ja és az európa európa csatornán 12.-én: Az élet értelme
0
2006. február 3., péntek 22:48
52684
A tegnapi elmaradt ismertetőt ezúton pótolom, gondolva azokra, aki majd csak a holnapi ismétlést fogják nézni, a mai rész meg még csak most jön, úgyhogy nagyon időben vagyok! :-) Szóval:
Tizenkilencedik rész
"Megélhetés"; Az idő a BBC 1-en; Iskolai díjátadás; "Ha" - Mr. Dibley filmje; "Hátsó ablak" - Mr. Dibley filmje; "Finian szivárványa" (főszerepben a férfival a kocsmából); Külügyminiszter; Trágya; Halott indián; Interjú Timmy Williams-szel; Interjú Raymond luxusjachttal; Házasságkötőtermi jelenet; A választás éjszakája (Normális és Idióta Párt)
Huszadik rész
Az "Attila, a hun" show; Attila, az apáca; A nemzetközösségi ügyekkel foglalkozó miniszter vetkőzik; Nyilatkozók véleményei a politikusokról; A patkányfogó; Lambéria; Gyilkos birkák; Hírek papagájoknak; Hírek gibbonoknak; Parlamenti tudósítás; Hírek vombatoknak; Attila, a zsőmle; A falu bolondja; Krikettmeccs; Az epsomi bútorverseny; "Válasszon!"
Jó vételt, jó szórakozást kíván: Attila! :-)))
most posts by TM
0
2006. február 3., péntek 11:43
97
február 12-én ismétlik 11-20. részeket egyben
0
2006. február 3., péntek 9:50
42
Aki véletlenül lemaradt volna a mai 8:45-ről, jövő pénteken háromnegyed kilenckor megnézheti az ismétlést.
Ezt a lökött bagázst! :))))
0
2006. február 3., péntek 1:41
8977
Dylan: még nem aluszol? :-) Én most értem haza, ja ezt nem itt kéne tárgyalni? .... ÁÁÁÁÁ
0
2006. február 3., péntek 1:20
5042
Ez Nálunk is így volt! Biztos valami Python féle humor akart lenni! :-) Mint amikor a mai rész elején elsorolták hogy hány óra hány perc fog következni a BBC 2-n... :-))))
Tehát akkor csak nálunk ment el az adás 2 percre a műsor közben... :-( Hülye Zelka!
0
2006. február 3., péntek 0:55
42
nálunk is volt egy kis kavarodás, lementek a műsorhoz tartozó reklámok, aztán hirtelen a diafilmmúzeum kezdődött el
0
2006. február 3., péntek 0:54
8905
Nálunk az elején, épp hogy kiírták, hogy "Bevezető", és akkor megszakították. ELőször ugyanazokat a reklámokat adták le, mint előtte, majd elkezdtek egy diafilmet, azt egy perc után megszakították, és aztán kezdték megint a Monty Python bevezetőt. Én is megijedtem először, azt hittem, valamiért megszakítják az egész sorozatot, és nem folytatják.
0
2006. február 2., csütörtök 23:44
5042
Nálatok is elment az adás az 2 percre a mai Python közben? Vagy ezt csak a mi kábelszolgáltatónk csinálja?
0
2006. február 1., szerda 14:35
8905
:-)))) Én is csatlakozom.
0
2006. február 1., szerda 2:39
42
Boldog 64. születésnapot, Terry Jones!
(nem mintha olvasná:))
0
2006. január 27., péntek 22:20
52684
A mai adást élőben sugározza a BBC a paigntoni bisztróból! :-) Lesz egy show-műsor, melyben embereket zsarolnak, amíg azok nem telefonálnak be, hogy inkább fizetnek, aztán lesz egy érdekes éves beszámoló a Bizonyos Dolgokat Más Dolgok Tetejére Rakó Királyi Társaságnál! :-) A két legjobb mai szkeccs talán a "Baleset-jelenet" illetve a "Dokumentumfilm egy bokszolóról". Előbbiben Eric Idle közelében senki sincs biztonságban, utóbbiban pedig a hihetetlen mozgású John Cleese alakítja "Ken Légkondícionálót", a híres bokszolót! :-))) De maradok a felsorolásos módnál, tehát
Tizennyolcadik rész
Élőben a paigntoni bisztróból; "Zsarolás"; A Bizonyos Dolgokat Más Dolgok Tetejére Rakó Királyi Társaság; Szökés (a filmből); Aktuális ügyek; Baleset-jelenet; Hét menyasszony a hét fivérnek; A férfi, aki egyszer gyalázkodik, egyszer szépen beszél; Dokumentumfilm egy bokszolóról
Kellemes estét, jó szórakozást! :-)
most posts by TM
0
2006. január 27., péntek 18:48
5042
Hát igen, tényleg nagyon erős rész volt! De már tényleg fáradt voltam a nagy hahotázásokhoz! :-)
0
2006. január 27., péntek 1:52
52684
Jó éjt kíván a legfőbb vatuci!
most posts by TM
0
2006. január 27., péntek 1:31
52684
Melyik is volt az a magasnövésű törzs Afrikában? :-)
most posts by TM
0
2006. január 27., péntek 1:17
8905
Ja, az nagy volt! :-))) "You ve got a nice torch, haven t you?" :-))))
C. OF E. FILMS presents In association with SUNDAY SCHOOLS BOARD " THE BISHOP" Starring THE REVEREND E. P. NESBITT and introducing F.B. GROMSBY-URQUHART-WRIGHT as "THE VOICE OF GOD" Special effects by THE MODERATOR OF THE CHURCH Directed by PREBENDARY "CHOPPER" HARRIS
most posts by TM
0
2006. január 27., péntek 0:50
42
hát ez a rész állati volt! hah, Jones hogy hanyattdöntötte Palint! :)
0
2006. január 26., csütörtök 23:06
52684
Garantálom neked, hogy az estédre a Pythonok teszik fel a pontot! :-)
most posts by TM
0
2006. január 26., csütörtök 22:16
5042
Hát... TM... Nem tudom meg merjem e nézni... Ma már annyit röhögtem, hogy csak na...
0
2006. január 26., csütörtök 22:07
52684
Talán az egyik legjobb! :-)
most posts by TM
0
2006. január 26., csütörtök 21:59
16458
wow, köszi...
de csak otthonról merem leszedni. ott valóban korlátlan a netem... ;)
0
2006. január 26., csütörtök 21:55
52684
És most következzék valami egészen más! :-)))
Tizenhetedik rész
Építész-jelenet (lásd a 242. hozzászólást! - a szerk.); Hogyan hagyjuk abba a szabadkőművességet?; Autóbiztosítási jelenet; "A püspök"; Nappali szoba a járdán; Költők; A nézők választhatnak; Illatszerész-jelenet; Szavak, amiket nem szabad újra használni; Borotválkozás utáni arcszesz; Nyilatkozók véleményei; Pan Am közrendőr
Kíváncsi vagyok, mivel kezdi a bevezetőt Galla? A 93-as adásban bemutatta egyenként a tagokat, és elmondta azt is, miért lett a nevük az, ami! A fejkendős, nadrágtartós gumbykon már kifeküdtem, onnantól csak fokozódik a poéneső! Az egyik szkeccs közepén Graham megkérdi, hogy van-e még szövege abban a jelenetben, majd miután Palin megnézi a forgatókönyvet, és nincs neki, fogja magát, és távozik! :-) Az ilyen poénok miatt (is!) bírom nagyon ezeket a zseniket! A püspökös részt, a költőleolvasást és a többit már nem is részletezem, mindenki nézze este a tévét!!
A legnagyobb Monty Python rajongóval egyetértünk abban, hogy a ma esti rész egy nagyon jó fejezet! :-)))
most posts by TM
0
2006. január 24., kedd 17:49
5042
A Flying Circus epizódlistáját tanulmányoztam, a bemutatók dátuma miatt, és érdekes címeket találtam. Arra már rájöttem hogy sokszor olyan címet adnak az epizódnak aminek az égegyadta világon semmi köze az epizódhoz... :-))) Ilyeneket is találtam:
5. 1- 5 16 Nov 69 Man s Crisis of Identity in the Latter Half of the Twentieth Century 6. 1- 6 23 Nov 69 The BBC Entry For the Zinc Stoat of Budapest