Keresés

E.T. - A földönkívüli (2 DVD)

2007. január 23., kedd 10:23
Egy vidéki online üzlet utolsó elfekvő példányát sikerült megcsípnem. Először kicsit sokalltam az árát, de aztán sikerült elfogad(tat)nom a dolgot, végülis pár éve nem volt ez olyan kirívó, én is vettem 9eFt-ért T1-et felirattal.

Egyébként flatdeejay adta a tippet, és végülis ennek révén sikerült szert tennem a digipackos Gladiátorra is - ugyanott.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. január 23., kedd 10:22
Én szeretem a Dunafilmes tokokat, szerintem tök jók, egyediek, ma is mindet az eredetiben tartom, és sosem volt velük gondom.
most posts by TM
0
2007. január 23., kedd 10:08
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban hogy én is hozzűjuthassak egy original E.T. 2 lemezes szinkronos kiadványhoz?
0
2007. január 23., kedd 9:37
Na ja, a UIP-Duna Film DVD-tokjai messze földön híresek a kib***ott szar minőségükről, én múlt héten a Galaxy Quest-be futottam bele vadiúj, bontatlan állapotban (szerencse rulez), annak még az E. T. előtti, annál nagyságrendekkel szarabb, lemeztörögetős tokja volt. Annó rendesen ment az anyázás a DVDcenteren (ma már avx.hu), külön topikja is volt a témának.

Amúgy grati a vadiúj E. T.-hez, nekem még októberben lett meg, téglagyári megálló jóvoltából, meg havernak is szereztem egyet, xrobix fórumtárstól. :)))

Mindkettő tokja azonnal repült a kukába természetesen, és kapott normálisat.

Neked kitől sikerült beújítani?
0
2007. január 23., kedd 9:16
;)
0
2007. január 23., kedd 9:04
Egy segítőkész fórumtársunknak hála tegnap sikerült beszereznem belőle egy originál példányt 6eFt-ért. A tok valami eszméletlen ótvar minőségű volt (mit is várok hatezerért?), ezért azzal kezdtem, hogy azt kicseréltem. A két lemez még ma is referencia értékű, már ami a honosítottságát illeti. Egyelőre csak belepillantottam a két korongba, de úgy látom, van rajta néznivaló bőven.
0
2007. január 19., péntek 12:27
Hé, maky! Nem lenne elég kevesebb felkiáltójel a kritikád végére?

Szerintem 150 db is kellőképpen kifejezné a dühödet, de legalább nem barmolná szét az oldalt. :-D
0
2006. augusztus 11., péntek 18:28
Sajnos nem volt :(
0
2006. augusztus 11., péntek 9:02
véletlenül nincs még 1 elfekvő darab? ;)
0
2006. augusztus 11., péntek 8:41
Néha értékes dolgokat lehet találni itt-ott :-)
0
2006. augusztus 11., péntek 2:18
"Huha" nálam is volt, mikor megtudtam, hogy egy Alexandrában van belőle! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:56
Nekem meg a merő véletlen hozta :) Alexandra könyvárhuházban volt elfekvőben 1 db!
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:50
Jobbaknak ugyebár van belőle! ;-)
Apropó, volt egy példányom, amit eredetileg nem annak szántam, mint akié lett, de az egyik legjobb barátom gyűjteményébe került, aki már évekkel ezelőtt lemondott róla, hogy valaha is lesz ilyen filmje!
Rövid idő alatt két példányt is tudtam szerezni a lágyan lefelé ívelő körtealakkal bíró kis botanikus kalandjaiból, úgyhogy ne csüggedjen senki, csak kitartás kell, és meglesz a gyümölcse! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 10., csütörtök 23:39
Mivel Universal filmről van szó, ami eleve joglejárt évek óta így nem nagyon van remény, hogy megjelenik újra a közeljövőben.
0
2006. augusztus 10., csütörtök 15:17
Én sem bánnám, ha újra megjelenne...

Nincs semmi konkrét infó ezügyben?
0
2006. július 1., szombat 18:13
A németeknél már tavaly megjelent egy új kiadvány.Egyszerre volt rajta a mozis és a rendezői változat.Több extrát is raktak rá.
0
2006. július 1., szombat 11:17
én biztos vagyok benne, hogy nem hagyják ki!
0
2006. július 1., szombat 9:01
Jövőre 25 éves az E.T.!

A Ryan és a Cápa is megélt kettő jubileumi DVD kiadást, hátha ez is!?

Az biztos, hogy rengeteg fogyna belőle!

0
2006. január 17., kedd 16:29
Szomorú vagyok. Megpróbálom akkor valahonnan "használtan" esetleg. Azért kösz, de ha véletlenül mégis tudna valaki valami módot, akkor ne habozzon megírni. Köszi.
0
2006. január 17., kedd 16:22
már sehol sem lehet beszerezni.
0
2006. január 17., kedd 16:20
Sziasztok!
Nagyon szeretném beszerezi a filmet, de sehol nem láttam (számtalan MM, EW, meg bevásárlóközpontokban néztem) elfekvőben. Ha valaki tudja, hogy hol tudnám még beszerezni, akkor legyen szíves írja meg nekem!
Előre is köszönöm!
0
2005. december 30., péntek 14:08
Tudom, hogy leforgatták, csak a székreptetésre értettem, amit írtam.
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 12:30
A Ford-os jelenetet valószínüleg leforgatták. A második lemez képgalériájában van kb. 3-4 kép a jelenetből és az elsőnél írnak ki egy-két infót róla, amit most te bővítettél ki.
Az internetes extrák is csak a kimaradt jelenetek miatt érdekelnek, de arról úgy néz ki, hogy lemaradtunk. Bár valahol biztos fennt van a tartalmuk, de azért a kardomba nem dőlök.-))
De belegondolva, akkor lett volna tényleg különleges a kiadás ha rajta van a kétórás werkfilm az eredeti készítéséről, majd utána az ötvenperces a felújításról...
De ettől függetlenül szép a kiadás és feliratosak az extrák.
0
2005. december 30., péntek 10:32
Nos, Harrison Ford az iskolaigazgatót alakította a filmben, akihez beviszik Elliott-ot, miután zűrt okoz a békák "felszabadításával". E.T. telepatikus segítségével az igazgató is a levegőbe emelkedik székestől, (ha jól emlékszem!) de ez lehet, hogy már csak a könyben létezik, és nem forgatták le! Ford viszont kimaradt, a kész filmből, "kárpótlásul" megszerezte  Melissa Mathison szívét (kinek csodálatos forgatókönyve alapján készült el az E.T.), és egy évre rá összeházasodtak. A 21 évig tartó frigy Calista Flockhart (Ally McBeal) érkezésével bomlott fel, ő már három éve boldogítja a kivénhedt ácsot! :-)
Visszatérve a filmhez, új szinkron készült hozzá! Ez részben rossz, hiszen a harmincasok, mint én is, kívülről fújtuk, a régi szöveget, de igazából az új szinkron sokkal pontosabb, gondolok itt például arra, mikor a kisfiú az űrlénynek mutogatja a Birodalom visszavág-beli játékfigurákat! Ezenkívül Elliott bátyjának, Michaelnek (Robert MacNaughton) borzalmas rossz szinkronhangot választottak a régi szinkronban. Ugyanakkor Gertie (Drew Barrymore) hangja sokkal bájosabb volt régen, mint most! Szóval azért nem olyan gáz, az új szinkron, mint mondjuk a Vissza a jövőbe esetében.
A dvd legértékesebb extrája (szerintem) az az élőben rögzített filmzene, melyet John Williams és a zenekar élőben játszott a film alá a film 20 éves évfordulója kapcsán tartott "újrabemutatón"! Ez hatalmas teljesítmény, rendkívül profi művészek képesek csak rá!
Az internetes extrákhoz nem tudok hozzászólni, nem kerestem őket korábban sem.
most posts by TM
0
2005. december 30., péntek 9:56
Most jutottam odáig, hogy megnézzem az internetes extrákat, de sajna nem tudom, mivel a joglejárat miatt a Universal nem kül már belépőkódot.
Ha valaki elküldené nekem egy magán-emailben azt nagyon megköszönném és természetesen garantálom, hogy harmadik személynek nem adom ki.
Érdekelnének a kimaradt jelenetek, melyek nincsenek rajta a dvd-n sem. Pl: a képgalériában vannak utalások arra, hogy van a filmben egy kivágott jelenete Harrison Fordnak.
Egyébbként a kiadvány nagyon szép, a hang és kép is tökéletesnek tünik (még nem néztem meg teljesen).
A szinkronról viszont tudja valaki, hogy eredeti e? Szerintem annak kell lennie, mivel nem mondják, hogy ki készítette és általában ez akkor fordul elő, ha újrakeverik. Bár a Universal sokszor csinál olyat, hogy központilag keverik a hangokat és itthon szinte csak a szinkronszinészekkel vetetik fel a szöveget.
Az extrák mennyisége viszont nem olyan túl sok. Ha egyszer megjelenik egy egylemezes verzió, akkor nem túl sok fog lemaradni róla, a beharangozók szerint.
Valahol barangolva találtam utalást arra, hogy a lézerlemezes kiadásra került anno egy kétórás így készült-dokumentumfilm. Sajna ez ide nem került fel, mert ami a 2. dvd-n van az csak 50 perces.
0