós trükköt! Fújd a meleg levegőt a matricára, majd úgy próbáld leszedni, így elvileg le is jön és nem marad semmi nyoma.
0
2006. december 4., hétfő 18:02
1193
Megvettem a dobozt, és sajna a "magyar szinkronnal" matrica a dobozra van ragasztva...van esetleg valakinek valamilyen ötlete hogy miképpen tudnám leszedni sérülés nélkül? Elkezdtem, de nem tesz jót a papírtoknak. Köszi a segítséget!