Keresés

Személyes átvétel TESZT

2005. december 13., kedd 10:45
Az van még egyenlőe ki irva hogy AGROKÉMIA.
0
2005. december 13., kedd 10:25
Ez annyira megsem vitzes. En voltam tegnap a Szovetseg utca 26. szam alatt, de semmi jel nem utalt arra, hogy ott barminemu DVD-kereskedes folyna... Egy tok atlagos berhaz ajtaja, no tabla. Most honnan tudjam, hogy jo helyen jartam-e?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 13., kedd 9:13
Megkeresed a 26-os számú lépcsőházat és a földszinten kezdve mindenhova becsöngetsz, hogy nem e tudják melyik lakásban van egy xpress nevezetű cég. :-))))
Félre a tréfával, én csütörtökön megyek és ez bennem is felmerült.
0
2005. december 13., kedd 7:26
Ez tök érdekes, hogy van akinek még nincsen ilyen opciója. Én sem mondanám magam törzsvásárlónak, habár most igencsak belehúztam :) nálam mégis van. Azt hittem mindenki számára elérhető már, de ezek szerint nem. :(

Le tudná írni valaki, hogy néz ki az épület? Tábla, mosolygós arccal van kitéve? :)) Mikulás-sapitól eltekintünk. Vagy valami jelzés, hogy "itt van Xpress személyes átvételi lehetősége" Annyira nem vagyok jártas Pesten, de jövő7en megyek és lecsekkolnám a helyet! Vagy mégis honnan tudja a delinkvens, hogy jó helyre megy? :))) Választ előre is köszike.
0
2005. december 12., hétfő 17:10
Hogy kérhetem azt hogy személyes átvétel? Vagy ez csak kiváltságosoknak szól?
Többször akartam rendelni de ha hozzászámolom a futárdíjat akkor drágábban jön ki mintha megveszem a MM-ben.
0
2005. december 12., hétfő 16:07
Már "jövő hét" van, de én még mindig nem választhatom ezt az opciót. :(
0
2005. december 12., hétfő 12:37
Mai nap én is "tesztelni" tudtam a személyes átvételt. Végre átvehettem várva várt Batman csomagom, amiből végül karácsonyi ajándék lesz, így majd a fa alatt bonthatom. Tehát a személyes átvétel, megközelíthető helyen (sulimtól 3perc séta), barátságos üzlet (filmplakátok), barátságos eladó(lányo)k, gyors, pontos, és nem kerül egy fillérbe sem. Mindenkinek bátran ajánlom, valószínűleg sűrűn fogunk még találkozni. ;-)
0
2005. december 9., péntek 15:43
Szerintem (!) karácsony előtti hajtás miatt Robiéknál is meg tudod beszélni, hogy később mehess a csomagodért. A múltkor legalább is azt mondták, menjek nyugodtan 6 után...
Az állandó estig való nyitvatartás pedig nyilván anyagi kérdés is, még egy (fél)műszakot kell tartani, + ember, + pénz... Nekem is volt boltom (játék), eltekintve a karácsonyi időszaktól, 6 után ráadásul nem is jött szinte soha senki (mértük)
0
2005. december 9., péntek 14:36
Remek, hgoy van ilyen lehetőség, és én is élnék vele, de én mitn gondolom jó sokan dolgozunk, így munkaidőben nem annyira érünk rá elvánszorogni a filmekért. Ezt utálom a bankokban is, hgoy eblőlünk dolgozó népből élnek és nem hajlandók a nyitvatartást ugy alakitani hgoy jó legyen.
nem lenne lehetséges, hgoy legalabb egy nap 7 ig ne adj isten 8 ig at lehessen venni a csomagokat?

PallR
0
2005. december 9., péntek 14:30
Én tegnap hoztam el a csomagomat. Minden rendben volt. Néhány észrevétel azért lenne.
Nekem nem volt teljesen egyértelmű, hogy mit is kell csinálni az ajtónál. Nem lenne rossz egy "kérem csengetni" felírat vagy ilyesmi. Belül lehetne kilincs, akkor a hölgyeknek ( bár tegnap csak egyet láttam), nem kéne kifelé is berregni.

Jeleztem egy sérült dobozt (sajnos nem vettem észre azonnal, ezért a GLS futár már elment), kiváncsi vagyok vajon, hogy tudom majd cserélni.

Egyébként tökéletes helyen, tökéletes kiszolgálás. :)
0
2005. december 9., péntek 12:43
Sziasztok!

Ma volt szerencsém nekem is átvenni személyesen a pakkomat, ráadásul a mai nap első vásárlójaként. Csak dícsérni tudom a dolgot, gyors, pontos kiszolgálás és elbűvölő mosoly mindez mellé. Köszönet érte! :-)
0
2005. december 9., péntek 11:43
jövö héten
0
2005. december 9., péntek 11:17
Xpress!

Sürgető számomra -a karácsonyi ajándékozás miatt- a személyes átvétel lehetősége. mikor kaphat a szélesebb közönség is ilyen opciót?
0
2005. december 9., péntek 9:11
köszi az infókat! az ismerős/kollega szerintem jövő héten, de én személyesen max. jövőre tudom tesztelni, de biztos jó.
0
2005. december 9., péntek 1:40
Lehet már tudni, hogy mikortól lesz elérhető a nagyközönség számára a személyes átvétel? Remélem minél hamarabb, mert akkor szeretnék karácsonyra bevásárolni :)
0
2005. december 8., csütörtök 21:50
Vape! Hétfőtöl-csütörtökig 9-17 ig, péntek 9-16-ig .
Ma másodszor is teszteltem , a kiszolgálás ugyan olyan gyors volt.

Rendelés azonosító , e-mail cím, név  mind ott vannak a zacsi oldalán, ami viszont könnyen lejön , anélkül, hogy széttépném vele a szatyrot az utca népe mégse olvassa.
0
2005. december 8., csütörtök 21:34
Gyorsan és gond nélkül megkaptam a rendelt filmeket. A csomag gyakorlatilag eltéveszthetetlen: a papírtáskán látható a rendelési szám, a név és az e-mail cím. A átadó hölgykommandó kedves, segítőkész és pontos volt. Darabonként egyeztették a filmeket, persze mind megvolt, ennél több precizitást nem kivánhat az ember. Azaz minden rendben történt, így néz ki egy gyors és zökkenőmentes személyes átvétel.
A falakon látható néhány filmposzter, ennek ellenére a hangulat még kissé spártai, de a környezet esztétizálására még bőven van idő. A lányok a bal oldali helyiség üvegajtaján keresztül látják az érkezőket, csak ezután engedik be őket. Lehet, hogy ezt az üvegajtót célszerű lenne füstüvegre cserélni, hogy a irodahelyiség az utcáról ne legyen látható.
0
2005. december 8., csütörtök 15:02
de egyszer - ha útba esik - tuti, hogy kipróbálom... :)
0
2005. december 8., csütörtök 15:00
Az enyémért, se én mentem el (ahogy alább megírtam)
0
2005. december 8., csütörtök 14:57
ok, elhiszem, csak az én csomagomért majd egy kollega fog elmenni... :)
0
2005. december 8., csütörtök 14:54
Esküszöm, rá van írva a nevem és az e-mail címem! Nem kamu!
0
2005. december 8., csütörtök 14:49
névreszóló?
0
2005. december 8., csütörtök 14:44
Én is csak jókat tudok mondani, igaz, nem én mentem el a filmekért, de a "futárom" azt mondta, minden ki volt készítve, és egy percet sem kellett várnia. Jók a névreszóló papírzacsik. :)
A csinos hölgyekről nem esett szó... hm.
0
2005. december 8., csütörtök 14:33
bocs, ha már volt ilyen kérdés: a nyitvatartás hogy alakul? 8-16-ig?
0
2005. december 7., szerda 16:35
Teszteltem, bejött. Leszámítva, hogy a csengetés után olyan szerencsétlenül nyúltam az ajtóhoz, hogy 2 vérhójag keletkezett a kezemen, így nem tudtam odafigyelni a korábbi hozzászólók által beharangozott csinos hölgy(ek)re, csak arra, hogy legalább ne üvöltsek... :-(   Szóval, vigyázzatok, mert az ajtógomb igen közel esik a falhoz! Amúgy másfél perc alatt végeztem, parkolóhely volt, legalább öt, tehát minden rendben, én ennél a "szállítási módnál" maradok, ha lehet.
0