Keresés

MONTY PYTHON REPÜLŐ CIRKUSZA

2005. december 2., péntek 17:44
Itt van bakker! Tényleg van unkari. :) Zseni vagy mester!

http://www.bdog.fi/cgi-bin/netstore/tuote.pl?tuote=7011457011949
0
2005. december 2., péntek 17:41
Hihi.

http://www.hiff.fi/elokuvat/elokuva.html?elokuva_id=79
0
2005. december 2., péntek 17:27
Tekstitys (szinkron)  helyett Tekstitys (felirat)
0
2005. december 2., péntek 16:58
Meglepő lehet, de van komoly válaszom is: Valóban láttam Helsinkiben az említett filmet magyar szinkronnal és felirattal. A következő állt a dobozon, többek között:
Aani (hang): unkari (magyar)
Tekstitys (szinkron): unkari (magyar)
Sajnos nem tudtam meggyőződni róla, hogy mindez a finn humor egyfajta megjelenítése, avagy a valóság, mert nem maradt rá pénzem, annyi más filmet vásároltam. Kedvenc filmcímem: Punaisen Lokakuun metsastys (Vadászat a vörös októberre)
0
2005. december 2., péntek 16:44
Felirattal, szinkronnal? He???
Tudtommal nem készült hozzá szinkron... Ez valami Python-t utánozni probáló humor? Nem esett le...
0
2005. december 2., péntek 16:41
Nem. Nedves Helsinki. Abszolute új törpe-sziget a Balti-tengeren. Új sziget, új ország, új stílus. Mindenki vizes.  50 Neuro lett volna, de nálam csak euro volt.
Végre egy Fórum, ahol komoly dolgokról lehet beszélni.
0
2005. december 2., péntek 16:13
Helsinki Svédország?  :))
0
2005. december 2., péntek 16:00
Nem értem, miért nem lehet itthon kapni. Helsinkiben magyar felirattal és szinkronnal árulják, szinte minden boltban.
0
2005. december 2., péntek 4:13
Nem ismerem ezeket a műveket! De felírtam őket a listámra! :-)
0
2005. december 2., péntek 2:05
Erdman megismerését rosszkutyusznak köszönhetem, amiért egész életemben hálás leszek érte. Rendkívüli író!!!! (ld: A mandátum; Az öngyilkos).
Ionesco-tól nagyon szeretem A kopasz énekesnőt, A különórát, Az új lakót, és még sorolhatnám. Witold Gombrowicztól (az előbb rosszul írtam a nevét) az Yvonne, burgundi hercegnő vagy az Operett is rendkívül szórakoztató. Ezeket mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az abszurdot. Végeredményben pedig szerintem Dürrenmattól Az öreg hölgy látogatása is elég abszurd, ugyanígy pl. A fizikusok is.
0
2005. december 2., péntek 1:58
Még írok egy-két szerzőt az abszurd humorhoz, mert azért a Monty Python csoport előtt már létezett, de tény, hogy ők nagyon magas fokon művelik.
Szerintem ide tartozik: Ionesco, Gombrowitz, Nyikolaj Erdman, bizonyos Dürrenmatt darabok, Ödön von Horváthtól is egy-két darab, és majd még gondolkodok....
0
2005. december 2., péntek 1:56
Egyetértek!!!! Pythonéknál minden jelenet tökkkkkéletes!!!!!! :-)))
0
2005. december 2., péntek 0:57
Nekem is a Blájen az abszolút kedvenc Pythinéktól. A Galopp se rossz, de inkább amolyan családi kabaré minden korosztálynak. Blájen viszont egy intelligens művészfilm, értelmes, és inkább csak felnőttek számára érthető poénokkal. Az Élet értelmét még nem láttam, majd kiveszem a TK-ból, és sort kerítek rá.
Jó éjszakát!
0
2005. december 2., péntek 0:56
Pedig a halálos vicc is hatalmas volt... Mikor géppuska tűzre vicc olvasással válaszolnak az angolok, és mindenki kidől a röhögéstől... Hát az kész... :-)))))
0
2005. december 2., péntek 0:53
Gamma, ezzel én is teljesen így vagyok. A műsor némelyik részénél jót röhögtem, de a halálos viccnél például nem igazán tudtam. Nekem a Gyalog galopp is pont ezért tetszett kevésbé. Vannak benne remek poénok, jó poénok, közepes poénok, gyenge poénok és olyanok, amiknél inkább "bosszankodtam". Ezzel szemben például a Brian élete végig hihetetlenül vicces volt.
Na abbahagyom, mert még megköveznek :)
0
2005. december 2., péntek 0:29
Különös, hogy épp a disznós viccet hozod fel, én azon nevettem a legjobban, míg a halálos vicc résznél inkább csak kuncogtam. Fura :)
Tudom, hogy az abszurd humor ilyen, de nekem mégis túl töménynek tűnt, még a Holly Grailhoz képest is. Ez is fura :]
0
2005. december 2., péntek 0:20
Nem is tudom... Én sem azt mondom hogy minden poénon hahotáztam, de attól még nagyon tetszett. Az abszurd humor ilyen. Vannak benne ilyen furcsaságok mint most pl.: ez a visszatérő disznós dolog... De egyszerűen élvezet nézni a Python-ok alakítását, akármelyik jelenetről is van szó... Pl.: Olaszóra. Éppen ezért én azon is tudok nevetni ami nem annyira poénos!
0
2005. december 2., péntek 0:11
Jó Neked :] Nekem valahogy túl tömény volt, a poénok minősége pedig változónak tűnt.
0
2005. december 2., péntek 0:01
Nekem most is nagyon bejött... Én ilyenre emlékeztem, ugyanis nem olyan régen láttam utoljára az első néhány részt!
0
2005. december 1., csütörtök 23:52
Ha valaki lemaradt, szombaton 19.00-kor ismétlik a mai és a holnapi részt is egymás után!
0
2005. december 1., csütörtök 23:49
Háááááááááááááááááááááááááááát, sokkal jobbra emlékeztem...
0
2005. december 1., csütörtök 23:40
és... -4 perc! :-)

Na, ezt is megértük! Még jó hogy túléltük a világ leghumorosabb viccét!
0
2005. december 1., csütörtök 23:03
REC!:)
0
2005. december 1., csütörtök 22:52
na még 8 perc:)
0
2005. december 1., csütörtök 21:43
Úristen, srácok!
Ha nem látom meg véletlenül a topicot a főoldalon, most örökre lemaradok róla, mert amúgy nem nézem a Filmmúzeumot. Készítem a videót!
Köszi! Köszi! Köszi! És még köszi!
0