Egyelőre egy szűkebb, korábbi vásárlói kör számára tettük lehetővé a személyes átvételt, hogy a rendszer esetleges gyerekbetegségeit kiszűrjük, és lássuk, hogy valójában mekkora az igény. Kb. egy hete megy a szűkebb tesztidőszak, most tettük a lehetőséget elérhetővé néhány további vásárlónknak, és ha minden jól megy, talán a jövő héttől már mindenki számára hozzáférhető lesz a dolog.
0
2005. december 6., kedd 0:04
149
Kedves Xpress!
Hogy juthatnék személyes átvétel opcióhoz? Szeretnék rendelni filmeket, de a futár szolgáltatás nem a legjobb számomra.
Ha leadnám a rendeléseimet, és látnátok, hogy komolyan gondolom a vásárlást, akkor kaphatok ilyen opciót?
Thx előre is. :)
0
2005. december 5., hétfő 18:59
Moderátor
7449
Kedves Benő! Nem tudjuk, hogy az e-mail címeddel miért és ki élt vissza, mindenesetre most töröltük a fenti név alatt a Te e-mail címedet, így a jövőben ilyen levelet nem kapsz majd. Az ismeretlen "tréfamester" nevében is elnézést kérünk.
0
2005. december 5., hétfő 18:46
1158
A személyes átvétel nagyon tetszik! Igaz ugyan, hogy nekem csak egy hölgyhöz volt szerencsém, de nagyon szemrevaló volt. Ő éppen barna volt. Sajnos az átvétel csak néhány percig tartott. :)
0
2005. december 5., hétfő 2:48
149
Én nékem a személyes átvétel lenne a legmegfelelőbb, mert pesti ii vagyok és soha sem tudom, hogy mikor érnék rá otthon ülni, hogy várjam a futárt! Sok a dolgom! :)
Tisztelt Xpress! Én is szeretnék ilyen lehetőséget! Eddigi DVD-imet azért nem itt vásároltam, mert az előbb említett nehézségek merülnek fel esetemben. Ha személyes átvétel lehetősége biztosítva lenne számomra, azt nagyon megköszönném...némi-nemű DVD vásárlásával! ;)
0
2005. december 4., vasárnap 20:12
1
Tisztelt xpress.hu A problémám a következő (azért ide "próbálok"írni azért az idézőjel mert eddig eredménytelen voltam ez ügyben ----------------------------------------------------------------------------------------------- Dátum: Mon, 28 Nov 2005 15:54:48 +0100 Feladó: xpress@xpress.hu Címzett: benny73@freemail.hu Tárgy: XPRESS.HU - VISSZAERKEZETT CSOMAG!!!
Kedves Seregi Attila!
A nemreg cimedre elkuldott csomag a mai napon visszaerkezett hozzank. A kezbesito a kovetkezo indokkal juttatta vissza a kuldemenyt:
KEZBESITES NEM SIKERULT
Amennyiben tovabbra is igenyt tartasz a megrendelt termekekre, arra kerunk, adj le uj rendelest, hogy mielobb ismetelten kuldhessuk a csomagot!
Szukseg eseten (elegtelen, vagy hibas cim eseten) kerjuk az ADMINISZTRACIOS oldalunkon javitsd a megadott postacimet!
Ha barmilyen kerdesed lenne, kerjuk keresd fel informacios oldalunkat (http://www.xpress.hu/shop/info.asp) Felhivjuk a figyelmedet arra, hogy az át nem vett csomagok cégünk számára jelentős költségekkel járnak, így fenntartjuk a jogot arra, hogy a rendszeresen visszaérkező csomagok címzettjeitől egyedi elbírálással megvonjunk egyes kedvezményeket, illetve csak a felmerült költségek felszámolásával fogadjunk el újabb rendeléseket. (Törzsvásárlók esetében természetesen ettől eltekintünk.)
Emlekeztetoul felsoroljuk, mely termekek voltak a most visszaerkezett csomagban:
A mielobbi viszontlátásra: Xpress.hu ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ez a levél a sokadik, már nem számolom... A probléma a következő: -NEM VAGYOK SEREGI ATTILA -NEM RENDELTEM MEG A FENT EMLÍTETT FILMET
Most próbálom összeszedni a gondolataimat , hogy próbáljak kultúrált levelet írni. Miért? Enyhén szólva pipa vagyok!!!
Jön egy levél"ÚTON A MEGRENDELÉS"akkor már tudom hamarosan jön a "VISSZAÉRKEZETT CSOMAG" Nem akarom elhinni , hogy ez az aró adminisztrációs hiba ekkora fennakadást okoz a rendszerükben és nem tudják megoldani , hogy ne kapjak havonta 1-2 "ÚTON A MEGRENDELÉS" emailt Arról nem is beszélve , hogy szegény Seregi Attila gondolom folyamatosan nem kapja meg a megrendelt filmeket Remélem ezt a problémát rövidesen megoldják
Tisztelettel : VÉGH BENŐ
0
2005. december 4., vasárnap 18:13
382
Köszi!
0
2005. december 4., vasárnap 17:46
4792
xpress,
a dec 12.-ével kezdődő naptári héten még él ez a személyes átvétel lehetőség?
elm
0
2005. december 4., vasárnap 15:51
332
Egyelőre tesztidőszak zajlik, és csak akkor élhetsz vele, ha a "rendelési beállítások módosítása" menüpont alatt megjelenik a "személyes átvétel" lehetőség is (a címmel együtt). Egyébként a VII. kerületben a Dohány utca egyik mellékutcája...
0
2005. december 4., vasárnap 13:12
382
Azt esetleg meg lehet tudni, hogy milyen cím alatt van a személyes átvétel helye?
0
2005. december 4., vasárnap 12:33
450
Csatlakozom... Muszáj ellátogatnom a szentélybe :)
0
2005. december 4., vasárnap 12:28
16458
kedden vagy szerdán remélem én is meglátom, hogy milyen az Xpress-es szatyor (személyes futár is elvileg azzal jön)... :)
0
2005. december 4., vasárnap 11:08
332
Volt szerencsém elő-tesztelni már november elején, amikor külön mázlimra Robival is összefutottam. Előző héten, a "hivatalos" tesztidőszakban is meglátogattam őket, és bár nem kaptam Xpress-es szatyrot /kaptam viszont karton-dobozt, a nagyság /sok dvd/ átka :) /, a legnagyobb megelégedettségemre szolgáltak a tapasztaltak. Nagyon gyorsak és kedvesek voltak, sőt, másodszorra, amikor elfelejtettünk valamit, távozásom után 3 perccel Robi még utánam is telefonált Sopronból. Nagyon örülök az átvétel lehetőségének, hajrá Xpress!
0
2005. december 4., vasárnap 1:20
52684
Azt azért még mondd meg, mik azok a "latinuszok"? Holt nyelvet beszélő vizisportolók? :-)))
most posts by TM
0
2005. december 3., szombat 15:02
52684
Kár, hogy te nem vagy jóképű, akkor az alkalmazottak is élvezték volna a helyzetet! :-)
most posts by TM
0
2005. december 3., szombat 13:46
2341
Akarod mondani, szuperlatívuszokban :)
0
2005. december 3., szombat 12:48
4792
úgy voltam eddig vele, hogy mászkál a fene a városban, de a sok pozitív kritika miatt, sztem hamarosan letesztelem én is :)
0
2005. december 3., szombat 12:19
385
Xpress, a személyes átvétel nagyon tetszik, leteszteltem én is. A két hölgy is aranyos volt, úgyhogy én is bemászom a 7-be ezentúl :-)
0
2005. december 3., szombat 8:19
390
Nálam is van már, csak nekem a 7 ker. túl messze van.
0
2005. december 3., szombat 0:13
2682
gondolom te sokat szoktál innen vásárolni azért. Én nem annyira.
0
2005. december 2., péntek 23:47
4792
nálam van :)
0
2005. december 2., péntek 23:42
2682
Hát még nincs olyan opció a rendelési beállításoknál, hogy személyes átvétel.
0
2005. december 2., péntek 23:36
4792
mert most még nem mehet mindenki?
0
2005. december 2., péntek 23:28
124
Dömdödöm! Nem is figyeltem a hajukat , bár írjátok jóvá , mert nem vagyok lezbi. Kérünk a lányok nevében sármos fiúkat is a pult mögé.DDDDDD